Mr. Anti Snurk – Reviews & Ervaringen Anti Snurkbeugel

Lees onafhankelijke reviews van klanten van Mr. Anti Snurk.
Klanten kunnen hun ervaringen met de anti snurkbeugel delen via de stichting webwinkelkeur.

beoordeling-mr-anti-snurk-webwinkel-keur

Is Mr. Anti Snurk de beste snurkbeugel? Lees hieronder de ervaringen en oordeel zelf.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Jantien van der Pant:Heel tevreden!Snelle levering! Goed product!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Ruud: De levering was volgens afspraak. De beschrijving was duidelijk. Na een nacht proberen paste de beugel niet helemaal lekker, maar dit is later nog weer eenvoudig aan te passen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Patrick Frijns: Werkt perfect en is heel eenvoudig op maat te maken.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Paulien Hoekstra: Volgende dag bezorgd. Duidelijke handleiding.

Mr. Anti Snurk ervaringen - L. Zoeteman: De beugel werd snel geleverd, en nadat bleek dat ik er niet mee overweg kon, kon ik deze zonder problemen retourneren en kreeg ik mijn geld terug. Prima service!!

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - P. van Selm: Heel tevreden, snel in huis en het werkt. Partner ook heel blij, slapen alle twee weer hele nachten door!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rose-Marie Rooijakkers-Bolsius: Nog niet gebruikt... Na passen voelt het wel heel,groot in je mond. Snurk wisselend, nog uitproberen...

Mr. Anti Snurk ervaringen - Twan: Snelle en correcte levering.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Alwies Kotte: DE bestelling is keurig afgeleverd en het werkt goed alleen eerst even aan wennen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Josje Burger: Snel en correct bezorgd.

Mr. Anti Snurk ervaringen - E. WeeningWerkt prima! Eerst wel wat wennen.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - F.M. Berk: vlotte service. Het product is minder handig dan volgens de beschrijving.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Marc Voss: Helaas werkte het bitje niet mij mij, maar de geweldige service van dit bedrijf maak je niet vaak mee. Volgens de regels krijg je uiterlijk na 7 dagen je geld terug, ik kreeg na drie weken mijn geld nog terug, zonder er om te hoeven vragen. Super!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Con Balfoort: Is makkelijk op maat te maken en mijn vrouw zegt dat ik niet meer snurk.

Mr. Anti Snurk ervaringen - W Stooker: Wennen maar het werkt. Eerste nachten heel beroerd geslapen maar na een week ben ik er aan gewend en volgens mijn geliefde geen gesnurk.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rawin Jagessar: Heel tevreden. Snel en op tijd bezorgd en ook perfecte oplossing geboden voor het terug sturen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Dirk Schuit: Heel tevreden met deze oplossing, snurken is zo goed als over. Werkt alleen wat minder als ik op mijn rug lig.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Remco: Verzending prima - zondag besteld, dinsdag ontvangen. Door dit antisnurk beugeltje heb ik weer op mijn rug geslapen, zonder te moeten draaien! Ben benieuwd hoe lang zal het/ik volhouden...

Mr. Anti Snurk ervaringen - Johannes Haze: Nette afhandeling.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Luc Middeldorp: Pakker kwam vlot. Product is het gewenste product.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Peter van den Oever: Supersnelle levering.

Mr. Anti Snurk ervaringen - JCM Brenninkmeyer: Snelle levering.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Frans Weterings: Ik snurk niet meer, maar je moet er wel aan wennen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Frans Evers: Levering was snel. Alleen het paste niet. Direct geld terug gekregen . Goede service.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Hanne Dekker: Heel tevreden, vlotte service en goed product!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Marco van der Waal: Snurkbeugel besteld, snel geleverd. Werkte helaas niet bij mij. Keurig opgelost door terugbetaling, topservice.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Guy Grosemans - Amrath Grand Hotel: Levering zoals afgesproken.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Christiaan: Bijzonder tevreden over de snelle levering. Helaas behoor ik tot de 10% waarbij deze anti-snurk beugel niet werkt, maar ook het retourzenden en niet goed geld terug garantie was super en snel geregeld. Dik in orde!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Mathijs KLM: Gewoon doen wat je de klant belooft! En zo hoort het! Bestelling geplaatst, bevestiging ontvangen, verzendbevestiging ontvangen, en binnen 24u het product in de bus. Duidelijk, simpel en snel. Dikke 10.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Edigius Bosch: Snel en correct geleverd. Prima product.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Martijn de Vries: Prima.

