Mr. Anti Snurk – Reviews & Ervaringen Anti-Snurkbeugel

Mr. Anti Snurk Ervaringen banner

Lees onafhankelijke reviews van klanten van Mr. Anti Snurk.
Klanten kunnen hun ervaringen met de anti-snurkbeugel delen via de stichting webwinkelkeur.

Mr. Anti Snurk - Ervaringen

Is Mr. Anti Snurk de beste snurkbeugel? Lees hieronder de ervaringen en oordeel zelf.

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is even wennen zo’n beugel in je bakkus, maar het werkt wel. Ik heb een snurkmeter app op mijn telefoon en die geeft heel goede resultaten aan. 55-60 % snurken, waarvan momenten heel hard, apneu, is gereduceerd tot 10-15% zacht. Prima product dus.

Hjalmar Silberman26 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Geweldig bezorging, zou willen dat meer bedrijven dit op deze manier doen. Bestelling goed te volgen.

Janet van den Hurk25 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Levering van de beugel duurde paar dagen langer door drukte bij parcell (decembermaand). Kreeg keurig een mail van mr. Anti snurk over latere levering.
De snurkbeugel werkt goed en is gemakkelijk op maat te maken.

Sanne Huijsman25 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Had er al een, werkt erg goed volgens mijn vrouw!

Han Van de Sande24 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurken tot minimaal gereduceerd en veel rustiger slapen, voorheen veel draaien en nu echt een stuk minder.

J. Verhaar22 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Verstuurd op zondag, maandag ontvangen. Volgens mijn vriendin werkt Mr. Anti Snurk prima :-)

Harrie Best 21 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na enkele andere snurkbeugels, die geirriteerd tandvlees veroorzaakten, is dit een simpele, prima beugel.

Els Beekman21 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

In het begin was het wennen, maar langzaam aan gaat het goed. Snurk minder maar ook omdat ik ‘s nachts op mijn tanden beet, vrij hard is nu heel wat verminderd. Gebruik hem nu al enkele weken. Moest hem wel voor een tweede maal aanpassen maar dat ging vlot.
Als het zo blijft denk ik wel nog eens een te bestellen in de toekomst.

Nicole Hacke 21 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vlotte levering. Helaas hielp de beugel bij mij niet. Het aankoopbedrag was snel weer op mijn rekening.

J.t. Knijpinga19 november 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt.

M van Opzeeland17 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.

Meta de Wreede16 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Top.

Pim Valk13 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Nadat ik mijn huisnummer vergeten was, stuurde jullie gelijk een mail om dat als nog te doen.
Volgende dag was het product al in huis.

Clemens Groot12 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het product was de volgende dag al in huis. Prima aan te passen aan je gebit. Nu twee nachten gebruikt nog niet gesnurkt! Wel pijnlijke voortanden, ga ervan uit dat dit nog moet wennen/afnemen.

Kees12 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering en de eerste nacht al succesvol!!

Bart Jan Garretsen12 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering! Top product!

Ingrid Bolder8 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Chapeau! Ook voor de snelle bezorging. Al 4 nachten niet gesnurkt!

Rianne van der Velden5 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Precies zoals belooft. Werkt prima, ik ben zeer tevreden.

Robert Randles4 november 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tot mijn verrassing werkt t prima! Geen wakker wordende bedgenoot meer!

Renate Bouwmeester4 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.

Tymon Eillebrecht3 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.
Duidelijke beschrijving.

Jos3 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Vrijdag ‘s avond besteld en zaterdagmorgen al binnen. ‘s Avonds gelijk gebruikt en volgens mijn man snurk ik alleen nog een beetje ‘s morgens tegen een uur of 6.

Mathilde van Dalen2 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede en snelle levering. Tot op heden is mijn partner erg blij, omdat de beugel volgens haar zijn werk al doet.
Zelf moet ik er nog wel aan wennen, aangezien ik sochtends nog wat last heb van mijn tanden. Waarschijnlijk moet ik de beugel gewoon even opnieuw aanmeten.

Godthelp1 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt perfect ! Begin is het wel wennen maar mijn vrouw is er blij mee 😃

Dinand Rink 1 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel besteld, en snel ontvangen. Duidelijke uitleg hoe en wat te doen……….en nu maar hopen dat het werkt (vooral voor mijn omgeving). We gaan het beleven.

Ronald Folkerts1 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed alleen even wennen 1ste nachten maar daarna geen probleem meer goed produkt voor deze prijs.

Paul Proost1 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Nu 2 nachten het bitje in gehad. Het is wennen maar mijn vrouw heeft gelukkig geen last van mij gehad. Wel is het bitje een keer uit mijn mond gevallen tijdens de slaap. Ben benieuwd wat de komende tijd brengt.

A Vorsteveld31 oktober 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vrouw hoort niets meer en ik ben beter uitgerust.

Michel Hochstenbach30 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Aangezien het voor mij niet werkt een goed beoordeling, maar de service is uitstekend! Product binnen 1 dag geleverd en de ‘Niet goed, geld terug garantie’ is super geregeld!

Kimberly29 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer goede ervaring met bestellen en bezorgen.

Carolien Elissen27 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering en goede helpdesk. Beugel werkt prima.

