Het verhaal achter Mr. Anti Snurk
In 2014 kwam Jasper Meerman door persoonlijke omstandigheden in contact met de gevolgen van snurken. Hij is toen op zoek gegaan naar een goede oplossing voor dit vervelende probleem. Hij las verschillende onderzoeken en probeerde verscheidene producten.
Onderzoek
Hij kwam uiteindelijk uit bij een onderzoek van het Nationale Centrum voor Biotechnologische Informatie met zeer veel belovende resultaten. Het NCBI onderzocht het mandibulaire repositie apparaat (anti-snurkbeugel) en concludeerde dat dit voor meer dan 90% van de gebruikers werkte.
Hoge prijs
Jasper Meerman zag dat het grootste struikelblok voor de aanschaf van een anti-snurkbeugel de prijs was. Een op maat gemaakte anti-snurkbeugel kostte al snel enkele honderden Euros. Hij vond dat dit anders moest en is op zoek gegaan naar een oplossing.
De oplossing
De boil & bite” technologie biedt hiervoor ideaal uitkomst. Deze technologie maakt het mogelijk om met een glas heet en koud water een anti-snurkbeugel op maat te maken. Na deze vondst heeft Jasper Meerman het merk Mr. Anti Snurk opgericht om de betaalbare anti-snurkbeugel in Nederland te introduceren.
Heel Nederland
In de afgelopen jaren heeft Jasper Meerman expertise ontwikkeld op het gebied van snurken. Hij is vastberaden om met Mr. Anti Snurk heel Nederland van het snurken af te helpen. Inmiddels zijn door Jasper Meerman al meer dan 30.000 Nederlanders gestopt met snurken.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Slechts €27,95