Mr. Anti Snurk ervaringen - S. Gál: Snelle levering in keurige verpakking. De beugel werkt echt. Mijn echtgenote slaapt weer!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Hans Siemonsma: Snelle levering, goed verpakt voor brievenbus.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Pino: Het snurken is veel minder hard geworden. Ik vind de beugel niet echt lekker zitten omdat je je onderkaak naar voor moet plaatsen zodat je tanden op elkaar komen en je huig vrij blijft, waardoor je dus minder snurkt. Had niet verwacht dat het effect zou hebben maar dat is duidelijk wel zo! Dus ondanks dat ik het niet comfortabel vind zitten, blijf ik het gebruiken.

Mr. Anti Snurk ervaringen - H. Koopman: Ik heb hier veel baat bij. Het snurken is over en ik ben beter uitgerust.Mr. Anti Snurk ervaringen - R. van den Belt: Supersnelle levering, goede en simpele handleiding, maar belangrijker: het werkt!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Martin Halfweeg: De webwinkel is prima, alleen bij mij helpt het product niet.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Ger van Gelder: Superrr.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Mary Peters: Heel tevreden. na bestelling had ik volgende dag in huis. Had eerste dagen wel veel last van mijn kaken. Nadat ik gevraagd had of dit erbij hoor kreeg ik vrij snel antwoord met garantie dat als na paar weken nog last van kaken had ik geld terug kon krijgen. Gelukkih heb ik nergens meer last van en slaap ik zo stil als een muis.

De effectiefste anti snurkbeugel

beoordeling-mr-anti-snurk-webwinkel-keur

Hoe werkt de Mr. Anti Snurk beugel?

Werking Mr. Anti Snurk beugel

Nu kan iedereen weer rustig slapen

Met de effectiefste en voordeligste anti snurkbeugel

 • Effectief voor 90% van de snurkers, bewezen door het NCBI.
 • Eenvoudig aan te passen aan uw gebit.
 • Tot wel 5x voordeliger dan vergelijkbare anti snurkbeugels.
 • Probeer 7 dagen, werkt hij niet? Dan krijgt u direct uw geld terug.
 • Voor 19:00 besteld, morgen in huis.*
 • Gratis verzending binnen Nederland, naar België €5,-
 • Past bijna altijd door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te zijn.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - David Gans: Snelle levering maar werkt matig. Gebit valt tijdens het slapen uit waardoor het niet werkt. 2x opnieuw besteld om het opnieuw aan te passen maar blijft het zelfde doen. Voordeel is wel dat mijn partner eerder dan ik in slaap valt.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Lenneke Verheul: Volgens afspraak geleverd!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Karst Reudink: Prima product, snelle levering. Fijn dat het ook een week geprobeerd kan worden zonder risico.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Linda van de Burgt: Prima mijn pakketje was er erg snel.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Hilda Eestermans: Ik ben heel tevreden voor de vlotte levering van mijn product!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Sandra Verlinden: Snelle en correcte levering! En het produkt werkt inderdaad!

Mr. Anti Snurk ervaringen - R.: Snelle verzending, top product.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Familie Driessen: Wat een goede service, topbedrijf!!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rob van: Anti snurk is vrij groot waardoor je deze in je slaap uit doet en dus weer snurkt.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Agnes Dennebos: Goed geprijsd , snelle levering. Uitstekend product!