Amadee Pelgrim26 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ben zeer tevreden.

Kirsten Lubbers26 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helpt tegen snurken, pasvorm is matig.

Arthur Broxks26 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Fijne service! Denken goed mee.

Gabrielle Spit 25 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bestelling en levering ging soepel en snel!

Xander Bolderheij24 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Beetje wennen, maar blijkt toch te werken :-)

Andy De Smet23 oktober 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering! Ik moest wel even wennen aan het bitje, maar sliep meteen veel beter . Word niet meer van mijn eigen gesnurk wakker. Zo blij mee!

Yolanda Kortstra23 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heb het pas twee nachten kunnen proberen maar ben tot zover tevreden. Goed geslapen.

Anita 22 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Duidelijke omschrijving, even wennen, maar mijn man weer normaal slapen, hij hoort mij niet meer snurken (en dat scheen heel hard te zijn) hadden we veel eerder moeten doen!

Inge reek-hofland 20 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik had een review gegeven met de opmerking dat het kleiner maken vd beugel niet goed was gelukt. Vervolgens kreeg ik een mail met de optie om de beugel opnieuw te bestellen met een zeer aantrekkelijke korting. Beugel opnieuw besteld, volgende dag al in huis. Nu is het kleiner maken vd beugel wel goed gegaan. Bedankt voor de goede service!

Monique Birkhoff 20oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Zeker even wennen, snurken is niet helemaal over. Maar het geluid is bijna weg en mijn vrouw is er erg content mee

Piet Aardse20 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnel en zelfs op maandag geleverd. Alleen werkt de beugel bij mij niet. Hopelijk gaat het retourneren net zo soepel als het bestellen.

Janine Steenhuizen19 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ben zeer tevreden, levering was inderdaad de volgende dag.
Ik gebruik de Anti snurk nog maar 2 nachten en ik snurk inderdaad niet, sterker nog ok heb 2 nachten geheel doorgeslapen terwijl ik anders meerdere keren per nacht wakker werd.

Siep Bos18 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurken bijna weg dankzij beugel. Alleen als ik op mn rug lig snurk ik nog. s’Ochtends wel eventjes wat pijn aan de tanden, maar dat verdwijnt weer snel. Ik kan weer naast mn vrouw slapen zonder dat zij wakker wordt.

Titus17 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas werkte het bitje niet bij mijn man, maar kreeg snel reactie en het bedrag krijgen we netjes terug gestord!! Hoe netjes is dat👍

Coor 17 oktober 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Enorm snel geleverd. 1 nacht mee geslapen. Even wennen maar niet gesnurkt.

Jeroen Huisman15 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt super! Vanaf gebruik niet meer gesnurkt.

Natasja Broeke15 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Even wennen dat ding in je mond, maar ik slaap nu zelf ook beter en dieper! Word uitgerust wakker!

Pim Ligthart15 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De bestelling was prima op tijd, zoals aangegeven op de site.
Het product doet wat het beloofd. Ik heb 3 zeer rustige nachten achter de rug.
Enige nadeel is wel dat ik het idee heb dat mijn tanden denken dat het een beugel is bij de orthodontist vandaan.

Astrid van den Hoek14 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vrouw is er zeer blij mee hahahaha.

Rik Ilbrink13 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.

Bert Hoekzema12 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Perfect. Snel in huis, duidelijke handleiding en werkt als een tierelier!

Karlijn Smits-Houtman10 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Alle afspraken met levering is volgens afspraak verlopen en ook het “happen” met de juiste uitleg was zeer simpel. Vanavond de eerste nacht uit proberen. Welterusten :-)

Marcel Olijerhoek10 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De bestelling was supersnel in huis! Helaas werkte hij om medische redenen niet goed bij mij en kon ik hem in de proefperiode nog retourneren. Ik kreeg ook keurig mijn geld terug. Super service!

Annemiek Buter 9 oktober 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Tevreden, alles ging vlot van bestellen tot bezorgen.

AtriCure Europe B.V. Marlene Lee7 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ben nog in de gewenningsfase; word wakker met zere tanden, maar het snurken wordt zeker onderdrukt.

John Kemp6 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik gebruik al jaren het anti-snurk bitje naar volle tevredenheid.

Geertje Blok5 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Zaterdag besteld, maandag in huis. kreeg netjes updates over de verzending.

Kevin van der Draai4 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed.

Lieven Rahier3 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden, zeer snelle service. Voor herhaling vatbaar.

Christophe Boon3 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Was perfect van levering.

Dries Verdonck3 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Partner gelukkig.

Andy Laurier2 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt uitstekend, snelle verzending en prettige prijs.

Wouter Simonse1 oktober 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed voor elkaar met snelle levering. Goede beschrijving en goed werkend product.
Aanrader.

Jc Temmen29 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed en betaalbaar product voor een oplossing van een groot probleem.

Tom Aarts28 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Een top produkt.

Maria Sangers 28 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super.

Saskia van Wijlick27 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Geweldig snel in huis! Makkelijk op maat te maken. Werkte helaas voor mij niet fantastisch opgelost door de klantenservice!

