Waarin verschilt een anti-snurkbeugel voor vrouwen van een anti-snurkbeugel voor mannen? Het antwoord is simpel: marketing. Ieder gebit is namelijk uniek, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Ander kleurtje: 10% duurder

Het is bekend dat vrouwen zo’n 10 tot 30% meer betalen dan mannen, voor hetzelfde product! Dit is natuurlijk compleet belachelijk. We hebben dit gecontroleerd en een simpele zoekopdracht op prijsvergelijker beslist.nl bevestigde dit feit helaas. 

Exact dezelfde anti-snurkbeugel (op het roze kleurtje na) wordt voor 2 Euro duurder verkocht op dezelfde website. Dit valt nog mee, in het verleden hebben wij wel eens prijsverschillen gezien van wel 20%. Onacceptabel? Ja dat vinden wij ook.

Welke anti-snurkbeugel kunnen vrouwen kopen?

Bij de aanschaf van een anti-snurkbeugel heb je 2 opties. Optie 1 is het op maat aan laten meten van een anti-snurkbeugel, dit kost gemiddeld zo’n 800 Euro. Optie 2 is een anti-snurkbeugel die je zelf op maat kunt maken of op je gebit kunt afstellen.

Vrouwen kunnen dezelfde anti-snurkbeugel kopen als mannen

Er zijn geen duidelijke verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke gebitten. Dat blijkt uit onderzoek van de Vrije Universiteit Berlijn.

Mr. Anti Snurk verpakking geen achtergrond geen schaduwEr is werkelijk geen enkele reden om een anti-snurkbeugel “speciaal voor vrouwen” te kopen. Tenzij je de kleur belangrijk vindt. Sowieso zijn de meeste anti-snurkbeugels wit of transparant. Laat je keuze dus vooral afhangen van zaken als garantie, ervaringen van gebruikers en de prijs.

Sta je op het punt een anti-snurkbeugel te kopen? Bestel er dan één met een proefperiode ofwel een niet goed-geld terug garantie. Klik op onderstaande button om de bestverkochte snurkbeugel van Nederland met meer dan 2000 onafhankelijke reviews te bestellen.