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Herman Meinders: Snelle aflevering, prima service met niet goed, geld terug.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Manuela de Greef: Snelle levering! Helaas was de anti-snurk beugel veel te groot voor mij ondanks paar keer de beugel volgens instructie aangepast te hebben. Nadat ik dit gemeld had, kreeg ik mijn geld terug!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Marce de Veen: Snelle levering, goede service.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Geer Hendriks: Waargemaakt wat beloofd is. Uitstekend.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Liona Rossen: Zeer tevreden Donderdag besteld, de volgende dag bezorgd. Top! Werkt trouwens goed. Het snurken is een stuk minder!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Ad: Vraagt wat gewenning. Volgens mijn vrouw werkt mr. anti snurk prima. ook tegen mijn apneu Ik zelf heb het idee dat ik meer uit gerust wakker wordt. Het enige nadeel is dat mr. anti snurk soms ziijn eigen leven leidt en hem 's morgens moet zoeken.

Mr. Anti Snurk ervaringen - L.V.: Bij het overnieuw willen aanpassen van de beugel lukte het niet goed om de juiste vorm te krijgen. Kosteloos een nieuwe beugel gekregen,super snel geregeld top.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Margreet Klerk: Het valt snel uit mijn mond.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rob de Bie: Snurken is minder hard maar gebeurt ook met anti snurk.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rinze: Ik ben tevreden over deze aankoop (en mijn vrouw ook). De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Snurken vermindert (verdwijnt niet maar duidelijk minder hard geluid en minder frequent). Bij mij valt het ding ook niet uit de mond in de nacht. Zit redelijk comfortabel, al blijft het natuurlijk een vrij groot kunststof ding in je mond.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Suzanne: Ik slaap beter en snurk inderdaad minder. Het is niet helemaal gestopt, het is wel voldoende.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Ludje: Snel bezorgd, niet duur, makkelijk aan te passen aan je eigen gebit. Kortom; kan goed concurreren met vergelijkbare producten van 300 tot 900 euro.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Kals: Snel geleverd, beugel aanpassen naar de mond gaat eenvoudig. Resultaat is goed.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Jurgen Aspers: Niet goed, geld terug.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Johan Jong: Geen problemen bij bestelling en levering ondervonden. Product voldeed niet helemaal aan de verwachtingen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Eddy Wimmers: Het werkt echt bij mij!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rob van Bergeijk: Werkt super!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Gerlof Harmens: Was even wennen in het begin, maar het werkt uitstekend. Geen gesnurk meer.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Bas Felius: Her product was heel snel in huis. Het duurt een paar dagen voordat het comfortabel en goed

Mr. Anti Snurk ervaringen - Marion: Prima service.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Johan Knaapen: Mijn ervaring met Anti Snurk was wat betreft de levering best snel. Ik had maanden geleden bij levering direct aangepast volgens het schrijven op mijn gebit. Het Anti Snurk model paste als gegoten op mijn gebit. Ik ben eraan gewend geraakt en mijn vrouw slaapt weer heerlijk rustig. Een uitkomst voor niet veel geld aan kosten. Bedankt voor deze uitvinding.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Amarens Bergstra: Snel gekeverd; niet tevreden over product. Maar dat heeft niets te maken met de kwaliteit van het product. M'n man vindt het erg vervelend dat je mond open blijft staan tijdens het dragen van het product. Zo krijg je nl een vreselijk droge kwek. Daar heb je als snurker meer last van, dan het snurken zelf :)

