Anti snurk neusspreider kopen? Lees hier welke de beste is!

Ben jij op zoek naar de beste anti snurk neusspreider? In deze review vergelijken we verscheidene neusspreiders en de ervaringen. Lees snel verder.

Verschillende soorten neusspreiders

Neusspreider tegen snurken

En neusspreider zorgt voor een betere luchttoevoer door de neus

Neusspreiders tegen snurken bestaan in verschillende uitvoeringen. Men noemt de neusspreider ook wel een anti-snurk neusbeugel of neusbeugel tegen snurken.

Om erachter te komen wat de beste neusspreider tegen snurken is, kijken wij naar de precieze werking van de verschillende uitvoeringen. Ook vergelijken wij verschillende ervaringen van klanten met elkaar.

Type 1: Neusspreiders met buisjes

Deze neusspreiders bestaan uit twee buisjes die je in de neusgaten inbrengt. De buisjes verwijden de neusgaten en zorgen voor een optimale luchttoevoer.

Voordelen:

 • Verruimen de neusgaten
 • Zorgen voor extra luchttoevoer
 • Uitgeruster wakker worden
 • Comfortabel
 • Voorkomen snurken over het algemeen beter dan bovenstaande neusvleugel spreiders
 • Gaan lang mee

Nadelen:

 • Werken niet bij iedereen tegen snurken

Er zijn verschillende merken die neusspreiders met buisjes aanbieden. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Dr. Breathe Well – Anti Snurk Pakket

Dr. Breathe Well biedt verscheidene type neusspreiders aan. Om uit te vinden welke het beste bij je past heeft Dr. Breathe Well een handig probeer pakket met daarin 4 verschillende neusspreiders.

Je krijgt super zachte en comfortabele buisjes in 4 verschillende maten voor het beste comfort. Mochten deze je neusgaten niet genoeg openhouden dan zijn er de stevige buisjes die je neusgaten extra goed openhouden. Daarnaast krijg je nog 30 neuspleisters die je neusgaten nog beter openzetten, de neuspleisters kun je ideaal combineren met de neusbuisjes. Ten laatste krijg je ook nog de anti snurk clip met magneet indien je de buisjes niet het prettig vindt zitten.

Prijs: €29,95 voor 4 type neusspreiders

Ervaringen van gebruikers:

Gebruikers van Dr. Breathe Well geven aan dat de neusspreider van Dr. Breathe Well zorgt voor meer aanvoer van zuurstof. Ook merken zij een duidelijke vermindering van snurkklachten.

Je kunt de Dr. Breathe Well neusspreider kopen via drbreathewell.nl en bol.com.

 


Snore No More

Neusspreider tegen snurk problemen

De neusspreider van Snore No More is gemaakt van medische siliconen. De fabrikant gebruikt zelf de benaming ‘neusbuisjes’.

Het middel houdt de neusgaten open en bevordert zo de aanvoer van zuurstof. In tegenstelling tot de meeste neusspreiders bevatten de buisjes slechts een aantal ventilatiegaatjes. Het materiaal is anti-allergeen.

Snore No More beweert dat het middel 90% van de snurkers helpt. Er zijn echter geen wetenschappelijke bewijzen die dit ondersteunen.

Ook wordt beweerd dat het middel werkt tegen slaapapneu. Aangezien deze slaapstoornis vaak wordt veroorzaakt door een obstructie van de luchtweg in de keelholte, valt dit te betwisten.

Prijs: €18,95 excl. verzendkosten voor 4 maten. Waar te koop? Je kunt Snore No More kopen op Bol.com. Het product ligt niet bij Kruidvat in de schappen.

SnoreNoMore review:

De ervaringen met Snore No More lopen zijn op bol.com overwegend negatief en volgens verscheidene klanten werkt Snore No More niet. In de weinige online reviews kunnen we lezen dat gebruikers tevreden zijn over het feit dat er meteen 4 maten worden geleverd. Helaas blijken de buisjes soms uit te vallen. Daarnaast geeft slechts een enkeling aan dat het snurken daadwerkelijk verminderd is.


