Anti Snurk Plant – Ananasplant Bromelia – Waar te koop?

De ananasplant, ofwel de Bromelia Ananas, heeft een aantal bijzondere eigenschappen die zouden helpen tegen snurken. Zo geeft de plant ‘s nachts zuurstof af en verspreidt hij een luchtwegverwijdende geur. Maar is de ananasplant ook echt een anti snurk plant

Een tip van de sluier: wij raden snurkers aan om de ananasplant te kopen. We moeten echter wel realistisch blijven: de plant zal je snurkprobleem niet volledig oplossen. Om definitief van het snurken af te komen raden wij je aan een anti snurkmiddel te kopen, zoals een anti snurkbeugel. Dit middel helpt 90% van alle snurkers van hun snurkprobleem af. Lees hier vele positieve ervaringen met de anti snurkbeugel.

Anti snurk plant

Hoe ontstaat snurken?

Als je slaapt, verslappen de spieren in het gehele lichaam zich. Dit geldt ook ook voor de spieren in je mond en keel. Hierdoor raakt de luchtweg geblokkeerd. Deze blokkade veroorzaakt trillingen die leiden tot het snurkgeluid.

Daarnaast zijn er verschillende andere factoren die snurken kunnen veroorzaken of verergeren. Denk hierbij aan extreme slijmproductie, allergieën en gevoeligheden voor bepaald voedsel, maar ook obesitas, alcoholconsumptie en roken. Ook door deze factoren kan de luchttoevoer worden belemmerd, met snurken als gevolg.

 

Anti snurk plant = Ananasplant Bromelia

Wat is de anti snurk plant nu precies? De plant stamt uit de Bromeliafamilie en heet officieel de Bromelia Ananas of Ananas Corona. In de volksmond wordt de plant simpelweg de ananasplant genoemd.

De ananasplant komt oorspronkelijk uit de oerwouden van Uruguay. Het is een kleinere versie van de wilde ananas en het is een echte sierplant; met zijn tropische uiterlijk staat hij prachtig in huis.

In de medische wetenschap staat de ananasplant bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Wat zijn deze precies en waarom helpt de plant tegen snurkklachten?

anti-snurk-plant-ananas-bromelia-pineapple

 

Anti snurk effecten

Volgens NASA is de belangrijkste reden dat de ananasplant helpt tegen snurken dat hij (in tegenstelling tot de meeste andere planten) ‘s nachts zuurstof afgeeft. Met deze plant in je slaapkamer krijg je dus meer verse zuurstof binnen. Hierdoor snurk je minder. Ook rust je brein beter uit, waardoor je uitgeruster wakker wordt.

Ten tweede verspreidt de ananasplant een heerlijke geur die de luchtwegen verwijdt. Ook geeft de plant het enzym bromelaïne af, een ontstekingsremmer die je helpt gezond te blijven. Van dit enzym wordt beweerd dat het helpt om snurken tegen te gaan. Overigens is het enzym bromelaïne ook in capsulevorm te koop. Het innemen van een capsule bij de maaltijd kan helpen bij overgevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen, waardoor snurkklachten kunnen verminderen.

Daarnaast fleurt deze leuke plant je slaapkamer ook nog eens op.

Kortom, de ananasplant is een aanwinst voor iedere slaapkamer. Als je snurkt en van dit vervelende kwaaltje af wilt, koop dan de ananasplant en begin voortaan de dag letterlijk fris en fruitig!

Anti snurk plant kopen

U kunt de anti snurk plant bij de meeste tuincentra het gehele jaar door kopen. De plant is niet gebonden aan een bepaald seizoen.

De verzorging van de Bromelia Ananas is eenvoudig. Zorg voor een lichte, warme plek, uit de volle zon. De plant heeft gemiddeld genomen slechts één keer per week water nodig. Het is belangrijk om bij het water geven vooral aandacht aan de rozet te besteden en minder op de potgrond. Als de plant in bloei staat, is het aan te raden het blad licht te benevelen.

Helaas bloeit de plant slechts één keer, maar wel drie tot zes maanden. Om de bloei zo lang mogelijk te houden, kun je eens per maand plantenvoeding geven. Als de plant is uitgebloeid, ontstaan er kleine stekken aan de basis van de plant. Wacht tot de stekken ongeveer 10 cm zijn, voordat je ze in een aparte pot zet. Geef genoeg voeding.

Je kunt de bromelia ananasplant eenvoudig online kopen. Klik op onderstaande button om de anti snurk plant op Bol.com te bestellen. Je kunt hier tevens positieve ervaringen en reviews van klanten lezen.

 

Definitieve oplossing

Zoals we al zeiden kan de anti snurk plant een welkome aanvulling zijn op andere anti snurk middelen die je gebruikt. Voor doorgewinterde snurkers zal de anti snurk plant alleen niet genoeg kunnen doen. Zij hebben meer baat bij de aanschaf van bijvoorbeeld een anti snurk beugel.

Anti snurkbeugel

Een anti snurkbeugel pakt snurkklachten bij de bron aan: het voorkomt het naar achteren zakken van de onderkaak, waardoor de keelholte gedurende de nacht open blijft. Zo krijgen snurkklachten geen kans.

De werking van een anti snurkbeugel, ook wel Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) genoemd, is wetenschappelijk aangetoond door het NCBI. 90% van de snurkers heeft baat bij het gebruik van een MRA. Lees hier de vele positieve ervaringen met de anti snurkbeugel.

Mr. Anti Snurk USP