Mr. Anti Snurk ervaringen - Joost van der Molen: Zeer goed.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Michel Piquer: Heel tevreden op tijd gekregen werkt goed. Mijn vrouw kan weer slapen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rob Withag: Volgens mijn vrouw is het iets minder geworden, maar snurken is niet weg.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Elisabeth J.: Mijn partner merkt dat ik minder snurk, maar het is niet over. Op zich geen probleem om het in mijn mond te hebben.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Mieke Spronk: Mijn man snurkt nog steeds, het lijkt minder hard.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Miranda Nieuwehuis: Ik ben erg tevreden. Dit is de tweede die ik aanschaf, om dat de eerste zo goed beviel, ga ik ermee door!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rene van Moorsel: Erg tevreden over Mr. Anti Snurk. Goede website en snelle levering. Helemaal niets op aan te merken!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rene van Moorsel: Erg tevreden over Mr. Anti Snurk. Goede website en snelle levering. Helemaal niets op aan te merken!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Carol Smeths: Het bitje blijft niet goed in de mond zitten s.nachs ligt het gewoon in bed heb het nog een keer aangepast volgens de beschrijving maar het valt toch uit de mond.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Mustafa Kiziltepe: Heel tevreden. Snel geleverd. Snurkbeugel werkte helaas niet bij mij. Retour ging vlekkeloos. Goeie service, heel klantvriendelijk.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rene: Ik ben tevreden over produkt en de levering.

Mr. Anti Snurk ervaringen - P Moolevliet: Snelle levering, mét track&trace. Juiste prijs-kwaliteits verhouding naar mijn mening.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Michel: Volgende dag geleverd, helemaal goed.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rob Wijnings: Eerste nachten zijn wat lastig door het vreemd gevoel van het mondstuk, maar verder duidelijke instructies en gemakkelijk gebruik.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Lerry Jager: Zeer tevreden ook met de retourzendingen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Erik Brouwer: snelle en goede service.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Eduard Joosten: Ik merk echt een verschil met slapen! Kan het iedereen aanraden die niet uitgerust is door het snurken. Mijn dank.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Marc Janssens: Het is zeer doeltreffend werkt uitstekend. Zeker aanrader ,mijn vrouw moest er nog niet eens aan wennen. Zo simpel en gemakkelijk. Voor ons ***** Sterren top. Groetjes Marc & Linda

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Chris VanheukelenNa lang zoeken, eindelijk iets gevonden wat echt helpt.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Sylvia van Polanen: Het is niet pijnlijk in de mond en het vermindert het snurken.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Daniel Borst: prima ding, wel heel erg wennen in het begin . tanden zijn nogal gevoelig de volgende dag en de kaken voelen anders aan maar doet wat het moet doen, en deze bijwerkingen worden steeds minder naarmate ik het langer gebruik.

Mr. Anti Snurk ervaringen - K Vroegindeweij: Minder goed: Dag na bestelling binnen, echter bij buren afgeleverd. Aangezien duidelijk de afkomt op het pakketje staat voelt dit vervelend. Buren hebben niets met mijn probleem te maken. Uitstekend : Produkt werkt achteraf niet en ik kreeg netjes mijn geld terug. Keurig geregeld.

Mr. Anti Snurk ervaringen - W Hardeman: snel geleverd en moet zeggen dat ik duidelijk beter slaap.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Silke Bakhuis: Snelle afhandeling.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Michael: Helaaas geen positief resultaat met de beugel maar wel snel opgelost en geld retour van de webwinkel.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Mostafa Zeriouh: Ik heb hem twee weken geleden geprobeerd. opzicht werkt je wel goed. alleen erkomt veel speeksel in mijn mond.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Nicole Lenen: Zeer snel en goed bezorgd.

Mr. Anti Snurk ervaringen - WIllem Vlasveld: Het bitje voorkomt niet, dat tijdens de slaap mijn tong in mijn keel zakt. Hierdoor snurk ik toch, dan wel heb ik last van apneu!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Annette Lievaart: snelle service en het werkt echt.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Kootje: Binnen 2 dagen in huis!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Martine: Snelle levering. Prima en correcte service.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaring - Richard Wilbrink: Past redelijk maar als ik op mijn rug lig en mijn mond valt open snurk ik nog steeds.

Mr. Anti Snurk ervaring - Edwin Wessels: Tussen de bestelling en de levering zat maar 24 uur.

Mr. Anti Snurk ervaring - Ankie van Geffen: Levering was snel en correct.

Mr. Anti Snurk ervaring - Ed van Ligten: Bestelling was snel geleverd, echter het middel werkt niet.

