Mr. Anti Snurk – Reviews & Ervaringen Anti-Snurkbeugel

Lees onafhankelijke reviews van klanten van Mr. Anti Snurk.
Klanten kunnen hun ervaringen met de anti-snurkbeugel delen via de stichting webwinkelkeur.

beoordeling-mr-anti-snurk-webwinkel-keur

Is Mr. Anti Snurk de beste snurkbeugel? Lees hieronder de ervaringen en oordeel zelf.

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na 1 week gebruik: beugel doet wat hij moet doen. Mijn vrouw zegt dat ze mij niet meer hoort snurken. Het is wel wennen in het begin om te slapen met iets in je mond. Hij viel één keer uit mijn mond s’nachts (dag 2) maar verder gaat het goed. Ik merk dat ik hierdoor iets beter slaap.

Snurk-a-holic 7 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden en op tijd bezorgd en het werkt

Bert Vane5 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnel geleverd en het werkt echt! Jammer is dat ik em in mijn slaap uitdoe… maar dan wordt ik wel wakker gemaakt hoor!

Vero van der Sanden4 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Een dag vertraagde levering, maar meteen bericht dat de bestelling onderweg was.
Product werkte bij mij niet, maar is meteen goed opgelost.

Enderink4 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vriend zegt dat het snurken niet over Is, maar het geluid is wel zachter. Bitje zit prima.

Chermain Lewis4 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima communicatie, er waren namelijk wat issues met de voorraad en doorlevering.

Paul Nijenhuis3 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Voor dat geld is het een goed artikel.

Nico Oskam3 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Artikel was niet pp voorraad maar kwam redelijk snel en werd netjes gecommuniceerd.

G Clarijs3 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

Beugel was snel geleverd en ook snel en makkelijk op maat te maken. Je voelt hem wel zitten maar het is te doen. Helaas had hij geen effect op mijn snurken.

Mw. M. van der Meulen2 juni 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De duidelijke informatie op de website klopte precies.
Volgende dag had ik de spullen al in huis.

Micha29 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima middel om het snurken tegen te gaan. Echt een aanrader.

T welling28 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Alles op tijd geleverd , goed verpakt .

Jan Koet28 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel in huis; werkt prima

Mark van Wendel de Joode28 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Nice

Mateusz Siedlecki26 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel bezorgd en een prima product! Werkt goed en is goedkoper dan vergelijkbare producten. Enige nadeel is dat er staat dat het door de brievenbus past. Dat is niet zo, hierdoor waren we niet thuis

Nathalie van Zwol 26 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima snurkbeugel voor de prijs eenvoudig op maat te maken!

A.W van Velzen24 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Zondag op maandagnacht besteld, dinsdag bezorgd.
De beugel zelf helpt wel, maar snurken is niet 100% voorbij.
Ik krijg wel pijnlijke ondertanden ervan. En het is wel een hele mond vol.

Paula24 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ben tevreden. Had het artikel snel in huis. Hij werkt goed!

Ellen Van den Eshof 23 mei 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd, goede service.

Sylvester Odijk23 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering met duidelijke beschrijving.

Anja Moes23 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed hulpmiddel tegen snurken mijn vrouw is er blij mee

Gerrit besselink20 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het product werkt goed en werd binnen 24 uur geleverd.

Ramon de Wilde20 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super goede service

Siebe16 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik kan weer lekker slapen. Dat merkt mijn kan nu ook; ik schijn nu ook af en toe te snurken…😁

HHM Timmermans16 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed product, werkt prima

Rita Wilke-Lutgendorf 15 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Instructie op maat maken was helder. Mijn vrouw heeft vanaf nacht 1 dat ik Mr. Anti Snurk gebruik geen last meer van mijn gesnurk, omdat er niet meer gesnurkt wordt. Ikzelf moet nog wat wennen, maar na 1 week gaat dit ook prima.

Tommy Valk 15 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt naar tevredenheid

Frans Smienk 14 mei 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vanaf eerste dag snurk ik niet meer en als het toch een beetje is, is het zo zacht dat mijn partner wel kan slapen, bedankt!

Radeloze snurkster14 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering

Anny Van den brand 13 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, snurkbeugel werkt prima!

Barend Schenkel11 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het product werd snel geleverd en de kwaliteit van is in orde. Moet er alleen nog aan wennen.

H. Nieuwenhuijs 11 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

mooi op de afgesproken tijd.

Djoen Tan 11 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

In één woord: Uitstekend

Dries Boxman10 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Product helpt, dus tevreden

Edwin Somers10 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. Goede ervaring

Annette Delarue10 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat deze beugel echt zou helpen toen ik hem bestelde, maar in je wanhoop om toch een paar uur te kunnen slapen ga je vanalles proberen.
Tot nog toe bevalt deze beugel mij uitstekend. Ik slaap weer een hele nacht door zonder wakker te worden van mijn eigen gesnurk of dat ik naar adem moet happen. Hoop dat deze methode nog lang zal werken.
Door middel van heet water vormt de beugel zich perfect om je tanden. Ben er erg blij mee.

Alex Bouvrie10 mei 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima snel geleverd en in orde

Anton De Lugt 10 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Email met aanbieding ontvangen, direct besteld en snel geleverd!

Andre Van oosten10 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Keurig de volgende dag geleverd

Fred van Roest9 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Spijtig werkte het niet voor mij; maar een snelle levering en een prima klantenservice, terugbetaling dadelijk zonder problemen,
als firma een aanrader!

Eddy Pauwels9 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is even wennen en je moet goed de instructie lezen en opvolgen , maar ik kan na twee weken gebruik concluderen dat het uitstekend werkt. Ben tot nog toe zeer tevreden.

Christina de Ruijter 6 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mr anti snurk werkt prima zolang je met je mond dicht slaapt.

Agnes Jasper 6 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

volgende dag al in huis!

Monique Schuijt4 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis.

Harry van Lanen4 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

My boyfriend had a brilliant nights sleep the first time I used it, in fact he had to feel if I was still alive!!!!!

Gillian Cox3 mei 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik moet erg wennen aan dat bit in mijn mond maar ik blijf het proberen.

Frans Jong2 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Moest de beugel wel minimaal twee keer verwarmen. Merk na een week in gehad te hebben dat ie wel losser gaat zitten. Verder redelijk tevreden.

J.p. Schmitz 2 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het werk mijn man slaapt weer naast mij.. In het begin is het even lastig om zo’n bit in je mond te hebben maar het went gauw. Alleen na mijn eerste nacht had ik s’morgens last van pijn aan mijn onder tanden

Nelie Mulder2 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

s avonds besteld. de volgende dag al in huis.

Marjon Hansen30 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super goed bedrijf uitstekende service geef een 10

A van der Poel29 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na JAREN van waardeloze nachten, slapen wij eindelijk weer rustig samen. Af en toe een snurk te horen maar dat is het dan ook. Normaal gesproken is het geluidsniveau van de motor van een Boeing 747 er niets bij! Een absolute aanrader! Gewoon even goed kijken hoe hij passend gemaakt moet worden. Goede nachtrust is niet in geld uit te drukken, ook niet als het een stukje plastic betreft. Gewoon een slim product en daar mag wat voor betaald worden.

Joyce29 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed . Zit voor geen meter.

Barry Van den Brink 29 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helpt tegen snurken. Vòel me fitter smorgens

Marco R. Kalicharan26 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

is een goed produkt

Sabrina Noels26 april 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Vlotte levering van de bestelling!

Irene De Dreu 25 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Niet goed geld garantie klopt

RICHARD Ozir25 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Beugel werkte helaas niet maar kreeg na een telefoontje geld terug.

Jos vd Wetering25 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De service van Mr.Anti snurk is fantastisch! Helaas werkt het product niet voor mijn partner.

TF23 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede service

Rens Rohde 23 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het snurken is voor 80 procent verminderd

Philomeen Oudejans 22 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Hele snelle levering de volgende dag in de brievenbus hartelijk dank .

Gladys Geerlings21 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Makkelijke bestelling en snelle levering. Top!

Kristof De Baets 18 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bij mij werkte het helaas niet. Na mailcontact kreeg ik direct een antwoord en is mijn aankoopbedrag teruggestort. Prima

Bob Draijer26 april 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

afhandeling prima

Erwin Stolwijk 17 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Geld terug gekregen omdat beugel niet goed zit

Liesbeth Mondeel16 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Perfecte service

Marcel Van der Veer16 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

snel bezorgd.
werkt wel maar hij valt halverwege de nacht uit de mond. Misschien moet ik hem nog een keer opnieuw met heet water vormen. Beter dan alle andere anti snurkproducten.

Greet Mayle 15 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het product werkt goed, helaas niet 100%.

Erwin van Baaren 15 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed

dennis 15 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Jammergenoeg werkt het gebitje niet voor mij. Is netjes afgehandeld en geld terug ontvangen.

Sander van Susteren 15 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering

Frank Verhage14 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima service

Shirley Lubbers14 april 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering
Uitstekende service

Mary ann Martens13 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het werkt fantastisch

Peter Roelofsen12 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik snurk inderdaad veel minder en heb weer een blije vrouw.
Absoluut een aanrader

Bas Gorissen12 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima item. Snurkbeugel werkt volgens mijn partner! :)

HB15 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

X

Atze Schriemer12 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel binnen en werkt al aardig goed.