M27 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Na het slapen met de snurkbeugel zei mijn partner dat het snurken eerst 100% was en nu nog maar 20%.
Dus dat is wel fijn,
Alleen de beugel zat niet meteen goed.
Na een paar keer dompelen in heet en koud water begon de beugel aangenamer te zitten.
Het is wel nog wennen om een beugel in je mond te hebben, maar het resultaat is goed.

Karin26 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle afhandeling van bestelling.

J. van Willegen24 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

In het begin zeker aan moeten wennen maar nu na 1,5 week gaat het al veel beter.
Sindsdien niet meer gesnurkt.
S’ochtends wel wat last van gevoelige tanden omdat de beugel natuurlijk wat drukt om je kaak op de goede stand te houden.
Maar dat is na een uurtje weer weg.

Peter de Rooij 24 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het product was binnen 2 dagen binnen. Goed verpakt. Geen klachten dus.

Betty Valkenburg23 september 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werken echt goed passen ook fijn in de mond, het is echt een succes vooral voor mijn vrouw, ze hebben bij mij een dubbele functie ook voor mijn knarsetanden en het snurken geweldig.

Francien Prudon23 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Je moet even wennen aan het feit dat je zo’n bitje in je mond hebt, maar dat gaat verrassend snel. De eerste dagen merkte vooral mij partner dat ik niet meer snurkte. Ik sliep na enkele dagen wennen ook beter. Alleen het op maat maken kostte mij wat moeite….

Bas23 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Een uitstekend product👍🏼
Er kan weer iemand rustig slapen.
Het snurken is over👍🏼

Riny Kamphuis 23 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede levering en de actie/korting was top.

Arjan Kleijer23 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. Werkt goed wel pijnlijke tanden.

Joyce Kemink23 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Alles volgens wens.

Maurice Haverkamp23 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.

A Ritchie23 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima: makkelijk snel en betrouwbaar.

Peter23 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel besteld en binnen no time in huis!!

Monique Sommer 22 september 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel en correct bezorgd. Mooi het dagdeel aangegeven.

Josje Burger22 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering na bestelling. Ben niet anders gewend van dit bedrijf!!!

Maggie Knoester22 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd en tot mijn verbazing werkt het. Wel even wennen en gevoelige tanden.

Maikel22 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn man werd echt helemaal gek van mijn gesnurk. Het was elke dag weer een onderwerp van gesprek.
Sinds ik Mr. Anti Snurk gebruik, snurk ik nog wel af en toe, maar komt m’n man in ieder geval aan z’n nodige rust toe.
Het is echt aan te raden!!!

Elly21 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De bestelling verliep vlotjes en de levering was de dag erna, beter kan niet.

Christel de Leebeeck21 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd en prima kwaliteit.

Chris Siebrand21 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden.

Arie Jansen20 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Sinds ik de beugel in heb (nu 2 wkn) niet meer gesnurkt. Was wel apart gevoel om te slapen met zo’n beugel, maar raak er aardig aan gewend.

E.M.L.19 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De instructie was duidelijk en de instructie heb ik uitgevoerd. Het resultaat is goed. Ik heb me alleen misschien niet goed gerealiseerd dat ik het bitje netjes symmetrisch in mijn mond moest doen en mijn onder- en boventanden recht onder elkaar. En ik denk dat ik er wat te hard ingebeten heb. Maar hij is goed draagbaar. En gezien de kosten kan ik het de volgende keer (zonodig) netter doen. Ik heb er wel een hoofdband bij gekocht. Soms duw ik hem er nog uit tijdens mijn slaap. Een duur bitje voor een paar honderd euro aan laten meten, lijkt me niet meer nodig.

R.j. Meijer19 september 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bevalt prima!

HvL18 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mr Anti Snurk helpt! Ik heb het gebit in wanneer met mijn partner en ik bij elkaar slapen. Wij zijn blij met het resultaat. We kunnen beide doorslapen. Ik moet wel wennen aan het gebit. Zo nu en dan heb ik last van mijn tanden bij het wakker worden. Maar dat trekt gedurende de ochtend weer weg. Een tip voor de makers; ontwerp een ander bewaardoosje zonder het logo van Mr. Anti Snurk zichtbaar op de voorkant. Al met al, ik ben zeer tevreden!

Bi18 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Sinds mijn man de Mr. Anti-snurk gebruikt, snurkt hij niet meer, wordt uitgeruster wakker en het allerbelangrijkste ik ook 😁👍😍 love it!!

Guy van der Valk17 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurken is behoorlijk minder, ik heb weer een blije vrouw.

Carlo Louwers17 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

goed gedaan

Sergio Gretna17 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik heb twee bitjes besteld, apart van elkaar. Beiden werden zeer snel geleverd, de eerste via pakketdienst, de tweede in de brievenbus. De eerste heb ik zelf in gebruik, even een paar nachten wennen maar vanaf de eerste nacht al geen klachten meer over mijn gesnurk! De tweede heb ik voor mijn partner besteld omdat hij ook enthousiast werd van het resultaat bij mij. Hij vindt het echter niet prettig en gooit het bitje er in zijn slaap uit. Dus hij heeft het na drie nachten opgegeven. Keurige en snelle afhandeling ook bij het retourneren!

L. van de Velde16 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ok.

Roy Ceustermans14 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Even wennen. Snurken verminderd volgens mijn vrouw. Ik slaap beter.