Mr. Anti Snurk ervaring - Marieke van den Heuvel: Normaal reageer ik nooit op een vraag over een beoordeling, maar deze keer wil ik graag een uitzondering maken. Eigenlijk heb ik nog nooit zo een goede service meegemaakt, ik stond er dan ook zeer versteld van. Dank jullie hiervoor, zeer klantvriendelijk gericht.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Xavier Catry: Snelle levering - correct.

Mr. Anti Snurk ervaringen - N. Smit: Bestellen ging simpel en produkt werd snel geleverd. Duidelijke gebruiksaanwijzing aanwezig voor het

Mr. Anti Snurk ervaringen - Ger Sondag: Goed.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Aty Bieze: Na een paar nachten gaat het steeds beter. Alleen het passend maken gaf me wat problemen.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Sekoera Nazir: Werkt goed. Ben heel tevreden mee.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Wouter Vos: Snelle levering. het artikel voldeed niet en heel snel werd er een regeling getroffen binnen 2 dagen stond het geld weer op mijn rekening.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Flip Jansen: Seer snel geleeverd. Eerste 2 nachten even wennnen, maar nu geen gesnurk meer.

Mr. Anti Snurk ervaringen - William Schreurs: Correcte en snelle afhandeling van de order.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Gert: Helaas werkte het anti snurk bitje niet voor mij, zonder probleem mijn geld terug, dat is service!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Piter de Vries: Na belletje over huisnummer, heel attent, vlot geleverd. Product voldoet aan verwachtingen.

Mr Anti Snurk ervaringen - A. L. Musters: Bestelde artikel was de volgende dag bezorgd. Het snurken is niet geheel gestopt. Is wel (wat) minder dan voorheen. Over een week weten we pas zeker of het echt helpt.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Willy Dekoninck: het product voldoet de verwachtingen.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Corrie Wind-Ruiters: Hij werkt wel maar Ben hem snachts kwijt.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Miriam: De beugel werkte helaas niet bij mij. Door de niet goed geld terug garantie kan ik de beugel terugsturen en krijg ik m'n geld terug, de nazorg van de webwinkel is dus prima.

Mr. Anti Snurk ervaringen - E.L.: Snelle levering, prima product.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Robert Kamphuis: Bestelling voldoet aan verwachting en keurig op tijd geleverd. Mr. Anti Snurk ervaringen - Frits Grobben: Van 10 % snurken naar ca1 %. Dat is een mooi succes voor weinig geld. Mr. Anti Snurk ervaringen - Els Willemsem: Het helpt echt!!!!Mr. Anti Snurk ervaringen - Michel van Orsouw: Product werd snel geleverd,helaas werkte het bij mij niet.Uitstekende service ,geld binnen 3 dagen terug gestort zonder problemen.Mr. Anti Snurk ervaringen - Guy Germyns: Het product helpt helaas niet voor mij. Geld terug gekregen via de klantendienst. Prima service!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Frits van Duijn: Snelle levering en het werkt ook nog! Af en toe valt de beugel wel uit. Maar als je de beugel draagt is het snurken gestopt.Mr. Anti Snurk ervaringen - Bart: Eerste exemplaar was niet helemaal in orde, werd onmiddellijk vervangen. Echt super service! Ik snurk inmiddels niet meer en slaap als een roosje! Mr. Anti Snurk ervaringen - Norbert van Wijk: Snelle levering en geen last meer van gesnurk. Prima product.Mr. Anti Snurk ervaringen - Marco Hemgenbergs: Product werkt redelijk goed maar het is een heel persoonlijk iets. Soms werkt de beugel echt niet goed, maar in het algemeen redelijk goed. Snurken is dus niet geheel weg, maar voldoende... Natuurlijk kun je deze beugel dit niet aanrekenen. Hij is lekker goedkoop als je dit vergelijkt met een op maat gemaakte beugel.Mr. Anti Snurk ervaringen - Varcom: Ik ben zeer tevreden m.b.t de anti snurkbeugel. Ben sinds 1 week in het bezit van deze beugel. Mij

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Rene Pluijmakers: bezorging en levering snel, maar voor mij weggegooid geld..werkt helemaal niet. Mr. Anti Snurk ervaringen - P: Lijkt te werken. Mr. Anti Snurk ervaringen - Daniel Rodenhuis: Snelle levering.Mr. Anti Snurk ervaringen - Ruud van Leeuwen: 1 dag later als verwacht.Mr. Anti Snurk ervaringen - Jelle: Het is een paar nachten even wennen aan de fixatie van de onderkaak. De anti snurkbeugel is wel effectief. De nachtelijke verhuizing naar de logeerkamer is verleden tijd.