Gaby Methorst12 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede service, product werkt niet (bij mij) en men stort een paar weken te laat alsnog het geld terug, super service!

marcw11 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle bezorging. En het werkt!

Karin10 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ben tevreden

Claris Mpaka9 april 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heel goed.

Patrick van der Meer9 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Blij met de aanschaf, slaap nu heel rustig zonder snurken. Een aanrader.

Wilma van der Vegt- Voorheijen7 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed product. Werkt zowaar echt! Snel geleverd.

Arien van Leusden7 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede snelle levering.

Menno van der Wel6 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle service en het snurken is verleden tijd!

Marcel Koopman6 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik snurk aanzienlijk minder, en mijn vriendin heeft nu weer goede nachten. Was vrij sceptisch over het product, maar het werk verrassend goed. Als hij over een paar maanden niet meer lekker zit, bestel ik de volgende.

Steven Laugs 3 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heel vlugge levering. Aanpassing aan eigen mond gaat niet zo vlot als beschreven. Even wennen om ermee te slapen maar het werkt.

Johan Carna2 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snurken is over en word uitgerust wakker.

Man31 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het lijkt inderdaad te helpen. Als je hem opnieuw verwarmt kun je de stand aanpassen.

Pieter Beer31 maart 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd en het werkt, dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!!!
Vrouw blij dus ik blij!! Wel even moeten wennen aan slapen met dit bitje in, eerste dagen pijn aan de tanden inmiddels gewend dus geen probleem meer. En nogmaals geen gesnurk 👌👌👌

Maurice Haverkamp31 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ten eerste was de levering supersnel, zoals beloofd. Maar de verbazing/opluchting kwam later pas, toen bleek dat het ding werkte! Ik heb in geen jaren snurkvrij geslapen. Sterker nog: mijn vrouw heeft oordoppen laten aanmeten, omdat ze gek werd van het lawaai. Oordoppen die 3 x zo duur waren als deze beugel. Ik ben er super blij mee! Mijn vrouw ook!
Zorg er wel voor dat je, bij het op maat maken, precies doet wat er beschreven staat. Ik heb namelijk per ongeluk te hard gebeten, zodat de beugel niet super goed over mijn kiezen valt.

Bertus Elings31 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Mijn vrouw is helemaal blij, maar vooral ik voel me weer fitter, energieker. Dit effect had ik nooit verwacht. Ik kan het iedereen aanraden.

Fred van der Salm31 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Gebitje is snel en keurig verpakt geleverd. Na het op maat maken volgens de duidelijke handleiding het gebitje in gebruik genomen. Het is in het begin even wennen met slapen, maar het werkt bij mij perfect. Mijn vrouw kan weer fatsoenlijk slapen.

Pascal30 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Anti snurk doet wat het belooft. Binnen 24 uur in huis. Het werk ook nog! Ik was een zware snurker.

Jan Woudenberg30 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik slaap niet meer op de bank hahaha.

Marco Hendriks29 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd en produkt werkt ook nog! Had er niets van verwacht maar wat fijn dat het werkt.

Rene Engels29 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Bestelling is goed en snel verlopen.

Hans van Randen28 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Pas in huis eerste resultaten na 3 nachten slaapt rustiger en minder snurken.

John Hoffmans28 maart 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede en vlotte afhandeling van de bestelling. Prima!

Jac. van Dam26 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas, ik zal bij die 10% behoren waarbij deze anti snurkbeugel geen invloed heeft op het verminderen van mijn gesnurk. Contact opgenomen in verband met het gestelde probleem. De procedure niet goed geld terug werd door hen aangeboden. Hierbij zal ik niet nalaten aan vrienden en kennissen te informeren over de goede service en kwaliteit v/h gestelde product.

Eric Doumen26 maart 2016

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed soms heel even niet, maar ben er tevreden mee.

Richard Toornman25 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd, goede service bij vragen en de beugel werkt goed.

Vanessa Simens25 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt perfect; Ik merk er niets van en mijn vrouw slaapt weer goed ;-)

Peter Jansen24 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bestelling binnen 36 uur in huis. Gewoon prima. Ik gebruik 3 beugels per jaar; bevallen prima. Koop er meteen meerdere met extra korting.

Frank Schokkenbroek23 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De anti snurkbeugel werkte helaas niet bij mijn moeder maar wat een fijne service dat je de beugel terug mag sturen en je het geld terug gestort krijgt. Onze complimenten hiervoor en overigens ook voor de supersnelle bezorging van de beugel. ’s Avonds besteld, de volgende dag om 11.00 uur al in huis! 👍

Hilda21 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd en ik ben ook erg tevreden over de 7 dagen proefslapen.

Peter O21 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zondag besteld en maandag binnen. Meteen de nacht ingehaald en niet gesnurkt. Wel gaat hij elke dag wel een keer uit. Maar het werkt super goed.

Erik Goedhart21 maart 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Met de “Niet Goed Geld Terug Garantie” ben ik heel blij! Perfecte Service! Groeten ;-)

Lorien van den Bempt21 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede en snelle service en een uitstekend middel.

Henk Kenter20 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is nog maar kort, dat ik de beugel gebruik. Mijn indruk is goed.

Kees Lugtmeier19 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed apparaat.

Peter Meijer 19 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Na even wennen is het me aardig gelukt om het anti snurkbeugeltje in te houden. Volgens mijn man werkt het prima, dus een goede oplossing voor een zeer onprettig geluid. Dus tot nu toe Goed Product!!

Anneke Welp19 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden. Besteld en dag later in huis. Nog belangrijker: het werkt echt!! Tevreden klant en vrouw!

Martijn Ten Klooster18 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden, snelle levering. De beugel werkt écht. Niet 100%, maar als ik door de beugel 90% minder snurk is mijn vrouw 100% tevreden.

Ivo Janssen17 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is even wennen, maar het helpt vanaf het eerste moment. Geen gesnurk meer!

Lidy Scheele15 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Keurig op tijd geleverd. Goede gebruiksaanwijzing en makkelijk naar de juiste stand te vervormen. Prima pasvorm. En het fijnste van alles: het snurken is voorbij! Het is heel even wennen aan t gebruik, maar doordat alleen de tanden in de beugel staan – en je niet een hele mond vol plastic hebt – is dit geen probleem. Erg blij mee!

Chris15 maart 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd en het werkt!!

W. Vetketel15 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. Deze beugel heeft bij ons niet gewerkt. Wel een super service ook na de 7 dagen garantie!

Lisa14 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Een dag later geleverd. Maar eindelijk nachtrust!

anoniem14 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super geen gesnurk meer.

Maria Maurits12 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle en prima service!!

Arrie Nefs10 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt zoals beloofd en snel verzonden 👍

M v Uden10 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helaas werkt de snurkbeugel niet voor mij, maar de service nadien was uitstekend. Geld netjes & snel retour ontvangen. Goede service. De snurkbeugel is ook goed naar je gebit te vormen. Je moet er wel aan wennen, maar ik heb er niet minder door geslapen. Mijn vrouw helaas nog wel.

Anoniem8 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden. Snelle levering.

Patricia van Tiel7 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd. Werkt wel (vrouw blij) maar bitje is voor mij net te klein hij pakt alleen mijn voortanden waardoor in ochtend beetje last van de voortanden.

Ron7 maart 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na 1 dag in huis, t werkte niet bij mij en toen binnen paar dagen geld terug.

Ronald De Vente6 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, product ziet er goed uit!

Pim Leenders6 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heel tevreden. Bestelling had ik gelijk de volgende dag.

P.H.6 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed product. Inmiddels voor de tweede keer besteld. Ik dacht de eerste keer echt ‘ga ik nou voor 28 euro een plastic beugel bestellen, beetje zonde als het weer niet werkt’. Gelet op de positieve recensies en de wanhoop nabij heb ik de beugel toch besteld en het werkt echt! Beugel werd de dag erna direct geleverd. Mijn vriend had de eerste 3 dagen een beetje last van een gevoelige kaak maar daarna was dat voorbij en kon ik weer heerlijk slapen. Een half jaar later begon het snurken weer een beetje en kreeg hij weer een beetje last van zijn kaak, dan weet je dat het tijd is om een nieuwe te bestellen (aangeraden wordt volgens mij eerder na zo’n 3 maanden?) Voor de twijfelaars zeg ik zeker proberen!

Eef4 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Beugel werkte bij mij niet, maar aankoopbedrag werd netjes teruggestort.

Dré Van Melis5 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het snurken is voor 95% minder, SUPER.

Arie Duijf5 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heb goede ervaringen met dit product.

A.J.4 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Artikel besteld en de volgende dag al in huis!!!

Els Timmers-van Gilst4 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt top! 1 nachtje moeten wennen aan het bitje en ademhalen en mijn partner is dolgelukkig dat ze gewoon kan doorslapen :-))

Marcel Krauth3 maart 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Gekregen wat ik bestelde, en al de derde op rij.
Prima en snel geleverd.