Jos14 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bij mij heeft het helaas niet geholpen. Heb keurig mijn geld teruggekregen!

Robin Windhouwer14 september 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

In begin even wennen maar het resultaat mag er wezen.

R. Veltman12 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Duidelijke gebruiksaanwijziging, snelle service en zowel produkt als garantie stralen vertrouwen uit.

Stan Van de Ven12 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heb nog niet gesnurkt sinds ik Mr. Anti Snurk heb. Dus het lijkt goed.

Sikke Soeting9 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Tevreden met de levering helaas werkte het niet bij mij, zat bij die 10%.

Verder de retour afspraak prima geregeld mijn compliment.

M. van Lier9 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering! Goed product, werkt prima👍👍

PCJ van der Linde8 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Besteld, en netjes op tijd geleverd.

John Klootwijk7 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede service en ik werd vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Jairzinno Pattiasina7 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Simpel maar is wel effectief.

Jeroen Polak7 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Hij werkt echt prima.

Alex Spanninga6 september 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede service en goed produkt.

Simon Taal6 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Kunnen weer lekker slapen.

J. Hilverda6 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, goede service.

H.M. Lamé6 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd super!!

Leon4 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas werkt de beugel niet bij mij.
De belofte van een week proberen is helemaal waargemaakt.
Er wordt niet moeilijk gedaan over terugbetaling.

Prima Service!

Dirk Aerts3 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ging allemaal vlotjes. En dat ding lijkt te werken.

Roy van der Voort 3 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima, snel geleverd.

Wim van Eupen3 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Na de eerste keer afstellen niet helemaal goed gegaan maar na een tweede keer werkt hij prima.

Marco Engels2 september 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed geregeld.

Arend Lichtenberg31 augustus 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, partner merkt goed het verschil!! Snurken is over.
Mr. Snurk is in dit geval Mrs. Snurk.

G. Elings31 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Dinsdag besteld en woensdag in huis.

Huub In de Braekt30 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het werkt echt!

Rik Hartland30 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Zeer prettig bedrijf. Product werkt bij mij helaas niet, maar keurig geholpen. Na een eerste mailtje nog tips gehad om nog iets aan te passen om te kijken of dat hielp. Toen dat echter ook niet werkte direct na mijn volgende mailtje dezelfde dag nog mijn geld terug.

G.T.H. Thijs30 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik ben in begin een paar keer wakker geworden dat ik de beugel uit deed. Nu ben ik er inmiddels aan gewend.

Sander Vogels29 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden vrouw kan nu zelf eerder slapen.

Johan van de25 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering en het werkt.

Geert Bruinsma24 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Super.

Arno ter Reehorst23 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering👍

Peter Rupert22 augustus 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed product voor redelijke prijs.

Rijn Zwaal21 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bestelling snel geleverd. Helaas voor ons was het product niet toereikend. Contact met de klantenservice snel en heel correct. Geld retour gekregen. Prima service!

Michel Luppes21 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vrouw zegt dat het beter gaat, ze slaapt beter nu dus sjapo top.

Roland Verwaayen20 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De bestelling was inderdaad een dag later in huis, en het gebitje helpt erg goed!!

Karin Smeets16 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima service! De eerste poging om de beugel op maat te maken ging niet helemaal goed. Mail gestuurd waarop ik een snelle reactie kreeg en een dag later kreeg ik kosteloos een nieuwe beugel toegezonden.
Ik heb de beugel inmiddels 1 keer in gehad. Volgens mijn partner is het snurken in ieder geval een stuk verminderd. Met slapen merk ik er niet veel van dat ik de beugel in heb. Ik had de volgende morgen wel even wat licht pijnlijke tanden.

Anoniem16 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Product conform toezegging ontvangen en voldoet aan kwalificaties en met duidelijke uitleg.

FM Huitema16 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle en correcte levering.

Erik Versfeld15 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik ben heel tevreden. Het werkt goed, je bent er snel aan gewend en het is heel veel goedkoper dan de beugel die ik eerder had laten aanmeten.

Wim van der Noort15 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Eenvoudig aan te passen aan je gebit
Makkelijk in gebruik
En volgens mij vrouw hoort ze geen gesnurk meer dus
Een geweldig gebitje van mr. Anti snurk

Lucien van den Hoogen15 augustus 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, prijs/kwaliteit maakt product zeer aantrekkelijk. Inmiddels reeds tweede besteld.

Luc Schnieders 14 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Hele snele levering van mij hoeft de afzender niet zo op de envelop

Petra Schoenmakers14 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurk beugel werkt perfect volgens mijn vrouw.

Ron Van Pelr13 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bestelling ging erg goed en snel binnen, helaas heb ik gemerkt dat de beugel niet bij mij werkte. Ook terug sturen ging erg goed en snel kortom keurig bedrijf en goede behandeling !

Henk Reuter 11 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het afstellen van de beugel was even oefenen, maar zit nu goed en heeft het gewenste effect.