Mr. Anti Snurk ervaringen - H Berens: Snurk zeker minder maar niet geheel snurkvrij. Even wennen met slapen in het begin, en opbouwen van de duur. Verder prima, mijn vrouw is ermee tevreden. Mr. Anti Snurk ervaringen - Ria de Jong: Ondanks het zelf in vorm maken zit het nog steeds niet goed. De mond blijft erg open en de ondertanden blijven niet in het gebitje zitten. Ik stuur het dus vandaag weer terug. Mr. Anti Snurk ervaringen - Rene de Laet: Vlot besteld en geleverd. Mr. Anti Snurk ervaringen - Ruud Rozenbaum: goede service van de winkel. Maar de beugel werkt bij ons niet. Het enige dat het wel doet is zorgen dat ik niet in slaap kom, waardoor mijn vriendin eerder dan ik in slaap valt en daardoor geen last heeft van mijn gesnurk. Ik heb de beugel wel gehouden omdat het soms wel handig is om bovengenoemde reden. Eerder zijn bij mij huig en amandelen al verwijdert en dat heeft wel 5 jaar gewerkt. Daarna helaas niet meer, zodoende bij dit bitje uitgekomen. Vraag me wel af hoe ik hem Mr. Anti Snurk ervaringen - W: Snelle service en past door de brievenbus.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Anny van den Brand: Snel bezorgd en werkt prima.Mr. Anti Snurk ervaringen - Michel Bruurs: Super handig en na een aantal jaren van snurken een goede nachtrust voor mij en mijn partner. Mr. Anti Snurk ervaringen - Y. van Hoof: Helaas was de snurkbeugel niet de oplossing voor mij, maar is de service wat betreft het retourbeleid fantastisch.

Mr. Anti Snurk ervaringen - N.v.W.: Bestelling is snel geleverd en discrete verpakking. Mr. Anti Snurk ervaringen - Joop: Heel tevreden. Op maandagavond besteld en op woensdag keurig in de brievenbus.Mr. Anti Snurk ervaringen - I.A.H. Leupen-Kuurstra: Het pakje is prima aangekomen en in gebruik genomen. Tot nu toe positief resultaat: het snurken is duidelijk vermindert. Al moet men wel even wennen aan zo'n bitje in de mond, maar je kan er goed mee slapen. al met al een prima hulpmiddel! Bedankt!

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Henk Kenter: Goed. Mr. Anti Snurk ervaringen - Twan Thijssen: Het is wel even wennen, ook had ik enkele dagen wat last van de tanden. De ene dag werkt het beter als de andere dag, maar algemeen geeft het wel een verbetering, ofwel minder gesnurk.Mr. Anti Snurk ervaringen - Hanna: Toevallig zag ik de Anti Snurk op Internet. Omdat deze niet te duur was heb ik hem besteld maar was erg kritisch of dit mijn probleem of beter het probleem van mijn partner zal oplossen. Ik ben ontzettend tevreden. Volgens mijn partner slaapt hij sindsdien weer uitstekend. Ik kan dit product zeer zeker aanraden.Mr. Anti Snurk ervaringen - M de G: De beugel werkte helaas niet voor mij, maar de service is echt heel goed. Zowel met begeleiden van het aanpassen, als met het retourneren van het bedrag. Een dikke pluim voor jullie!!