R. Rozekrans3 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ondanks dat de beugel bij mij niet werkte, was de bezorging uitstekend, zo ook de retourzending!!

Betsy Luchtenburg2 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle betaling, levering, duidelijke instructies en eerlijke prijs. Plus goede reviews!

Nathan Mandjes2 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heel tevreden, snelle levering, en belangrijk van het snurken af👍🏼

Riny Kamphuis2 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Levering was snel. Product had niet genoeg effect in mijn situatie maar de klantendienst was heel snel en vriendelijk en Mr Anti Snurk stelde dadelijk zelf een geschikte oplossing waar ik tevreden over ben.
Zeker uitproberen.

David Maes2 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Geen gesnurk meer.

Guus Van Dijk2 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik heb de anti snurkbeugel nu 2 weken. Mijn man kan nu weer rustig slapen dus wat dat betreft is het een succesvolle oplossing. Ikzelf heb alleen elke ochtend pijnlijke voortanden. Hopelijk wordt dit minder na verloop van tijd. Verder vind ik het een prima oplossing voor weinig geld.

Pascal Lourens-Versteeg1 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het snurken is met 90% afgenomen. Wel is het enorm wennen aan het gebitje. Duurt bij mij al langer als een week om er aan te wennen.

Hans Velthuis1 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede service van bestelling tot levering!

Peter van Osch1 maart 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer snelle levering! Zondag besteld, maandag geleverd.

Jos van Schijndel1 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Besteld en de volgende dag ontvangen, prima.

Lambert Dik28 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, duidelijke gebruiksaanwijzing. En…het werkt!

Monique28 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Volgens mijn vrouw (want zelf heb ik nergens last van :-)) snurk ik beduidend minder. Dat is dus heel mooi!
Levering verliep snel en vlotjes. Handzaam doosje, handleiding die voor zich spreekt.
Het slapen met de anti snurkbeugel vergt wel gewenning. De eerste nachten vond ik geen pretje. Het voelt behoorlijk vreemd aan om te gaan slapen met de beugel in je mond, en als ik ’s nachts wakker werd was ik me er te veel van bewust dat ie in mijn mond zat … rond een uurtje of 4, 5 doe ik ‘m dan ook uit. Ik gebruik de beugel nu ruim een week, en begin er meer en meer aan te wennen.
’s Ochtends heb ik enigszins gevoelige tanden. Je merkt dat de beugel druk uitoefent op de tanden. Nogmaals, ik gebruik ‘m nu een goede week dus hoop dat dit gevoel zal overgaan.
Al met al na mijn eerste week positief over het gebruik en de resultaten van de beugel, waarbij ik hoop dat de beschreven ‘minpunten’ nog zullen wegebben.

Charles28 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het is niet te geloven maar het werkt echt!! Eerste nacht was even wennen maar daarna geen problemen meer.

H.A.M. Verhoeven27 februari

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helaas heeft de anti snurkbeugel bij mij niet het gewenste resultaat. Echter de service die Mr. Anti Snurk levert voor het retour zenden van het product is meer dan uitstekend. Bij mijn collega werkt de anti snurk beugel overigens wel goed, dus het ligt niet aan het product.

Frits Zwijsen26 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Resultaat na 1 nacht met de anti snurkbeugel slapen was top! Beide heerlijk geslapen. Service is goed en het werkt! Erg blij mee!!!!

Petra van Zante26 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed, snelle levering.

Liesbeth Dijkstra26 februari

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer tevreden. Snurken is afgelopen tenzij ik op mijn rug lig. Daar weet mijn vrouw dan wel raad mee. Ook beet ik ’s nachts wel eens ongemerkt op mijn tong. Nu niet meer. Pasvorm was na 1x o.k. Ongemak valt wel mee, went snel. Aanrader!

E.J. van de Veen25 februari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Sinds ik een aantal weken de Mr. Anti Snurkbeugel in heb, snurk ik niet meer.

Dorien van den Akker25 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik heb hem nu een maand ongeveer. Werkt volgens mijn vrouw goed. Alleen na 2 weken moet ik nadat mijn anti snurkbeugel uitvalt s’nachts weer opnieuw vormen, dan werkt het weer.

Bas Vorsselen van25 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas geen effect gehad. Het snurken is niet minder geworden. Maar wat niet vergeten mag worden om te benoemen is de klantenservice. Als ik 10 sterren had kunnen geven dan had ik dat gedaan. Zij geven een nieuwe dimensie aan klantenservice. Ga zo door!!!! Echt top.

Alen24 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Handig pas te maken.

J.N. Gelok23 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle verzending en een goed resultaat.

Pgj Minten23 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Duidelijke website, duidelijke aanbieding en goede snelle levering.

Ralph Musters23 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Erg tevreden en sinds 3 weken rustige nachten!

René Bour22 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Delivery was really fast and the product works for me, which is great!

Shannon Jordan21 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Artikel werkte niet bij mij. Zonder omhaal werd mijn aankoopbedrag gestorneerd. Klasse!

Rob Jonkman19 februari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Wonder boven wonder werkt het prima, s’morgens beetje raar gevoel in mijn mond en wat pijn in mijn kaak maar prima tevreden, sinds tijden slaapt mijn vrouw weer naast me!!!

D Ranzijn18 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima bestelprocedure en prima product.

H v Bracht18 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering…en het werkt echt. Ik snurk niet meer.

M.18 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Nog steeds zeer tevreden over mijn anti snurk gebitje. Wel heb ik overdag een plastic smaak in mijn mond. Daarnaast heb ik de vraag hoe ik ‘m goed schoon houdt. Ik spoel m iedere dag schoon met water, maar het ruikt niet prettig naar een paar weken. Daarom maar weer een nieuwe gekocht. De vierde inmiddels.

Miranda Nieuwenhuis18 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer tevreden over de levering, binnen 24 uur was het beloofde pakket bezorgd, hoefde hiervoor niets eens thuis te blijven. Het product geeft ik een goede kans, werkt maar nog niet optimaal. De beschrijving om het product klaar te maken voor een eerste gebruik was helder en bruikbaar.

Jaco15 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle goede levering. Snurkbeugel werkt ook nog aantoonbaar. Wel 2 dagen wennen aan ademen en wat last van tanden.

Danny Bode14 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het is voor mij een uitstekend hulpmiddel tegen snurken en apneu. Wel is nodig het goed voor te bereiden, zoals beschreven door u.
Het was voor mij geen wennen. Vanaf de eerste dag ging alles goed. Van belang is goed de instructie te lezen als voorbereiding. Het was er binnen een dag. Nu is alles nog beter. Daarom dank. Vriendelijke groet, Martien Hurkmans.

Martien Hurkmans14 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed, in begin helemaal stil, nu heel af en toe wat snurkgeluidjes, maar niet echt hinderlijk.

C Cnossen14 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Product was snel geleverd. Ben tevreden.

Roelf Schoenmaker14 februari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Erg tevreden, de beugel was niet geschikt voor mij een heb keurig mijn geld terug gekregen.

Anoniem13 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Al meermaals besteld. Snelle levering, prima product. Aanrader.

Ramon Lambert12 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snurken gedaan, al 10 dagen stil in bed.

Christel de Leebeeck12 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt prima, wel aan de prijs.

Menno den Dulk12 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ondanks dat het helaas niet heeft gewerkt wil ik toch graag zeggen dat Mr. Anti Snurk bijzonder goed omgaat met zijn klanten! Bestelling de volgende dag al in huis en na een week testen kon ik hem terug sturen en het geld werd direct terug gestort. Echt top!

MHM Nijhuis12 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Wat ik had besteld was de volgende dag in huis. Snelle goede service.

Nathalie Meursinge-Mitchell12 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Super snel geleverd.

Martin Tibosch11 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Binnen een dag geleverd. En inderdaad het helpt echt. Ik had niet gedacht dat zo’n hulpmiddel effectief zou werken. Een echte aanrader.

E. Jongstra11 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer fijne duidelijke website en tevens ook een goed product. Werkt perfect en is heel makkelijk op maat te maken. Het snurken is zo goed als over. De beugel is echter de eerste dagen wel even wennen… Ik had een beetje last van gevoellige tanden, maar dit trekt na een paar minuten weg.

Daniel Gorissen9 februari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima service!

Kristof Krauss9 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima, heel goed produkt.

Chris Van Gennip8 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helaas, toevallig hielp bij mij het produkt weinig. De nazorg en garantie is echter prima.

Mvg

B. Jansen

Bart Jansen7 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede en snelle levering.

Giel Logister7 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd en product voldoet aan verwachting.

Marieke Snel7 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed product werkt perfect mijn vrouw kan nu weer rustig door slapen.

Otto Vliesch7 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De snurkbeugel is goed, maar een ontzettende droge mond, maar mijn vrouw slaapt goed.

JP Boscher6 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd. Ik heb het geprobeerd, maar voor mij werkt de snurkbeugel helaas niet. Mr. Anti Snurk heeft netjes het geld geretourneerd. Erg prettig geregeld. Ik zou het product desondanks aan iedereen aanbevelen. Niet geschoten is altijd mis.