Wim Manuhutu11 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Op maat maken is een beetje experimenteren, maar naar een paar keer had hij de juiste vorm. Slapen met zo’n ding in je mond is een beetje wennen. Voelt raar, maar niet vervelend. Na de eerste nacht nog ‘s ochtends nog wat gevoel in de mond, maar na een paar keer gebruikt nergens last meer van.
En belangrijkste: met beugel geen gesnurk meer. Ook hoor ik van mijn vrouw dat ik veel rustiger slaap.
Al met al resultaat boven verwachting.

AvdL 10 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle en correcte levering.
Moet nog even wennen aan het product maar volgens echtgenote doet het wat het beloofd.
Een aanrader.

Gunther Stevens9 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

S’avonds het product besteld en de volgende dag in huis. Duidelijke website met voldoende informatie.

Danny Derickx 7 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Binnen één dag in huis!
Helpt echt goed!
Op de lange duur iets pijnlijker in de mond, tandvlees enzo
Maar in totaal: zeeer tevreden!!

Carine Dekker 6 augustus 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vrouw slaapt nu ook weer lekker, ikzelf moet er wel aan wennen eerlijk gezegd.

Bob Meijer1 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer snelle verwerking van het bestelde produkt.

B Schilder1 augustus 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede snelle levering.

Pete31 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden.

Jorg Vennix30 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Tevreden over het product en werd de volgende dag al bezorgd.

L.H. Loen30 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Op tijd bezorgd, keurig verpakt.

Bertus Biersteker29 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas werkte het voor mij niet maar de afhandeling daarna was perfect. Gewoon proberen bij de meeste werkt deze oplossing wel.

Remco Bunder29 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering. Eerste 2 nachten was het dragen van de beugel even wennen, maar vanaf de eerste nacht niet meer gesnurkt!

Join29 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden, de persoon naast mij heeft ook weer een goede nachtrust.

Harold Blaauwgeers28 juli 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima levering.

Gisèla van Caelenberg28 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snurk niet meer met deze beugel.

Raymond Grote Ganseij28 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik ben zeer tevreden over de beugel. Kan het zelf niet geloven. Kan weer samen slapen met mijn vriendin zonder dat die stevige oordoppen moet dragen. Heb zelf de beugel iets kleiner gemaakt aan de uiteinden voor ik ze pasvorm gaf. Dit geeft een minder vol gevoel in de mond, daar ik vlug kokhals. Zo past die perfecter en geeft na gewenning zelfs het gevoel dat je de beugel niet draagt.

Bart Hermans28 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Geweldig product, zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Peter van Staveren27 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima levering en product.

Fred27 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Had het product heel snel in huis en een prima service hebben ze!

Jolanda Sierink26 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Binnen 24 uur had ik het bestelde in huis, netjes afgeleverd door post nl.

GeeJee25 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas werkt de beugel niet bij mij.
De belofte van een week proberen is helemaal waargemaakt.
Er wordt niet moeilijk gedaan.
Zeker proberen als je twijfelt. Als het voor jou wel werkt, is dit bedrag een schijntje!
Prima Service!

Roland Westerhof 24 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, handig in gebruik te nemen. De pasvorm veranderd helaas wel na gebruik, waardoor de eerste nacht het beste resultaat leverde. Opnieuw “molden” levert wel weer wat verbetering, en het snurken is mega verminderd. Nu hoor je echter wel een vreemde zware ademhaling en laat het bitje af en toe los. Laten we zeggen 60-70% van de klacht opgelost.

John Van Schoonhoven24 juli 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden, snelle bezorging en het bitje werkt perfect, van zwaar snurken naar helemaal niet meer snurken. Geweldig!!

L van den Brink23 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, werkt goed.

Ronald Koppers23 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is even wennen, maar het systeem werkt wel.

Petra Meulman23 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Netjes op tijd, volgens afspraak, geleverd.

Arnold Nieuwstad23 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tijdig en netjes geleverd.

Remco Snoep23 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik snurk niet meer!!! Even wennen maar daarna complete rust 👍

Guy Van der Valk21 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Volgens mij werkt het maar slapen met een bitje in is nog wennen.

Ruurd Berends21 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik heb het op dinsdag besteld en woensdagochtend al in huis! Een goeie gebruiksaanwijzing erbij om hem meteen passend te maken en zit top! Eerste nacht een beetje vreemd om iets in je mond te hebben, daarna geen punt. Het werkt perfect: mijn echtgenoot slaapt weer rustig en ik ook, zonder gesnurk!

Lian21 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering. Goed product. Helpt écht tegen snurken!

Felice19 juli 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering. Eenvoudige handleiding. Artikel doet wat hij moet doen, snurk nu minder tot helemaal niet meer.

J Oudejans19 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super heel blij ermee
Geen gesnurk meer

HS de Widt18 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Eerste paar dagen last van kaak en kreeg kiezen niet meer op elkaar
Snurken vanaf eerste dag echt over !
Na week geen last meer van kaak en stand van tanden weer als vanouds
Heel blij met t product!

Leontien Wilde de17 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Bevalt prima!

Arno van Smirren16 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vlotte levering – product doet wat het moet doen.

Luc Schnieders 15 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering en uitstekend product!

Nick14 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering
slimme procedure
Veel betere nachtrust
Super concept!

