Anti Snurk Plant – Ananasplant Bromelia – Waar te koop?

De ananasplant ofwel de Bromelia Ananas heeft als bijzondere eigenschap dat deze ‘s nachts zuurstof afgeeft en uw brein dus nog beter uitrust. Daarnaast verspreidt de ananasplant een heerlijke geur die de luchtwegen verwijdt: dit helpt tegen snurken. Ten laatste verspreidt de ananasplant ook nog eens het enzym bromelaïne, een ontstekingsremmer die u helpt gezond te blijven. Kortom, de ananasplant is dus een aanwinst voor iedere slaapkamer. Maar is de ananasplant ook echt een anti snurk plant? Wij raden snurkers aan om de ananasplant te kopen. We moeten echter wel realistisch blijven: de plant zal je snurkprobleem niet volledig oplossen. Om definitief van het snurken af te komen raden wij u aan een anti snurkmiddel te kopen, zoals een anti snurkbeugel. Dit middel helpt 90% van alle snurkers van hun snurkprobleem af. Lees hier vele positieve ervaringen met de anti snurkbeugel.

Hoe ontstaat snurken?

Als je slaapt, verslappen de spieren in het gehele lichaam, en dus ook die in je mond en keel. Doordat deze spieren gaan hangen, raakt je luchtweg geblokkeerd. Deze blokkade veroorzaakt trillingen en hiermee ook het snurkgeluid. Bij het tegengaan van snurken is het dus belangrijk om de blokkade van de luchtweg te voorkomen. Daarnaast zijn er verschillende andere factoren die snurken kunnen veroorzaken en verergeren, zoals extreme slijmproductie, allergieën en gevoeligheden voor bepaald voedsel, maar ook obesitas, alcoholconsumptie en roken.

Anti snurk plant = Ananasplant Bromelia

De anti snurk plant stamt uit de Bromeliafamilie en heet officieel de Bromelia Ananas of Ananas Corona, maar wordt in de volksmond ook simpelweg de ananasplant genoemd. De ananasplant komt oorspronkelijk uit de oerwouden van Uruguay. Het is een kleinere versie van de wilde ananas en het is een echte sierplant; met zijn tropische uiterlijk staat hij prachtig in huis. In de medische wetenschap staat de ananasplant bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Wat zijn deze precies en waarom helpt de plant tegen snurkklachten?

anti-snurk-plant-ananas-bromelia-pineapple

Anti snurk effecten

Volgens NASA is de belangrijkste reden dat de ananasplant, in tegenstelling tot andere planten, ’s nachts zuurstof afgeeft in plaats van overdag. Als je deze plant ergens in je slaapkamer neerzet, zorgt dat er dus voor dat je tijdens de nacht meer verse zuurstof binnenkrijgt, waardoor je minder zal snurken. Ten tweede verspreidt de ananasplant naast een heerlijke geur die de luchtwegen verwijdt ook het enzym bromelaïne, een ontstekingsremmer. Van dit enzym wordt beweerd dat het helpt om snurken tegen te gaan. Overigens is het enzym bromelaïne ook in capsulevorm te koop. Het innemen van een capsule bij de maaltijd kan helpen bij overgevoeligheid voor bepaald voedsel, waardoor snurkklachten kunnen verminderen. Daarnaast fleurt deze leuke plant je slaapkamer ook nog eens op. Als jij snurkt en van dit vervelende kwaaltje af wilt, koop dan de ananasplant en begin voortaan de dag letterlijk fris en fruitig!

Anti snurk plant kopen

Je kunt bij de meeste tuincentra het gehele jaar door de anti snurk plant kopen. Ze zijn niet gebonden aan een bepaald seizoen. Het is een gemakkelijk te verzorgen kamerplant. Zorg voor een lichte, warme plek, maar niet in de volle zon. De plant heeft gemiddeld genomen slechts één keer per week water nodig. Het is belangrijk om bij het water geven vooral aandacht aan de rozet te besteden en minder op de potgrond. Als de plant in bloei staat, is het aan te raden het blad licht te benevelen. Helaas bloeit de plant slechts één keer, maar wel drie tot zes maanden. Om de bloei zo lang mogelijk te houden, kun je eens per maand plantenvoeding geven. U kunt nu online eenvoudig de bromelia ananasplant kopen, klik op onderstaande button om de anti snurk plant te kopen.

Definitieve oplossing

Zoals we al zeiden kan de anti snurk plant een welkome aanvulling zijn op andere anti snurk middelen die je gebruikt. Voor doorgewinterde snurkers zal de anti snurk plant alleen niet genoeg kunnen doen. Zij zullen meer baat hebben bij de aanschaf van bijvoorbeeld een anti snurkbeugel.

Anti snurkbeugel

Een anti snurkbeugel pakt snurkklachten bij de bron aan: het voorkomt het naar achteren zakken van de onderkaak, waardoor de keelholte gedurende de nacht open blijft. Zo krijgen snurkklachten geen kans. De werking van een anti snurkbeugel, ook wel Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) genoemd, is wetenschappelijk aangetoond door het NCBI. 90% van de snurkers heeft baat bij het gebruik van een MRA. Lees hier de vele positieve ervaringen met de anti snurkbeugel.