Jan6 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Bitje werkt gewoon niet, kan gebeuren. Door de goede service is het bedrag terug gestort.

J Kemper6 februari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Was er binnen een dag, is heel simpel perfect passend te maken en bovenal werkt prima

jwa harmsen 5 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helpt goed geen klachten meer van de wederhelft

herman5 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Deze anti snurkbeugel is beter dan andere goedkopere varianten die ik heb geprobeerd.

Ronald Van Berkel5 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

Ja hoor prima levering, maar het snurken niet helemaal weg wel minder geworden.

Fred Bergers2 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik schijn heel erg te snurken, en af en toe apneus.
Door de beugel snurk ik nu 90 procent minder
Ik heb haast geen last meer van ochtendhoofdpijn.

Op deze simpele manier kan ik een afspraak in een slaapcentrum nog even uitstellen.

EW Koerts2 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

De eerste drie nachten ging het wonderbaarlijk goed. Ik snurkte niet. De vierde nacht ging het weer mis. Ben nu aan het kijken wat de oorzaak zou kunnen zijn. Heb opnieuw gedoemd in warm water. Hoop dat het weer zo gaat als de eerste drie nachten.

Theo Van Son2 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Erg tevreden over snelheid, manier van bestellen en leveren.

T.P.M.F. Brueren 31 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

ontvangen beschadigd pakket werd snel zonder problemen vervangen

Wim31 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle toezending, goede service.
Helaas hielp de anti snurk beugel niet bij mij. Ik kreeg binnen 1 week het geld terug.

Josi Rademakers-Roos31 januari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Er werd keurig gemeld dat de levering iets langer duurde dan de bedoelng was.
De beugel werkt goed.

Lous30 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Levering vlot en netjes.

Sam Barends30 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd en het snurken is met 80% verminderd. Snurkbeugel zit “prettig” in de mond.

Carin Post28 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het product was snel in huis, maar helaas hielp het niet, mailtje gestuurd en toen keurig het geld teruggekregen. Prima service !

Bakker27 januri 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De service is uitstekend.
Bij mij heeft t niet geholpen. Email gestuurd en binnen 2 dagen werd mijn geld
teruggestort.

E van Ree-Burgerhout27 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering en de snurkbeugel werkt perfect!

Venessa Pattiasina27 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Op zaterdag besteld en maandag in huis, vanaf die dag hoort snurken tot verleden tijd een aanrader dus.

Adi de Haan27 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering netjes verpakt

antoinette van beem26 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

snel levering goed product

Marius de Moel26 januari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

Snel in huis, het snurken is veel minder, maar ik vind het onhandig in mijn mond.

Frank Haeldermans26 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helaas werkte deze snurkbeugel niet bij mij, ze kwamen zelf met een reactie voor een niet goed geld terug garantie.
Zou het zeker proberen, werkt het niet dan krijg je gewoon je geld terug!

Jelle Baijens 26 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Bestelling keurig verwerkt en afgehandeld.

S van den Beld 26 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd, goed verpakt. Er mag wat mij betreft een betere instructie voor het reinigen bijgevoegd worden.

Bert Heinhuis26 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik gebruik de anti snurk beugel nu een week of 4 en ben uiterst tevreden. Ik snurk nu niet meer. Mijn partner en ik kunnen nu heerlijk doorslapen.
Meestal werd zij wakker van mijn gesnurk en kreeg ik zo nu en dan een flinke por zodat ik ook wakker werd om me om te draaien en dat was zeer vervelend aangezien we allebei vroeg op moeten staan om te werken. Nachtrust is heel belangrijk en dankzij Mr. Anti snurk zijn onze slaap problemen verleden tijd. Was wel eerste paar nachten even wennen.

Teus van den Herik25 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden, geleverd volgens afspraak en product voldoet aan verwachting

Xander Van den Berg24 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

90% van het snurken is weg.
Werkt echt goed.

Martin Beekmans23 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima service, goed product!

Peter23 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Produkt was snel in huis.

Ray van Altena 22 januari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het werkt toe nu toe afdoende.

Hay van den Broek22 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas behoorde ik tot de 10% waarbij het niet hielp. Opzich voor mij geen verrassing omdat ik vooral last van mijn holtes heb. Maar ik dacht ik kan het proberen. Bij de retour werd ik daarna nog eens uitstekend geholpen en heb zonder gemor mijn geld terug gehad. De service is echt uitstekend!

Hans Raaijmakers 22 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Betrouwbaar, netjes op tijd geleverd

Hendrikus Bredewoud22 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Besteld en de volgende dag al in huis.

appie21 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, alles perfect verlopen! Zeer tevreden!

Serge de Clerck20 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vanaf de eerste dag helpt het.

SNURK NIET MEER

Herman Bruiss20 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De bestelling was snel binnen, maar jammer genoeg werkte het niet bij mij. Heb keurig netjes m’n geld terug gekregen. Prima!

Pl. Van Luik Gardenier20 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vanaf het moment dat ik de snurkbeugel gebruik snurk ik niet meer!

Monica Divendal 20 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed!

Peter van der Ende20 januari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

Prima klantenservice 😁

Arno21 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Eindelijk rust zegt mijn man! Het werkt echt, ongelooflijk. Moest wel eerst wennen aan het bitje en een paar keer opnieuw naar mijn mond maken. Zelf slaap ik nu ook beter. Het enige wat je voelt in de ochtend is dat je tanden een beetje gevoelig zijn door de lichte druk, maar dat is zo weer over. We zijn er super blij mee, probeer het ook!!

Carla18 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, fantastisch product.

Ferry Van de Wijdeven18 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden.

Jan Boeve17 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De duidelijke gebruiksaanwijzing was erg nuttig.

Paul Kavelaars15 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik heb nu een paar nachten het gebruikt en het lijkt echt te werken, het snurken is in ieder geval verminderd. Je moet wel wennen omdat het ondergebit (bij mij) wat naar voren wordt geduwd (wat ook de bedoeling is). Slikken gaat in het begin ook wat moelijk maar dat is ook een kwestie van wennen.

Karel Bastiaansen15 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Product besteld, volgende dag al in huis, ’s nachts al gebruikt en resultaat direct al hoorbaar, lekker geslapen. En voor mijn man ook.

B.G.M de Vries - Brummelhaus14 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het artikel is snel geleverd de volgende dag al.

Gerda Damen14 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heel tevreden. Product werkt erg goed. Werd snel geleverd.

Hiljon te Boome13 januari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel en betrouwbaar.

Michael Heij13 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede bestel ervaring. Bitje beviel mij uiteindelijk niet, direct geld retour ontvangen.

Alfred Menting13 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Top.

Robert Nederstigt12 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De bestelling is vlot verlopen, het leveren ook.

Hugo De Kesel12 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima apparaat. Nog wel wennen.

Ismay Hetty Callender11 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Handig product.

Dhr. van Rooij11 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas werkt het niet bij mij, ondanks dat ik dit niet heb gemeld binnen de 7 dagen proef kreeg ik zonder discussie het geld terug. Dat is nog eens Top Service!

Alice11 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Super snelle levering!

Inge Paulissen10 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Geen opmerking. Het is een goed product.

C.G. Oudshoorn9 januari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Levering en beschrijving van product was goed.

Bert Loeffen9 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd en met bijgeleverde handleiding eenvoudig aan te passen aan het eigen gebit.
Het proces is een dag later eenvoudig te herhalen, voor betere pasvorm.
Ondanks het dragen van een nachtbeugel als puber, is het een aantal dagen wennen aan het gevoel van de anti-snurkbeugel in je mond, maar daarna weet je niet beter.
Volgens mijn vrouw is het snurken hiermee flink verminderd (nog af en toe een snurk) en de nachtrust van ons beide sterk toegenomen.

Hans9 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.

Hans van Heusden8 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Een genot voor m’n echtgenoot, de beugel zit goed en is zeker niet irritant.

Monique Timmerman8 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De beugel is mij helaas niet goed bevallen. Had zeer gevoelige tanden de volgende dag. Aangegeven gebruikt te willen maken van de regeling “7 dagen niet goed, geld terug garantie” en dat hebben ze heel erg netjes afgewikkeld. Bestellen en leveren ook snel, ondanks besteld tijdens de afgelopen feestdagen. Zouden andere webwinkels een voorbeeld aan moeten nemen. Aan te bevelen!

John van der Veen 8 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Als je de beschrijving goed leest is het product goed naar je mond te vormen.
Het is wel erg wennen zo’n ding in je mond maar het werkt wel.

Jeroen Druijff8 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het snurk bitje werkt wel goed, alleen ik heb moeite met het inhouden van het bitje.

Anja Huijbers7 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden want bij mij werkte het niet en kreeg meteen mijn geld terug.

J.m.w.e. Direks 7 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden. Binnen 24 uur na bestelling produkt geleverd!

Maggie Knoester6 januari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Gewoon heel tevreden.
Goed en alles snel afgehandeld.

Raymond Jonkman6 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Niets aan toe te voegen. Wat de beugel betreft: Moest er wel een week aan wennen. Mijn partner is er zeer over te spreken, al 10 dagen niet gesnurkt.

Dries Boxman6 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Product binnen no time gekregen en het doet wat er op de website wordt gezegd. Dag snurk probleem.