Janna Nijeboer 14 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, maar helaas werkte het product niet bij mij. Waarschijnlijk hoor ik bij dat kleine percentage waarbij het niet werkt. In overleg heb ik mijn geld teruggekregen, dus een pluim voor de goede en snelle service. Ik zou dit product zeker aanbevelen. Het is de moeite waard en het scheelt een hoop geld als je het laat aanmeten door een specialist.

Raymond van den Bergh14 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Volgende dag in huis.

Allard 13 juli 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is goed. Ze snurkt wel maar het geluidsvolume is sterk verminderd.

Angeni Atwaroe12 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik was zeer sceptisch………….maar het werkt en ben er erg blij mee en mijn partner ook.

Dorry 12 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Bij mij werkte het niet helaas. Kreeg netjes mijn geld terug.

Iwan Pot 12 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd.

Roy Jongen11 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Volgens afspraak geleverd.

Maarten de Vos11 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik ben zeer tevreden met de bestelling en zonder beschadigingen.

Erdogan Acikgoz9 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering en uitstekende service.

Diana9 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is top.

Maria Sangers 8 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vriend is er blij mee kan nu fatsoenlijk slapen ik moet er nog wat aan wennen ook mijn tanden maar wordt al veel beter.

Pauline Kop8 juli 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering!

Belinda Blaak8 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Alles goed!!!

Ruud Faassen7 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Volgens mij heeft mijn vrouw geen last meer van mij………

Eric Blank6 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering. De uitleg mbt het vormen van het bitje is helder.
Het snurken is inderdaad een stuk minder dan voorheen. Ik heb ‘s ochtends wel last van gevoelige ondertanden.

Arthur Van Dijk5 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zat een kleine productie fout in, maar na een mailtje sturen kreeg ik direct een nieuwe gestuurd. Top service!

Steven4 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Webwinkel en klantenservice zijn goed. De anti snurk beugel werkte bij mij helaas niet maar het werd op een klant vriendelijke manier opgelost.

Luc Mattys4 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Correct geleverd.

Christiaan Drijfholt2 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helpt goed tegen het snurken, krijg gedurende nacht wel een droge keel.

Marc v.d. Boogert1 juli 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle en juiste levering.
Opmerking en tip voor iedereen: het spateltje moet er helemaal doorheen anders kun je niet ademen, dit staat helaas niet duidelijk in de gebruiksaanwijzing. De spatel ging maar een stukje in door mogelijk een foutje in het materiaal, en kreeg dus geen lucht na het passend maken.
na de 2e poging een beter resultaat en wonderbaarlijk is mijn gesnurk weg ondanks een nu slecht passende beugel. Dit aan een vriendelijke klantenservice uitgelegd en deze stuurt meteen een nieuwe beugel. Complimenten voor dit bedrijf en de aardige dame van de klantenservice. Eindelijk van mijn gesnurk af dankzij dit Topproduct

WLJ Bosman29 juni 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Binnen een dag geleverd en vanaf de eerste nacht (bijna) geen snurken meer.

Ron Klaver28 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. Besteld en volgende dag in huis. En het werkt echt. Top. Een blije echtgenote.😉

W.Z.23 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Levering perfect! En vooral het product is super!

Luc Vastenhaeck23 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd en het bitje werkt echt. Na enige tijd gebruik merk ik wel dat het wat minder strak om mijn gebit past met als gevolg dat het bitje soms ‘s nacht uit valt.

H van Efferen23 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Eindelijk iets wat helpt.

Roelie Lasker22 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede service bitje was niet geschikt voor mij ivm frame keurig afgehandeld super top 10.

Ineke Bus-Pfeiffer21 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Bestelling is snel en correct uitgevoerd.

Michele Casu21 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helpt zeker, het snurken vermindert.

M V20 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik slaap beter, snurk niet en smorgens geen hoofdpijn meer.

Fred Tuinenburg19 juni 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.

M.18 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnelle levering en keurige snelle afhandeling bij probleem. Prima webwinkel.

M. Ruiter18 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik was een zware snurker en nu geen snurker meer. Niet verwacht maar werkt echt perfect! Alleen jammer dat deze na twee weken een stuk losser gaat zitten waardoor het effect iets afneemt.

Ilona Wijgerse18 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt helaas niet bij mijn man. Contact met klantenservice als positief ervaren. Ook de niet goed geld terug voorwaarde werd netjes afgewerkt.

Sybrine Bouwman18 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.
Werkt goed zegt mijn vrouw.

Conrad Bakelaar 17 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima product! Ik kan sinds lange tijd weer normaal naast mijn meissie slapen! In eerste instantie wel een beetje skeptish er over maar het werkt echt, voor haar werkt het super maar ik zelf word ook stukken uitgeruster wakker! Goed product! 👌🏻

Tim van Urk 17 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Inderdaad, de levering geschiedde cf.

Peter Laenen16 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ongelooflijk maar het werkt. Na 1x verkeerd te happen 2e besteld.

Gerjan Junte15 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Simpel te bestellen, product snel in huis. Niets op aan te merken 👍🏻

Stefan Witholt14 juni 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Nette en snelle levering, redelijk eenvoudig op maat te maken, en het mooiste, het helpt!!

Emile Talen14 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden, top bedrijf!

Wilco Ter Haar13 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede handleiding en op de site. In het begin even wennen, maar mijn vrouw is enthousiast!

