Wat kost een snurkbeugel? Geef niet teveel uit!

Een snurkbeugel is het effectiefste middel tegen snurken: zo’n 90% van de snurkers is ermee geholpen. De kosten voor een snurkbeugel lopen sterk uiteen. Zo kost een op maat gemaakte beugel bij de tandarts tussen de € 280 en € 1000. Een zelf aanpasbare snurkbeugel is echter al verkrijgbaar vanaf een paar tientjes. Hieronder geven we u een overzicht van verscheidene snurkbeugels die u zelf op maat kunt maken.

Remedies tegen snurken: anti snurkbeugel

Overzicht kosten zelf op maat te maken snurkbeugel

Kosten van een snurkbeugel

Zoals u kunt zien lopen de kosten van snurkbeugels flink uiteen. Dit is vooral te wijten aan verschillen in onder andere materiaal, flexibiliteit, duurzaamheid en garantie. Maar hoe kiest u nu de meest geschikte beugel voor uw snurkklachten?

Wij raden u ten zeerste aan om te beginnen met beugel uit het goedkopere segment. Op die manier kunt u ontdekken hoe het is om te slapen met een snurkbeugel en of u met de betreffende beugel enig resultaat merkt.

In veel gevallen heeft een goedkopere snurkbeugel (mits deze is aangepast op uw gebit) al een zeer positief effect op snurkklachten. Dit bespaart u een hoop kosten en is dus zeker de moeite waard om te proberen.

Mocht een goedkopere beugel niet afdoende werken, kunt u altijd nog overstappen op een duurdere beugel. En zonder risico, want de meeste bedrijven hanteren een ‘niet goed, geld terug’ garantie! Win-win dus.

kosten snurkbeugel overzicht

De voordeligste snurkbeugel

Als we naar bovenstaande tabel kijken, zien we een groot prijsverschil tussen de duurste en goedkoopste beugel. De Sleeppro Flex is zeer prijzig, zeker als de kans groot is dat u met een goedkopere beugel hetzelfde effect bereikt.

Van de twee andere beugels met hoge succesgarantie, de Sleeppro en Mr. Anti Snurk, liggen de prijzen dichter bij elkaar.

Mr. Anti Snurk biedt de goedkoopste beugel en hanteert een proefperiode van 7 dagen. Normaal gesproken is 1 nacht genoeg om erachter te komen of een snurkbeugel bij jou effectief is, dus de proefperiode van 7 dagen is ruim voldoende.

Kortom: Mr. Anti Snurk is de voordeligste snurkbeugel en een zeer goede keus als u op zoek bent naar een effectieve zelf op maat te maken anti snurkbeugel. Ervaringen met Mr. Anti Snurk zijn zeer positief, zoals u hier kunt lezen.

Wat doet Mr. Anti Snurk?

Mr. Anti Snurk bestrijdt snurkklachten vanaf de bron. In de meeste gevallen wordt snurken veroorzaakt doordat de keelholte tijdens de slaap belemmerd wordt.

De oorzaak hiervan is een naar achter vallende onderkaak, die samen met het zachte gehemelte en de tong de luchtweg blokkeert. Hierdoor ontstaat er een bemoeilijkte ademhaling. Doordat lucht de keelholte moeilijker passeert, ontstaan er trillingen van de keelweefsels: het snurkgeluid.

Werking anti snurkbeugel

Mr. Anti Snurk voorkomt het naar achteren zakken van de onderkaak, tong en zachte gehemelte. De beugel dwingt de onderkaak iets naar voren, zodat deze gedurende de nacht op zijn plek blijft. Hierdoor wordt een blokkade voorkomen en daarmee ook het snurken.

Wetenschappelijk bewezen werking

Een snurkbeugel wordt in de wetenschap een Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) genoemd.

De werking van een MRA is onderzocht en effectief bewezen door het Amerikaanse National Center for Biotechnology Information. Van de 134 proefpersonen die meededen aan het onderzoek snurkte 96% vaak of altijd luid. Tijdens het dragen van een MRA was dit slechts 2%.

Ook het vervolgonderzoek laat positieve resultaten zien. Na ongeveer een jaar gebruikte 86% van de proefpersonen de snurkbeugel nog steeds iedere nacht.

Door de grote effecitiviteit wordt een MRA ook door KNO-artsen aangeraden.

Mr. Anti Snurk op maat maken

U kunt Mr. Anti Snurk eenvoudig en snel zelf op maat maken door middel van de ‘kook-en-bijt’-techniek. Hierbij plaatst u de beugel eerst in heet water, waardoor hij zacht wordt en u hem naar uw gebit kunt vormen. Hierna laat u hem hard worden in koud water. De beugel is nu klaar voor gebruik!

Doordat Mr. Anti Snurk perfect aansluit op uw gebit, is de beugel comfortabel en zal de werking optimaal zijn.

De voordelen van de Mr. Anti Snurk beugel

Hoe werkt de Mr. Anti Snurk beugel?

  • Effectief voor 90% van de snurkers, bewezen door het NCBI.
  • Eenvoudig aan te passen aan uw gebit.
  • Tot wel 5x voordeliger dan vergelijkbare anti-snurkbeugels.
  • Gratis verzending: voor 23:30 besteld, morgen in huis.*
  • Probeer 7 dagen, werkt hij niet? Dan krijgt u direct uw geld terug.

Mr. anti Snurk beugel en bewaardoos

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95