Ben Schnitger6 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede en snelle service.

Evelyne Meijers4 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Beugel werkt prima. Heb wel dat ik druk op tanden voel volgende ochtend.

HM Vos31 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt echt! Mijn partner slaapt weer heerlijk door na 10 jaar! Echt geweldig product.

M Jaspers30 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Even wennen, maar uiteindelijk wel goed. Heeft effect op mijn slaapgedrag.

Rene Aalbersberg30 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt afdoende maar niet altijd.

Marcel Graat 30 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Paste niet direct geld terug snelle afhandeling.

Sjonny Weinans30 december 2017

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De levering heeft plaatsgevonden op de manier zoals het was aangekondigd. De snurkbeugel werkt, alleen de gebruiksaanwijzing zou aangepast moeten worden.

Andre van Oosten 30 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Zeer vlug geleverd. Niet handig maar wel efficient

edwin somers29 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima

Marc Lansman29 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Al daags na mijn bestelling had ik het product in huis. Beter kan niet.

Marion van den Beuken29 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Keurig binnen de afgesproken tijd geleverd.

Richard Broer29 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd, Product niet terug gestuurd dus daar heb ik geen ervaring mee

Jaap Winter29 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

bestelling en levering zoals gezegd

Noud van Gastel28 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd, goede communicatie en goede prijs.

Frank D28 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Op zondagmiddag besteld en maandag al in huis. Super.

Ron Hendrix27 december 2017

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

snurken is niet helemaal weg maar wel veel minder

Richard moeliker 27 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer vlotte levering. Snurkbeugel voldoet aan de beloftes en mijn verwachtingen.

Henk K27 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede en snelle levering

Mark Speel 25 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd en de snurkbeugel werkt goed

Lh25 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ben zeer tevreden met de levering en de snurkbeugel een dikke 10 van mij

Albertus stuart24 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Hoor me zelf niet meet als ik slaap

Kelvin Van ooijen24 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas werkte het voor mij niet. Product geretourneerd en binnen enkele dagen mijn geld terug. Super service. Bestelling na 17.00 besteld en toch dag erna gekregen.

luc engels24 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Uitstekende service. Het product beviel me helaas niet. Dit kon ik makkelijk retourneren zoals vooraf beloofd. E-mails worden snel een duidelijk beantwoord.

Tom Verhees 23 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Makkelijk besteld, twee dagen later in huis. Werkt zoals het beloofd!

Iris Maas22 december 2017

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Mw. Bereslaap: Alles prima, ook het anti apparaatje helpt

Mr. Anti Snurk ervaringen - Anoniem: Snelle levering. De beugel werkt erg goed! Ondanks mijn overbeet werkt de beugel toch naar behoren. Ik had deze eerder moeten aanschaffen. Went erg snel.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Bernard Schapelhouman: Snurk niet meer. Wel een groot ding in je mond dat echt moet wennen. Slaap nu veel rustiger.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Erika Cheret: Het duurde even voor dat ik er aan gewend was, maar ik ben er wel tevreden mee en mijn medebewoners ook want we kunnen weer genieten van een goede nachtrust. :)

Mr. Anti Snurk ervaringen - Marco R. Kalicharan: Snurk niet meer en voel me fitter.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Esmee Paalman: Het product heeft helaas niet gewerkt, maar de service, levering en communicatie was top! Vlot en netjes.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rene Aalbersberg: Heeft een goede uitwerking op mij, moet wel erg wennen aan het bitje.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Wilco Zonnenberg: Werkt prima. Zit goed in de mond. Vanaf dag 1 dat ik hem in heb heb ik geen last meer van snurken. Mijn vrouw heeft 's nachts geen oordopjes meer nodig.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Tessa Lansu: Duidelijke website en snelle levering. De website leek te suggereren dat het pakketje door de brievenbus zou worden afgeleverd, maar het werd afgegeven door een bezorger.

Mr. Anti Snurk ervarigen - W.S.: Super snelle bezorging, makkelijk aan te passen en prima resultaat. Voor twee weer gezonde nachtrust :-)

Mr. Anti Snurk ervaringen - Aldo Cauli: Snelle levering helaas werkte het bij mij niet e-mail gestuurd voor retour  Ze storten de volgende dag het bedrag terug. Top service.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Wim Steenis: Snelle levering.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Stef van den Berg: Prima, volgende dag geleverd.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Marcel van den Berg: Snelle bezorging.

Mr. Anti Snurk ervaringen - M. Rijneker: Snel geleverd in een envelop.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Geert Thielens: Zeer snel geleverd!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Jeanet Kerckhoffs: Duidelijke website, vlotte levering, geweldig product dat echt werkt bij zowel mijn man als mijzelf.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Annemiek Machielsen: Makkelijk in gebruik, goed aan te passen naar je gebit met de simpele gebruiksaanwijzing. Het is wel even wennen als je het in je mond heb. Ook heb ik wat blaartjes aan de binnenkant van mijn mond, maar ik denk dat dit na verloop van tijd vanzelf verdwijnt. Ik gebruikt het nu ongeveer een week en snurk niet meer.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Joep Roeffen: Heel tevreden; snel geleverd en apparaat werkt boven verwachting goed. aanzienlijk minder snurken.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Ton Bakker: Helaas werkte de beugel bij mij niet,maar zonder problemen kreeg ik mijn geld terug.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Stephan van den Oord: Het product schijnt te werken, is makkelijk persoonlijk aan te passen en een dag later al in huis!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Piet: Prima antisnurk!

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Erik Derkink: Het werkt voortreffelijk. Aanpassen van de beugel was easy. Het gebruik is ook easy. Ik snurk niet meer en mijn vrouw kan weer rustig slapen. Enige minpunt is een pijnlijke kaak in de ochtend. Miss wordt dit nog minder (gebruik hem nu 1 week).

Mr. Anti Snurk ervaringen - William Diebels: Beugel lijkt redelijk te werken, maar niet 100%. Om mijn rug en rechter zijde blijk ik toch nog snurk geluiden te maken.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Esther van Altena: Op vrijdag besteld en zaterdag in huis. Super blij.  Na hele lange tijd weer 9 nachten achter elkaar naast elkaar geslapen. Toch weer een paar nachten herrie gemaakt (hard ademen en wat snurken). Daarna ook weer nachten naast elkaar. Conclusie het werkt wel. Allebei blij dat we weer (vaker) naast elkaar kunnen slapen.  Ik vind het nadeel dat ik wakker word met een zere en droge mond/tanden/ kaak. Het is wel minder dan de eerste nachten. Hoop dat het over een paar weken helemaal weg is. En anders heb ik het er voor over om samen te kunnen slapen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Anoniem: Eenvoudig te vormen naar het gebit. Wel wennen, maar het helpt wel tegen hinderlijk snurken.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Jeeop Kaptheijns: Makkelijk en functioneert perfect.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Wim Teunissen: Snel in huis, top.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Geengesnurkmeer: Snelle levering! Top!  Door het gebruik van de beugel snurk ik gelukkig niet meer, maar het kost mij wel wat tijd om er aan te wennen. De eerste week had ik veel pijn in mijn kaak en kon niet de hele avond door ermee slapen, voelde alsof mijn tandvlees erdoor geïrriteerd werd, daarna had ik heel veel pijn in mijn kaak. Het is nu na 9 dagen nog wel gevoelig maar de pijn en spanning in mijn kaak wordt steeds minder en heb eindelijk een hele avond lang ermee geslapen. En mijn partner heeft gelukkig geen last van mijn gesnurk.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Alex Potma: Het mocht bij mij helaas niet baten maar kreeg keurig mijn geld terug.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Alain van Belle: Goed.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Inge Luyckx: Savonds besteld en volgende werkdag geleverd.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Geert van Erp: Snelle levering, goede service,,makkelijk op maat te maken, helaas werkte deze bij mij niet, dus terug gestuurd en netjes per e mail werdt mij gezegd dat ik het aankoop bedrag terug gestort kreeg. Top service dankjewel.

Mr. Anti Snurk ervaringen - R. P. Siemelink: Snel en netjes allemaal.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Mark: Prima bestelproces en communicatie gedurende het proces. Ook tevreden met het product!

Mr. Anti Snurk ervaringen - C. Suijkerbuijk: Supersnel geleverd.

Mr. Anti Snurk ervaringen - A. Kruit: Alles naar wens.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Chessika Caubo: Het is heel jammer dat het bitje niet werkt bij mij maar wel Mw Anti Snurk een dikke 10 geven voor de nazorg en hun belofte niet goed geld terug super hoor!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Tim de Jong: Snelle levering. Bitje doet wat het moet doen.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Oene Hek: Zeer tevreden, snelle levering.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Erik Hornsveld: Super snelle levering.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Irma: Goede info op de site. Snelle levering, binnen 2 dagen op de mat.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Gertruda van Vroenhoven: Mr. Anti Snurk. Helemaal top.