Jos Stevens13 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden, makkelijke te vormen naar je gebit. Werkt daarna prima. Ik snurk alleen nog heel af en toe en als het gebeurt veel zachter. Ruim 90% overwinning dus!!!! In het begin wel even wennen.

Mark Zwart 13 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnele levering.
Product voldoet, makkelijk op maat te maken met een duidelijke instruktie.
Werkt volgens mij ook afdoende.

Elbert van Remmerden12 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De Mr anti snurk werkt bij mij niet, ik snurk nog net zo hard door…
Maar na deze melding hebben ze wel contact met mij gezocht, en ik heb netjes, zoals er wordt geadverteerd, mijn geld terug gehad!
Jammer dat het niet hielp, maar keurig afgehandeld!! Hulde!

Peter Pronk11 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Bevalt zeer goed.

Jan Groeneveld 10 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Besteld en volgende dag in huis.

Lia van Hees10 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, eenvoudig op maat te maken. Een hele enkele keer (1×3 mnd) heeft mijn partner toch nog wat overlast, maar daar kunnen we wel mee leven. 😊

Nelleke Van Westering9 juni 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na 1 week gebruik: beugel doet wat hij moet doen. Mijn vrouw zegt dat ze mij niet meer hoort snurken. Het is wel wennen in het begin om te slapen met iets in je mond. Hij viel één keer uit mijn mond s’nachts (dag 2) maar verder gaat het goed. Ik merk dat ik hierdoor iets beter slaap.

Snurk-a-holic 7 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden en op tijd bezorgd en het werkt

Bert Vane5 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnel geleverd en het werkt echt! Jammer is dat ik em in mijn slaap uitdoe… maar dan wordt ik wel wakker gemaakt hoor!

Vero van der Sanden4 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Een dag vertraagde levering, maar meteen bericht dat de bestelling onderweg was.
Product werkte bij mij niet, maar is meteen goed opgelost.

Enderink4 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vriend zegt dat het snurken niet over Is, maar het geluid is wel zachter. Bitje zit prima.

Chermain Lewis4 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima communicatie, er waren namelijk wat issues met de voorraad en doorlevering.

Paul Nijenhuis3 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Voor dat geld is het een goed artikel.

Nico Oskam3 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Artikel was niet pp voorraad maar kwam redelijk snel en werd netjes gecommuniceerd.

G Clarijs3 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

Beugel was snel geleverd en ook snel en makkelijk op maat te maken. Je voelt hem wel zitten maar het is te doen. Helaas had hij geen effect op mijn snurken.

Mw. M. van der Meulen2 juni 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De duidelijke informatie op de website klopte precies.
Volgende dag had ik de spullen al in huis.

Micha29 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima middel om het snurken tegen te gaan. Echt een aanrader.

T welling28 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Alles op tijd geleverd , goed verpakt .

Jan Koet28 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel in huis; werkt prima

Mark van Wendel de Joode28 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Nice

Mateusz Siedlecki26 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel bezorgd en een prima product! Werkt goed en is goedkoper dan vergelijkbare producten. Enige nadeel is dat er staat dat het door de brievenbus past. Dat is niet zo, hierdoor waren we niet thuis

Nathalie van Zwol 26 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima snurkbeugel voor de prijs eenvoudig op maat te maken!

A.W van Velzen24 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Zondag op maandagnacht besteld, dinsdag bezorgd.
De beugel zelf helpt wel, maar snurken is niet 100% voorbij.
Ik krijg wel pijnlijke ondertanden ervan. En het is wel een hele mond vol.

Paula24 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ben tevreden. Had het artikel snel in huis. Hij werkt goed!

Ellen Van den Eshof 23 mei 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd, goede service.

Sylvester Odijk23 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering met duidelijke beschrijving.

Anja Moes23 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed hulpmiddel tegen snurken mijn vrouw is er blij mee

Gerrit besselink20 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het product werkt goed en werd binnen 24 uur geleverd.

Ramon de Wilde20 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super goede service

Siebe16 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik kan weer lekker slapen. Dat merkt mijn kan nu ook; ik schijn nu ook af en toe te snurken…😁

HHM Timmermans16 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed product, werkt prima

Rita Wilke-Lutgendorf 15 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Instructie op maat maken was helder. Mijn vrouw heeft vanaf nacht 1 dat ik Mr. Anti Snurk gebruik geen last meer van mijn gesnurk, omdat er niet meer gesnurkt wordt. Ikzelf moet nog wat wennen, maar na 1 week gaat dit ook prima.

Tommy Valk 15 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt naar tevredenheid

Frans Smienk 14 mei 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vanaf eerste dag snurk ik niet meer en als het toch een beetje is, is het zo zacht dat mijn partner wel kan slapen, bedankt!

Radeloze snurkster14 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering

Anny Van den brand 13 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, snurkbeugel werkt prima!

Barend Schenkel11 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het product werd snel geleverd en de kwaliteit van is in orde. Moet er alleen nog aan wennen.

H. Nieuwenhuijs 11 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

mooi op de afgesproken tijd.