Acusnore

Acusnore neusspreider

De Acusnore neusspreider bestaat ook uit twee buisjes met gaatjes. Het middel is gemaakt van hypoallergeen siliconen dat comfortabel is en geen irritaties veroorzaakt.

Prijs: €18,90 voor 4 maten

Ervaringen van gebruikers:

Acusnore wordt vrij positief beoordeeld door gebruikers. Het middel geeft meer lucht tijdens het slapen. Niet iedereen merkt echter een verbetering met betrekking tot hun snurkklachten.

 


Nasivent

Nasivent neusspreider

Ook de Nasivent neusspreider bestaat uit 2 buisjes met een verbindingsstuk in het midden. De buisjes bevatten geen gaatjes. De neusspreider gemaakt van medische siliconen. Het middel is hierdoor zacht en comfortabel.

Prijs: €12,45 voor 2 maten excl. verzendkosten

Ervaringen van gebruikers:

De ervaringen van gebruikers zijn vrij positief. Zij geven aan dat ze een betere luchttoevoer ervaren. Of het middel ook daadwerkelijk snurken oplost wordt niet specifiek benoemd en is dus onduidelijk.


Type 2: Neusvleugel spreider

Allereerst bestaan er neusspreiders die de neusvleugels van binnenuit naar buiten duwen. Deze neusspreider noemt men ook wel een neusvleugel spreider of neusvleugels tegen snurken.

Voordelen:

 • Verruimen de neusgaten
 • Zorgen voor extra luchttoevoer
 • Uitgeruster wakker worden

Nadelen:

 • Oncomfortabel: gaan soms erg diep de neus in
 • Geven mogelijk een drukkend gevoel
 • Werken niet altijd tegen snurken
 • Vallen soms uit
 • Dienen na een tijdje vervangen te worden

Er zijn verschillende merken die neusvleugel spreiders aanbieden. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Nozovent

Nozovent neusspreider

De Nozovent neusspreider bestaat uit een langwerpig middenstuk met aan de uiteinden twee kleine vleugels. Je dient de uiteinden naar elkaar toe te brengen en de vleugels in je neusgaten te plaatsen. De beugel duwt zo je neusvleugels naar buiten, waardoor er meer lucht binnenkomt.

De Nozovent neusspreider is gemaakt van hypoallergeen siliconen. Je dient het middel elke 2 maanden te vervangen.

Prijs: €6,99

Ervaringen van gebruikers:

De meeste gebruikers merken dat ze met de Nozovent neusspreider meer lucht binnen krijgen. In slechts enkele gevallen zorgt dit echter voor een vermindering van snurkklachten. Gebruikers worden wel uitgeruster wakker.

Een deel van de gebruikers geeft aan dat de neusspreider snel uitvalt. Dit wordt bevestigd in het boek ‘Leven met Snurken en Apneu’ geschreven door KNO-arts N. de Vries. Hierin beschrijft de auteur dat snurkers de Nozovent neusbeugel vaak verliezen tijdens hun slaap.

Al met al zijn de Nozovent reviews niet erg overtuigend.


Airmax neusspreider

Airmax neusspreider

De Airmax neusspreider is gemaakt van zachte, reukloze en medisch gecertificeerde kunststof (S.E.B.S.). Het middel bestaat uit een middenstuk in de vorm van een U met daaraan twee ‘vleugels’ bevestigd. Je dient de vleugels in de neusgaten te plaatsen. Het middel verwijdt het smalste gedeelte in de neus, waardoor de luchtdoorstroming wordt geoptimaliseerd.

De Airmax is verkrijgbaar in twee maten: S en M. Er is een speciale probeerverpakking, waarmee je beide maten kunt uittesten. Ook heeft Airmax een speciale sport-neusspreider.

U dient de Airmax neusspreider na 3 maanden te vervangen.

Prijs: €12,95 voor 2 stuks (inclusief opbergdoosje).

Ervaringen van gebruikers:

Gebruikers vinden de Airmax over het algemeen niet extreem prettig. Dat komt doordat de Airmax vrij hard en stug is en diep in de neus gaat. In deze review wordt daar verder op ingegaan.


Ben je een typische keelsnurker? Dan is de anti snurk beugel het effectiefste middel tegen snurken voor je.