Mr. Anti Snurk ervaringen - K.W.: Mijn man had heel veel last van mijn gesnurk. Nu heeft hij weer rustige nachten. Nog een heel klein beetje gegrom, maar dat is te verwaarlozen. In 1 woord fantastisch.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Winnie: Zeer goede service Anti snurkbeugel werkte niet goed bij mij. Enkele keren opnieuw op maat gemaakt maar geen goed resultaat. Dit binnen 7 dagen via de mail gemeld. Alles werd netjes afgehandeld. Zonder problemen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Gerrit Besselink: Gewoon goed.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Filip: Super snelle levering en schijnt amper gesnurk.

Mr. Anti Snurk ervaringen - N. Gerssen: Snelle levering. Prettig materiaal waardoor wij beide weer goed kunnen slapen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Ruud Klarenbeek: Na hem passend gemaakt te hebben, helpt het mondstuk onmiddellijk. In mijn geval zowel tegen het snurken als tegen de apneu. Was even wennen aan het mondstuk.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - R. Speelman: Vlot in huis. Erg gemakkelijk op maat te maken naar je eigen gebit. En wat volgens mij nog veel belangrijker is .......dat het heel goed helpt tegen het snurken. Eerst even wennen, maar dat was naar een paar dagen geen probleem meer. En nu zowel voor mij als voor mijn vrouw heerlijk rustig slapen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Danielle Oosterwijk: Super tevreden de beugel deed helaas zijn werk niet. Kreeg direct het bedrag teruggestort.

Mr. Anti Snurk ervaringen - De levering was erg snel en het product bevalt goed!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Jantien van der Pant:Heel tevreden!Snelle levering! Goed product!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Ruud: De levering was volgens afspraak. De beschrijving was duidelijk. Na een nacht proberen paste de beugel niet helemaal lekker, maar dit is later nog weer eenvoudig aan te passen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Jan Leenaerts: Heel snelle levering. Product voldeed niet voor mij maar ik kreeg dadelijk mijn geld terug zonder enige discussie of extra formaliteiten.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Eva de Jong: Snel geleverd en het werkt uitstekend. Goede prijs!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Patrick Frijns: Werkt perfect en is heel eenvoudig op maat te maken.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Paulien Hoekstra: Volgende dag bezorgd. Duidelijke handleiding.

Mr. Anti Snurk ervaringen - L. Zoeteman: De beugel werd snel geleverd, en nadat bleek dat ik er niet mee overweg kon, kon ik deze zonder problemen retourneren en kreeg ik mijn geld terug. Prima service!!

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - P. van Selm: Heel tevreden, snel in huis en het werkt. Partner ook heel blij, slapen alle twee weer hele nachten door!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rose-Marie Rooijakkers-Bolsius: Nog niet gebruikt... Na passen voelt het wel heel,groot in je mond. Snurk wisselend, nog uitproberen...

Mr. Anti Snurk ervaringen - Twan: Snelle en correcte levering.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Alwies Kotte: DE bestelling is keurig afgeleverd en het werkt goed alleen eerst even aan wennen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Josje Burger: Snel en correct bezorgd.

Mr. Anti Snurk ervaringen - E. WeeningWerkt prima! Eerst wel wat wennen.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - F.M. Berk: vlotte service. Het product is minder handig dan volgens de beschrijving.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Marc Voss: Helaas werkte het bitje niet mij mij, maar de geweldige service van dit bedrijf maak je niet vaak mee. Volgens de regels krijg je uiterlijk na 7 dagen je geld terug, ik kreeg na drie weken mijn geld nog terug, zonder er om te hoeven vragen. Super!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Con Balfoort: Is makkelijk op maat te maken en mijn vrouw zegt dat ik niet meer snurk.

Mr. Anti Snurk ervaringen - W Stooker: Wennen maar het werkt. Eerste nachten heel beroerd geslapen maar na een week ben ik er aan gewend en volgens mijn geliefde geen gesnurk.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rawin Jagessar: Heel tevreden. Snel en op tijd bezorgd en ook perfecte oplossing geboden voor het terug sturen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Dirk Schuit: Heel tevreden met deze oplossing, snurken is zo goed als over. Werkt alleen wat minder als ik op mijn rug lig.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Remco: Verzending prima - zondag besteld, dinsdag ontvangen. Door dit antisnurk beugeltje heb ik weer op mijn rug geslapen, zonder te moeten draaien! Ben benieuwd hoe lang zal het/ik volhouden...

Mr. Anti Snurk ervaringen - Johannes Haze: Nette afhandeling.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Luc Middeldorp: Pakker kwam vlot. Product is het gewenste product.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Peter van den Oever: Supersnelle levering.

Mr. Anti Snurk ervaringen - JCM Brenninkmeyer: Snelle levering.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Frans Weterings: Ik snurk niet meer, maar je moet er wel aan wennen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Frans Evers: Levering was snel. Alleen het paste niet. Direct geld terug gekregen . Goede service.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Hanne Dekker: Heel tevreden, vlotte service en goed product!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Marco van der Waal: Snurkbeugel besteld, snel geleverd. Werkte helaas niet bij mij. Keurig opgelost door terugbetaling, topservice.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Guy Grosemans - Amrath Grand Hotel: Levering zoals afgesproken.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Christiaan: Bijzonder tevreden over de snelle levering. Helaas behoor ik tot de 10% waarbij deze anti-snurk beugel niet werkt, maar ook het retourzenden en niet goed geld terug garantie was super en snel geregeld. Dik in orde!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Mathijs KLM: Gewoon doen wat je de klant belooft! En zo hoort het! Bestelling geplaatst, bevestiging ontvangen, verzendbevestiging ontvangen, en binnen 24u het product in de bus. Duidelijk, simpel en snel. Dikke 10.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Edigius Bosch: Snel en correct geleverd. Prima product.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Martijn de Vries: Prima.

Mr. Anti Snurk ervaringen - S. Gál: Snelle levering in keurige verpakking. De beugel werkt echt. Mijn echtgenote slaapt weer!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Hans Siemonsma: Snelle levering, goed verpakt voor brievenbus.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Pino: Het snurken is veel minder hard geworden. Ik vind de beugel niet echt lekker zitten omdat je je onderkaak naar voor moet plaatsen zodat je tanden op elkaar komen en je huig vrij blijft, waardoor je dus minder snurkt. Had niet verwacht dat het effect zou hebben maar dat is duidelijk wel zo! Dus ondanks dat ik het niet comfortabel vind zitten, blijf ik het gebruiken.

Mr. Anti Snurk ervaringen - H. Koopman: Ik heb hier veel baat bij. Het snurken is over en ik ben beter uitgerust.Mr. Anti Snurk ervaringen - R. van den Belt: Supersnelle levering, goede en simpele handleiding, maar belangrijker: het werkt!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Martin Halfweeg: De webwinkel is prima, alleen bij mij helpt het product niet.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Ger van Gelder: Superrr.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Mary Peters: Heel tevreden. na bestelling had ik volgende dag in huis. Had eerste dagen wel veel last van mijn kaken. Nadat ik gevraagd had of dit erbij hoor kreeg ik vrij snel antwoord met garantie dat als na paar weken nog last van kaken had ik geld terug kon krijgen. Gelukkih heb ik nergens meer last van en slaap ik zo stil als een muis.

Mr. Anti Snurk ervaringen - David Gans: Snelle levering maar werkt matig. Gebit valt tijdens het slapen uit waardoor het niet werkt. 2x opnieuw besteld om het opnieuw aan te passen maar blijft het zelfde doen. Voordeel is wel dat mijn partner eerder dan ik in slaap valt.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Lenneke Verheul: Volgens afspraak geleverd!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Karst Reudink: Prima product, snelle levering. Fijn dat het ook een week geprobeerd kan worden zonder risico.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Linda van de Burgt: Prima mijn pakketje was er erg snel.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Hilda Eestermans: Ik ben heel tevreden voor de vlotte levering van mijn product!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Sandra Verlinden: Snelle en correcte levering! En het produkt werkt inderdaad!

Mr. Anti Snurk ervaringen - R.: Snelle verzending, top product.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Familie Driessen: Wat een goede service, topbedrijf!!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rob van: Anti snurk is vrij groot waardoor je deze in je slaap uit doet en dus weer snurkt.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Agnes Dennebos: Goed geprijsd , snelle levering. Uitstekend product!

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Herman Meinders: Snelle aflevering, prima service met niet goed, geld terug.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Manuela de Greef: Snelle levering! Helaas was de anti-snurk beugel veel te groot voor mij ondanks paar keer de beugel volgens instructie aangepast te hebben. Nadat ik dit gemeld had, kreeg ik mijn geld terug!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Marce de Veen: Snelle levering, goede service.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Geer Hendriks: Waargemaakt wat beloofd is. Uitstekend.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Liona Rossen: Zeer tevreden Donderdag besteld, de volgende dag bezorgd. Top! Werkt trouwens goed. Het snurken is een stuk minder!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Ad: Vraagt wat gewenning. Volgens mijn vrouw werkt mr. anti snurk prima. ook tegen mijn apneu Ik zelf heb het idee dat ik meer uit gerust wakker wordt. Het enige nadeel is dat mr. anti snurk soms ziijn eigen leven leidt en hem 's morgens moet zoeken.