Djoen Tan 11 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

In één woord: Uitstekend

Dries Boxman10 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Product helpt, dus tevreden

Edwin Somers10 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. Goede ervaring

Annette Delarue10 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat deze beugel echt zou helpen toen ik hem bestelde, maar in je wanhoop om toch een paar uur te kunnen slapen ga je vanalles proberen.
Tot nog toe bevalt deze beugel mij uitstekend. Ik slaap weer een hele nacht door zonder wakker te worden van mijn eigen gesnurk of dat ik naar adem moet happen. Hoop dat deze methode nog lang zal werken.
Door middel van heet water vormt de beugel zich perfect om je tanden. Ben er erg blij mee.

Alex Bouvrie10 mei 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima snel geleverd en in orde

Anton De Lugt 10 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Email met aanbieding ontvangen, direct besteld en snel geleverd!

Andre Van oosten10 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Keurig de volgende dag geleverd

Fred van Roest9 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Spijtig werkte het niet voor mij; maar een snelle levering en een prima klantenservice, terugbetaling dadelijk zonder problemen,
als firma een aanrader!

Eddy Pauwels9 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is even wennen en je moet goed de instructie lezen en opvolgen , maar ik kan na twee weken gebruik concluderen dat het uitstekend werkt. Ben tot nog toe zeer tevreden.

Christina de Ruijter 6 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mr anti snurk werkt prima zolang je met je mond dicht slaapt.

Agnes Jasper 6 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

volgende dag al in huis!

Monique Schuijt4 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis.

Harry van Lanen4 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

My boyfriend had a brilliant nights sleep the first time I used it, in fact he had to feel if I was still alive!!!!!

Gillian Cox3 mei 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik moet erg wennen aan dat bit in mijn mond maar ik blijf het proberen.

Frans Jong2 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Moest de beugel wel minimaal twee keer verwarmen. Merk na een week in gehad te hebben dat ie wel losser gaat zitten. Verder redelijk tevreden.

J.p. Schmitz 2 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het werk mijn man slaapt weer naast mij.. In het begin is het even lastig om zo’n bit in je mond te hebben maar het went gauw. Alleen na mijn eerste nacht had ik s’morgens last van pijn aan mijn onder tanden

Nelie Mulder2 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

s avonds besteld. de volgende dag al in huis.

Marjon Hansen30 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super goed bedrijf uitstekende service geef een 10

A van der Poel29 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na JAREN van waardeloze nachten, slapen wij eindelijk weer rustig samen. Af en toe een snurk te horen maar dat is het dan ook. Normaal gesproken is het geluidsniveau van de motor van een Boeing 747 er niets bij! Een absolute aanrader! Gewoon even goed kijken hoe hij passend gemaakt moet worden. Goede nachtrust is niet in geld uit te drukken, ook niet als het een stukje plastic betreft. Gewoon een slim product en daar mag wat voor betaald worden.

Joyce29 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed . Zit voor geen meter.

Barry Van den Brink 29 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helpt tegen snurken. Vòel me fitter smorgens

Marco R. Kalicharan26 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

is een goed produkt

Sabrina Noels26 april 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Vlotte levering van de bestelling!

Irene De Dreu 25 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Niet goed geld garantie klopt

RICHARD Ozir25 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Beugel werkte helaas niet maar kreeg na een telefoontje geld terug.

Jos vd Wetering25 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De service van Mr.Anti snurk is fantastisch! Helaas werkt het product niet voor mijn partner.

TF23 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede service

Rens Rohde 23 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het snurken is voor 80 procent verminderd

Philomeen Oudejans 22 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Hele snelle levering de volgende dag in de brievenbus hartelijk dank .

Gladys Geerlings21 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Makkelijke bestelling en snelle levering. Top!

Kristof De Baets 18 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bij mij werkte het helaas niet. Na mailcontact kreeg ik direct een antwoord en is mijn aankoopbedrag teruggestort. Prima

Bob Draijer26 april 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

afhandeling prima

Erwin Stolwijk 17 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Geld terug gekregen omdat beugel niet goed zit

Liesbeth Mondeel16 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Perfecte service

Marcel Van der Veer16 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

snel bezorgd.
werkt wel maar hij valt halverwege de nacht uit de mond. Misschien moet ik hem nog een keer opnieuw met heet water vormen. Beter dan alle andere anti snurkproducten.

Greet Mayle 15 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het product werkt goed, helaas niet 100%.

Erwin van Baaren 15 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed

dennis 15 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Jammergenoeg werkt het gebitje niet voor mij. Is netjes afgehandeld en geld terug ontvangen.

Sander van Susteren 15 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering

Frank Verhage14 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima service

Shirley Lubbers14 april 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering
Uitstekende service

Mary ann Martens13 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het werkt fantastisch

Peter Roelofsen12 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik snurk inderdaad veel minder en heb weer een blije vrouw.
Absoluut een aanrader

Bas Gorissen12 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima item. Snurkbeugel werkt volgens mijn partner! :)

HB15 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

X

Atze Schriemer12 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel binnen en werkt al aardig goed.

Gaby Methorst12 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede service, product werkt niet (bij mij) en men stort een paar weken te laat alsnog het geld terug, super service!

marcw11 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle bezorging. En het werkt!

Karin10 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ben tevreden

Claris Mpaka9 april 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95