Clipair

Clipair neusspreider

De Clipair neusspreider heeft de vorm van een U met daaraan twee vleugeltjes die de neusgaten open duwen. Het middel is gemaakt biomedisch elastisch materiaal voor een optimale, comfortabele ondersteuning. Per verpakking worden 3 maten meegeleverd.

De neusspreider gaat ongeveer 6 maanden mee.

Prijs: €14,95 voor 3 stuks.

Ervaringen van gebruikers:

Er zijn weinig ervaringen te vinden met de Clipair neusspreider. Gebruikers geven aan dat het middel erg licht is en prettig zit. Het gevolg hiervan is wel dat de neusspreider er niet voor zorgt dat de neusvleugels goed opengehouden worden. Hierdoor helpt het middel nauwelijks tegen snurken.


SnoreBlock

snoreblock

SnoreBlock is een neusclip met magneten. Van dit type anti snurk middel worden er heel veel aangeboden op verscheidene websites. SnoreBlock kopen is een vrij prijzige aangelegenheid. De SnoreBlock neus magneet kost namelijk €57,00 per stuk.

Prijs: €57,00 per stuk.

Ervaringen van gebruikers:

De SnoreBlock reviews die online te vinden zijn niet onafhankelijk en zijn meestal extreem positieve commerciële teksten. De ervaringen met SnoreBlock zullen ongeveer hetzelfde zijn als die met Nozovent en andere neusclips. Voor sommige zal SnoreBlock prima werken voor andere minder of helemaal niet. Echter is het extreem duur en raden we je aan eerst een andere optie te proberen. 


Sleeplix snoring

sleeplix snoring

Sleeplix snoring is hetzelfde type neusclip als Snoreblock en Nozovent. Het betreft hier dezelfde standaard neusclip voor een extreem hoge prijs van 40 Euro.

Prijs: €40,00 per stuk.

Sleeplix review:

Het vinden van onafhankelijk reviews over Sleeplix snoring is lastig aangezien het een vrij nieuw merk is. De neusclip lijkt echter identiek aan die van andere vele malen goedkopere merken. Conclusie: veel te duur.


SnoreNoMore V5

snorenomore-v5

In het rijtje dure nesuclipjes met magneten is inmiddels SnoreNoMore V5 aangeschoven.  Ook hier betreft hetdezelfde neusclip als als SnoreBlock en Sleeplix. Dit keer wordt er bijna 50 Euro voor gevraagd, echter krijg je wel 35% korting wanneer je er 4 besteld.

Prijs: €49,95 per stuk.

SnoreNoMore V5 reviews:

De reviews over SnoreNoMore V5 zijn nogal beperkt en soms nogal vreemd. Een gebruiker heeft het erover dat zijn hele gezin het gebruikt… Anderen zijn laaiend enthousiast. De conclusie: hoe dan ook veel te duur voor een simpel neusclipje. 


 

Conclusie: wat is de beste neusspreider?

Als we de gevonden ervaringen van gebruikers met elkaar vergelijken, komt Dr. Breathe Well als beste neusspreider uit de bus.

De voordelen van Dr. Breathe Well ten opzichte van de andere neusspreiders:

 • 4 beste oplossingen in 1 doos
 • Verschillende maten: past altijd
 • Vrijer ademen
 • Minder snurken
 • Meer zuurstof
 • Dieper slapen
 • Uitgeruster wakker worden
 • Direct resultaat
 • Goedkoop: slechts €29,95 voor de 4 beste oplossingen

Waar te koop?

Je kunt de Dr. Breathe Well neusspreider kopen via drbreathewell.nl en Bol.com.

dr breathe well anti snurk pakket verpakking voorkant vierkant

Anti snurk neusspreider Kruidvat & Etos

Je zou verwachten dat je de anti snurk neusspreider bij Kruidvat en Etos zou kunnen kopen. Niks is minder waar, beide drogisten hebben maar een beperkt aanbod van anti snurk producten. Wanneer de Etos of de Kruidvat beginnen met de verkoop van anti snurk neusspreiders dan zullen wij dat hier meteen vermelden.