Mr. Anti Snurk ervaringen - L.V.: Bij het overnieuw willen aanpassen van de beugel lukte het niet goed om de juiste vorm te krijgen. Kosteloos een nieuwe beugel gekregen,super snel geregeld top.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Margreet Klerk: Het valt snel uit mijn mond.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rob de Bie: Snurken is minder hard maar gebeurt ook met anti snurk.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rinze: Ik ben tevreden over deze aankoop (en mijn vrouw ook). De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Snurken vermindert (verdwijnt niet maar duidelijk minder hard geluid en minder frequent). Bij mij valt het ding ook niet uit de mond in de nacht. Zit redelijk comfortabel, al blijft het natuurlijk een vrij groot kunststof ding in je mond.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Suzanne: Ik slaap beter en snurk inderdaad minder. Het is niet helemaal gestopt, het is wel voldoende.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Ludje: Snel bezorgd, niet duur, makkelijk aan te passen aan je eigen gebit. Kortom; kan goed concurreren met vergelijkbare producten van 300 tot 900 euro.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Kals: Snel geleverd, beugel aanpassen naar de mond gaat eenvoudig. Resultaat is goed.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Jurgen Aspers: Niet goed, geld terug.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Johan Jong: Geen problemen bij bestelling en levering ondervonden. Product voldeed niet helemaal aan de verwachtingen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Eddy Wimmers: Het werkt echt bij mij!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rob van Bergeijk: Werkt super!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Gerlof Harmens: Was even wennen in het begin, maar het werkt uitstekend. Geen gesnurk meer.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Bas Felius: Her product was heel snel in huis. Het duurt een paar dagen voordat het comfortabel en goed

Mr. Anti Snurk ervaringen - Marion: Prima service.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Johan Knaapen: Mijn ervaring met Anti Snurk was wat betreft de levering best snel. Ik had maanden geleden bij levering direct aangepast volgens het schrijven op mijn gebit. Het Anti Snurk model paste als gegoten op mijn gebit. Ik ben eraan gewend geraakt en mijn vrouw slaapt weer heerlijk rustig. Een uitkomst voor niet veel geld aan kosten. Bedankt voor deze uitvinding.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Amarens Bergstra: Snel gekeverd; niet tevreden over product. Maar dat heeft niets te maken met de kwaliteit van het product. M'n man vindt het erg vervelend dat je mond open blijft staan tijdens het dragen van het product. Zo krijg je nl een vreselijk droge kwek. Daar heb je als snurker meer last van, dan het snurken zelf :)

Mr. Anti Snurk ervaringen - Joost van der Molen: Zeer goed.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Michel Piquer: Heel tevreden op tijd gekregen werkt goed. Mijn vrouw kan weer slapen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rob Withag: Volgens mijn vrouw is het iets minder geworden, maar snurken is niet weg.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Elisabeth J.: Mijn partner merkt dat ik minder snurk, maar het is niet over. Op zich geen probleem om het in mijn mond te hebben.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Mieke Spronk: Mijn man snurkt nog steeds, het lijkt minder hard.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Miranda Nieuwehuis: Ik ben erg tevreden. Dit is de tweede die ik aanschaf, om dat de eerste zo goed beviel, ga ik ermee door!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rene van Moorsel: Erg tevreden over Mr. Anti Snurk. Goede website en snelle levering. Helemaal niets op aan te merken!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rene van Moorsel: Erg tevreden over Mr. Anti Snurk. Goede website en snelle levering. Helemaal niets op aan te merken!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Carol Smeths: Het bitje blijft niet goed in de mond zitten s.nachs ligt het gewoon in bed heb het nog een keer aangepast volgens de beschrijving maar het valt toch uit de mond.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Mustafa Kiziltepe: Heel tevreden. Snel geleverd. Snurkbeugel werkte helaas niet bij mij. Retour ging vlekkeloos. Goeie service, heel klantvriendelijk.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rene: Ik ben tevreden over produkt en de levering.

Mr. Anti Snurk ervaringen - P Moolevliet: Snelle levering, mét track&trace. Juiste prijs-kwaliteits verhouding naar mijn mening.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Michel: Volgende dag geleverd, helemaal goed.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rob Wijnings: Eerste nachten zijn wat lastig door het vreemd gevoel van het mondstuk, maar verder duidelijke instructies en gemakkelijk gebruik.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Lerry Jager: Zeer tevreden ook met de retourzendingen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Erik Brouwer: snelle en goede service.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Eduard Joosten: Ik merk echt een verschil met slapen! Kan het iedereen aanraden die niet uitgerust is door het snurken. Mijn dank.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Marc Janssens: Het is zeer doeltreffend werkt uitstekend. Zeker aanrader ,mijn vrouw moest er nog niet eens aan wennen. Zo simpel en gemakkelijk. Voor ons ***** Sterren top. Groetjes Marc & Linda

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Chris VanheukelenNa lang zoeken, eindelijk iets gevonden wat echt helpt.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Sylvia van Polanen: Het is niet pijnlijk in de mond en het vermindert het snurken.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Daniel Borst: prima ding, wel heel erg wennen in het begin . tanden zijn nogal gevoelig de volgende dag en de kaken voelen anders aan maar doet wat het moet doen, en deze bijwerkingen worden steeds minder naarmate ik het langer gebruik.

Mr. Anti Snurk ervaringen - K Vroegindeweij: Minder goed: Dag na bestelling binnen, echter bij buren afgeleverd. Aangezien duidelijk de afkomt op het pakketje staat voelt dit vervelend. Buren hebben niets met mijn probleem te maken. Uitstekend : Produkt werkt achteraf niet en ik kreeg netjes mijn geld terug. Keurig geregeld.

Mr. Anti Snurk ervaringen - W Hardeman: snel geleverd en moet zeggen dat ik duidelijk beter slaap.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Silke Bakhuis: Snelle afhandeling.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Michael: Helaaas geen positief resultaat met de beugel maar wel snel opgelost en geld retour van de webwinkel.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Mostafa Zeriouh: Ik heb hem twee weken geleden geprobeerd. opzicht werkt je wel goed. alleen erkomt veel speeksel in mijn mond.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Nicole Lenen: Zeer snel en goed bezorgd.

Mr. Anti Snurk ervaringen - WIllem Vlasveld: Het bitje voorkomt niet, dat tijdens de slaap mijn tong in mijn keel zakt. Hierdoor snurk ik toch, dan wel heb ik last van apneu!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Annette Lievaart: snelle service en het werkt echt.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Kootje: Binnen 2 dagen in huis!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Martine: Snelle levering. Prima en correcte service.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaring - Richard Wilbrink: Past redelijk maar als ik op mijn rug lig en mijn mond valt open snurk ik nog steeds.

Mr. Anti Snurk ervaring - Edwin Wessels: Tussen de bestelling en de levering zat maar 24 uur.

Mr. Anti Snurk ervaring - Ankie van Geffen: Levering was snel en correct.

Mr. Anti Snurk ervaring - Ed van Ligten: Bestelling was snel geleverd, echter het middel werkt niet.

Mr. Anti Snurk ervaring - Marieke van den Heuvel: Normaal reageer ik nooit op een vraag over een beoordeling, maar deze keer wil ik graag een uitzondering maken. Eigenlijk heb ik nog nooit zo een goede service meegemaakt, ik stond er dan ook zeer versteld van. Dank jullie hiervoor, zeer klantvriendelijk gericht.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Xavier Catry: Snelle levering - correct.

Mr. Anti Snurk ervaringen - N. Smit: Bestellen ging simpel en produkt werd snel geleverd. Duidelijke gebruiksaanwijzing aanwezig voor het

Mr. Anti Snurk ervaringen - Ger Sondag: Goed.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Aty Bieze: Na een paar nachten gaat het steeds beter. Alleen het passend maken gaf me wat problemen.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Sekoera Nazir: Werkt goed. Ben heel tevreden mee.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Wouter Vos: Snelle levering. het artikel voldeed niet en heel snel werd er een regeling getroffen binnen 2 dagen stond het geld weer op mijn rekening.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Flip Jansen: Seer snel geleeverd. Eerste 2 nachten even wennnen, maar nu geen gesnurk meer.

Mr. Anti Snurk ervaringen - William Schreurs: Correcte en snelle afhandeling van de order.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Gert: Helaas werkte het anti snurk bitje niet voor mij, zonder probleem mijn geld terug, dat is service!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Piter de Vries: Na belletje over huisnummer, heel attent, vlot geleverd. Product voldoet aan verwachtingen.

Mr Anti Snurk ervaringen - A. L. Musters: Bestelde artikel was de volgende dag bezorgd. Het snurken is niet geheel gestopt. Is wel (wat) minder dan voorheen. Over een week weten we pas zeker of het echt helpt.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Willy Dekoninck: het product voldoet de verwachtingen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Corrie Wind-Ruiters: Hij werkt wel maar Ben hem snachts kwijt.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Miriam: De beugel werkte helaas niet bij mij. Door de niet goed geld terug garantie kan ik de beugel terugsturen en krijg ik m'n geld terug, de nazorg van de webwinkel is dus prima.

