Breathe Right Neusstrips Ervaringen Review

breathe-right-neusstrips-small-medium-gevoelige-huid

Breathe Right neusstrips zijn veruit de bekendste anti snurk strips, maar wat zijn de ervaringen met deze neusstrips? Werken ze goed? Blijven ze de hele nacht zitten? Helpen ze echt tegen snurken? Op al deze vragen geven we antwoord in deze Breathe Right neusstrips review.

Helpen neusstrips echt tegen snurken?

Belangrijk om te onthouden is dat snurken door verschillende oorzaken komt. Er bestaat dus geen enkel middel (buiten een CPAP-machine) dat voor alle snurkers 100% werkt.

De neusstrips zorgen ervoor dat je neusgaten beter open blijven staan en je zodoende makkelijker kunt ademhalen en meer lucht binnen krijgt. Neusstrips doen dit in het algemeen bijzonder goed. Zodra je ze opplakt, merk  je direct dat je makkelijker door je neus kunt ademhalen.

Dus als jij snurkt door blokkades in je neus, zullen de neusstrips je zeker helpen minder te snurken. Maar ook voor mensen die snurken door blokkades in de keel helpen de neusstrips je makkelijker te ademen en zijn dus van toegevoegde waarde. Het ademen door de neus wordt zelfs zoveel makkelijker dat veel sporters ze ook gebruiken om hun prestaties te verbeteren.

Conclusie: neusstrips helpen je makkelijker adem te halen en zijn bijzonder goed voor nasale snurkers en zijn van toegevoegde waarde voor keelsnurkers.

Ervaringen met de Breathe Right neusstrips

Oké, neusstrips helpen tegen snurken, maar wat zijn de ervaringen met Breathe Right. We hebben uitgebreid alle ervaringen gelezen op al deze websites: farmaline.nl (48 reviews), bol.com (31 reviews), newpharma.nl (214 reviews), snurken.nu (29 reviews) en overige websites met maar enkele reviews.

Ervaringen: onze conclusie na het lezen van honderden reviews over Breathe Right is dat mensen positief zijn over kwaliteit van de neusstrips. De meeste mensen geven aan de neusstrips goed blijven zitten, maar dan wel de maat Large, bij de kleinere maat wordt aangegeven dat die vaker loslaten. Daarnaast geven mensen aan dat ze merkbaar meer lucht krijgen. Bijna alle negatieve reviews hebben betrekking op dat het snurken niet verholpen werd, dit is echter logisch want zoals eerder aangegeven kunnen neusstrips niet alle type snurken verhelpen.

Pluspunten:

+ Blijven goed zitten (wel enkel maat Large)
+ Merkbaar meer lucht
+ Goede kwaliteit

Minpunten:

Helpen niet altijd tegen snurken (logisch aangezien snurken meerdere oorzaken kan hebben)
Duur: zo’n 60 cent per nacht dus bijna 220 Euro per jaar

breathe-right-neusstrips-small-medium-gevoelige-huid

Breathe Right is duur

Zoals hiervoor aangegeven zijn de neusstrips van Breathe Right best prijzig. Een pakje van 30 stuks kost bijna overal zo’n €17,95 ofwel zo’n €0,60 per neusstrip. Als je er 1 per dag gebruikt kom je uit op zo’n 220 Euro per jaar.  Op sommige websites is prijs lager maar betaal je weer extra verzendkosten. Uiteindelijk komt het overal bijna op hetzelfde uit. Maar stel dat je direct voor 12 maanden bestelt, de goedkoopste Breathe Right aanbieding is zo’n €15,00 dus dan ben je alsnog 180 Euro kwijt.

Goedkoper alternatief

Gelukkig bestaan er ook goedkopere opties. De vraag is dan vaak, is de kwaliteit wel hetzelfde? Blijven die wel de hele nacht zitten? Zetten ze je neus even goed open. Dit ligt eraan, als je bijvoorbeeld gaat voor het merk “better breath” dan weet je eigenlijk niet wat je koopt. Dit “merk” wordt zeer veel verschillende Chinese producenten op de neusstrips geplakt. De kwaliteit hiervan is dus totaal niet consistent, je weet dus eigenlijk niet wat je koopt.

Tip: de neusstrips van Dr. Breathe Well zijn stukken goedkoper en van dezelfde kwaliteit als Breathe Right. Ze blijven de hele nacht zitten en zijn makkelijk te verwijderen. Dr. Breathe Well neusstrips worden verkocht voor €24,95 per 90 stuks, ofwel zo’n €0,27 per neusstrip. Dit is meer dan 50% goedkoper dan Breathe Right.  Je kan ze eenvoudig via bol.com bestellen .

dr. breathe well anti snurk neuspleisters

90 Neusstrips voor slechts €24,95

Breathe Right neusstrips gebruiksaanwijzing

Volg voor het beste resultaat de volgende stappen voor het gebruik van de Breathe Right neusstrips

  1. Was je neus met water en zeep (eventueel pure alcohol) en droog goed af
  2. Plak de neusstrip over de breedte, op het midden van de neus
  3. Druk de neusstrip goed aan
  4. Je kunt de neusstrip achteraf  makkelijk verwijderen. Eventueel kan je de neusstrip nat maken om hem nog makkelijker te verwijderen.

Waar te koop

Breathe Right small/medium en Breathe Right large zijn onder andere te koop bij Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bol, DA en vele online drogist webwinkels. Al deze winkels verkopen de Breathe Right neusstrips 30 stuks,  Breathe Right neusstrips gevoelige huid en de Breathe Right clear neusstrips.