Mr. Anti Snurk ervaringen - E.L.: Snelle levering, prima product.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Robert Kamphuis: Bestelling voldoet aan verwachting en keurig op tijd geleverd. Mr. Anti Snurk ervaringen - Frits Grobben: Van 10 % snurken naar ca1 %. Dat is een mooi succes voor weinig geld. Mr. Anti Snurk ervaringen - Els Willemsem: Het helpt echt!!!!Mr. Anti Snurk ervaringen - Michel van Orsouw: Product werd snel geleverd,helaas werkte het bij mij niet.Uitstekende service ,geld binnen 3 dagen terug gestort zonder problemen.Mr. Anti Snurk ervaringen - Guy Germyns: Het product helpt helaas niet voor mij. Geld terug gekregen via de klantendienst. Prima service!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Frits van Duijn: Snelle levering en het werkt ook nog! Af en toe valt de beugel wel uit. Maar als je de beugel draagt is het snurken gestopt.Mr. Anti Snurk ervaringen - Bart: Eerste exemplaar was niet helemaal in orde, werd onmiddellijk vervangen. Echt super service! Ik snurk inmiddels niet meer en slaap als een roosje! Mr. Anti Snurk ervaringen - Norbert van Wijk: Snelle levering en geen last meer van gesnurk. Prima product.Mr. Anti Snurk ervaringen - Marco Hemgenbergs: Product werkt redelijk goed maar het is een heel persoonlijk iets. Soms werkt de beugel echt niet goed, maar in het algemeen redelijk goed. Snurken is dus niet geheel weg, maar voldoende... Natuurlijk kun je deze beugel dit niet aanrekenen. Hij is lekker goedkoop als je dit vergelijkt met een op maat gemaakte beugel.Mr. Anti Snurk ervaringen - Varcom: Ik ben zeer tevreden m.b.t de anti snurkbeugel. Ben sinds 1 week in het bezit van deze beugel. Mij

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rene Pluijmakers: bezorging en levering snel, maar voor mij weggegooid geld..werkt helemaal niet. Mr. Anti Snurk ervaringen - P: Lijkt te werken. Mr. Anti Snurk ervaringen - Daniel Rodenhuis: Snelle levering.Mr. Anti Snurk ervaringen - Ruud van Leeuwen: 1 dag later als verwacht.Mr. Anti Snurk ervaringen - Jelle: Het is een paar nachten even wennen aan de fixatie van de onderkaak. De anti snurkbeugel is wel effectief. De nachtelijke verhuizing naar de logeerkamer is verleden tijd.

Mr. Anti Snurk ervaringen - H Berens: Snurk zeker minder maar niet geheel snurkvrij. Even wennen met slapen in het begin, en opbouwen van de duur. Verder prima, mijn vrouw is ermee tevreden. Mr. Anti Snurk ervaringen - Ria de Jong: Ondanks het zelf in vorm maken zit het nog steeds niet goed. De mond blijft erg open en de ondertanden blijven niet in het gebitje zitten. Ik stuur het dus vandaag weer terug. Mr. Anti Snurk ervaringen - Rene de Laet: Vlot besteld en geleverd. Mr. Anti Snurk ervaringen - Ruud Rozenbaum: goede service van de winkel. Maar de beugel werkt bij ons niet. Het enige dat het wel doet is zorgen dat ik niet in slaap kom, waardoor mijn vriendin eerder dan ik in slaap valt en daardoor geen last heeft van mijn gesnurk. Ik heb de beugel wel gehouden omdat het soms wel handig is om bovengenoemde reden. Eerder zijn bij mij huig en amandelen al verwijdert en dat heeft wel 5 jaar gewerkt. Daarna helaas niet meer, zodoende bij dit bitje uitgekomen. Vraag me wel af hoe ik hem Mr. Anti Snurk ervaringen - W: Snelle service en past door de brievenbus.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Anny van den Brand: Snel bezorgd en werkt prima.Mr. Anti Snurk ervaringen - Michel Bruurs: Super handig en na een aantal jaren van snurken een goede nachtrust voor mij en mijn partner. Mr. Anti Snurk ervaringen - Y. van Hoof: Helaas was de snurkbeugel niet de oplossing voor mij,  maar is de service wat betreft het retourbeleid fantastisch.

Mr. Anti Snurk ervaringen - N.v.W.: Bestelling is snel geleverd en discrete verpakking. Mr. Anti Snurk ervaringen - Joop: Heel tevreden. Op maandagavond besteld en op woensdag keurig in de brievenbus.Mr. Anti Snurk ervaringen - I.A.H. Leupen-Kuurstra: Het pakje is prima aangekomen en in gebruik genomen. Tot nu toe positief resultaat: het snurken is duidelijk vermindert.  Al moet men wel even wennen aan zo'n bitje in de mond, maar je kan er goed mee slapen. al met al een prima hulpmiddel! Bedankt!

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Henk Kenter: Goed. Mr. Anti Snurk ervaringen - Twan Thijssen: Het is wel even wennen, ook had ik enkele dagen wat last van de tanden. De ene dag werkt het beter als de andere dag, maar algemeen geeft het wel een verbetering, ofwel minder gesnurk.Mr. Anti Snurk ervaringen - Hanna: Toevallig zag ik de Anti Snurk op Internet. Omdat deze niet te duur was heb ik hem besteld maar was erg kritisch of dit mijn probleem of beter het probleem van mijn partner zal oplossen. Ik ben ontzettend tevreden. Volgens mijn partner slaapt hij sindsdien weer uitstekend. Ik kan dit product zeer zeker aanraden.Mr. Anti Snurk ervaringen - M de G: De beugel werkte helaas niet voor mij, maar de service is echt heel goed. Zowel met begeleiden van het aanpassen, als met het retourneren van het bedrag. Een dikke pluim voor jullie!!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Anke van der Zanden: Werkt goed, kunnen nagenoeg weer ongestoord slapen.Mr. Anti Snurk ervaringen - Stefan: Helaas was de anti snurk geen oplossing voor mij maar zonder problemen en zeer snel het aankoopsbedrag terug gekregen. Top service. Mr. Anti Snurk ervaringen - Brendan van der Meer: Heel tevreden. Levering de volgende dag. En ook een zeer goede service.Mr. Anti Snurk ervaringen - Bart Oonk: Mijn man slaapt al 7 dagen heeeerlijk...want ik snurk niet meer. Ik had al heel veel geprobeerd om het snurken te laten stoppen, olietjes, neuspleisters...zelfs naar de KNO arts. Ik ben dus heel erg blij met mijn anti snurk gebitje. Het enige is op dit moment dat ik echt last van nek en schouder heb, omdat ik mijn kaken geklemd zitten. Nu maar hopen dat dit een kwestie van gewenning zal zijn!

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Josh: Snel en correct geleverd.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Gerrit Bouma: U zou het geld terugsturen omdat ik een boven en onder prothese heb. Ik daardoor de beugel niet gebruiken. Dit stond niet op de website maar wel  bij de vragen. U hoefde de beugel niet terug te hebben. Ik vond de service zeer correct. Er is correspondentie van mij. Hartelijke groet Bouma.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Hr: Makkelijk bestellen, snelle levering, duidelijke info, product voldoet prima.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Sjors Roelofs: Hele snelle levering, alles duidelijk gemaild gekregen, betaling soepel verlopen en duidelijke en eerlijke product informatie, kortom super service! Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. verbeterpuntje: niet heel duidelijk (zoals nu) op de verpakking aangeven dat het van Mr. Anti snurk komt, kan mij enigszins voorstellen dat sommige mensen dit ongemakkelijk vinden.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Toon Michielsen: Snurkbeugel werkt perfect, doet alleen wel wat pijn aan de tanden na een hele nacht in te hebben.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Johan Kannegieter: Voor mij werkt het.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Jackie Iliohan: Tevreden met de snelle service.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Patrick Bogaerts: Zeer tevreden.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Richard Blom: Werkt wel goed hoor is in het begin wennen dat bitje in je mond viel er regelmatig uit en gelijk weer snurken nu twee weken later valt niet meer uit en mn vrouw is zeer tevreden zij kan nu ook gewoon rustig slapen bij mij werkt het prima.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Ronald van Driel: snelle aflevering. Goede uitleg in Nederlands. Resultaat bitje matig, maar beter dan geen resultaat.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Rob Birker: Artikel voldeed niet, binnen 2 dagen geld terug ontvangen.
Mr. Anti Snurk ervaringen - R de Boer: Prima service! Ik had bij de bestelling mijn huisnummer vergeten te vermelden en ik werd daarover netjes gebeld. Volgende dag was het bitje al binnen!

Mr. Anti Snurk vergeleken met andere anti-snurkbeugels

  • Merk
  • Succesgarantie

  • Proefperiode

  • Niet goed, geld terug garantie
  • Aan te passen aan uw gebit
  • Prijs inclusief verzendkosten
  • Sleeppro flex
  • check

  • 30 dagen

  • check

  • check

  • €159,95

  • Snorflex
  • cross

  • cross

  • cross

  • check

  • €79,00

  • Roncofer
  • cross

  • cross

  • cross

  • check

  • €59,00

  • Sleeppro
  • check

  • 30 dagen

  • check

  • check

  • €37,95

  • Mr. Anti Snurk
  • check

  • 7 dagen

  • check

  • check

  • €27,95

Niet goed, geld terug!