Mr. Anti Snurk ervaringen - Anke van der Zanden: Werkt goed, kunnen nagenoeg weer ongestoord slapen.Mr. Anti Snurk ervaringen - Stefan: Helaas was de anti snurk geen oplossing voor mij maar zonder problemen en zeer snel het aankoopsbedrag terug gekregen. Top service. Mr. Anti Snurk ervaringen - Brendan van der Meer: Heel tevreden. Levering de volgende dag. En ook een zeer goede service.Mr. Anti Snurk ervaringen - Bart Oonk: Mijn man slaapt al 7 dagen heeeerlijk...want ik snurk niet meer. Ik had al heel veel geprobeerd om het snurken te laten stoppen, olietjes, neuspleisters...zelfs naar de KNO arts. Ik ben dus heel erg blij met mijn anti snurk gebitje. Het enige is op dit moment dat ik echt last van nek en schouder heb, omdat ik mijn kaken geklemd zitten. Nu maar hopen dat dit een kwestie van gewenning zal zijn!

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk ervaringen - Josh: Snel en correct geleverd.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Gerrit Bouma: U zou het geld terugsturen omdat ik een boven en onder prothese heb. Ik daardoor de beugel niet gebruiken. Dit stond niet op de website maar wel bij de vragen. U hoefde de beugel niet terug te hebben. Ik vond de service zeer correct. Er is correspondentie van mij. Hartelijke groet Bouma.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Hr: Makkelijk bestellen, snelle levering, duidelijke info, product voldoet prima.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Sjors Roelofs: Hele snelle levering, alles duidelijk gemaild gekregen, betaling soepel verlopen en duidelijke en eerlijke product informatie, kortom super service! Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. verbeterpuntje: niet heel duidelijk (zoals nu) op de verpakking aangeven dat het van Mr. Anti snurk komt, kan mij enigszins voorstellen dat sommige mensen dit ongemakkelijk vinden.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Toon Michielsen: Snurkbeugel werkt perfect, doet alleen wel wat pijn aan de tanden na een hele nacht in te hebben.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Johan Kannegieter: Voor mij werkt het.

Mr. Anti Snurk ervaringen - Jackie Iliohan: Tevreden met de snelle service.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Patrick Bogaerts: Zeer tevreden.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Richard Blom: Werkt wel goed hoor is in het begin wennen dat bitje in je mond viel er regelmatig uit en gelijk weer snurken nu twee weken later valt niet meer uit en mn vrouw is zeer tevreden zij kan nu ook gewoon rustig slapen bij mij werkt het prima.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Ronald van Driel: snelle aflevering. Goede uitleg in Nederlands. Resultaat bitje matig, maar beter dan geen resultaat.
Mr. Anti Snurk ervaringen - Rob Birker: Artikel voldeed niet, binnen 2 dagen geld terug ontvangen.
Mr. Anti Snurk ervaringen - R de Boer: Prima service! Ik had bij de bestelling mijn huisnummer vergeten te vermelden en ik werd daarover netjes gebeld. Volgende dag was het bitje al binnen!

Snurkt u of iemand in uw omgeving?

Wij hebben de oplossing voor uw probleem

Mr. Anti Snurk is de oplossing tegen snurken. De Mr. Anti Snurk beugel is voor 90% van de mensen die snurken een effectieve oplossing.

Mr. Anti Snurk de effectiefste oplossing tegen snurken

Probeer Mr. Anti Snurk gedurende 7 dagen. Werkt hij niet, dan krijgt u zonder gezeur uw geld terug!

De effectiefste anti snurkbeugel

beoordeling-mr-anti-snurk-webwinkel-keur

Hoe werkt de Mr. Anti Snurk beugel?

Werking Mr. Anti Snurk beugel

Nu kan iedereen weer rustig slapen

Met de effectiefste en voordeligste anti snurkbeugel

 • Effectief voor 90% van de snurkers, bewezen door het NCBI.
 • Eenvoudig aan te passen aan uw gebit.
 • Tot wel 5x voordeliger dan vergelijkbare anti snurkbeugels.
 • Probeer 7 dagen, werkt hij niet? Dan krijgt u direct uw geld terug.
 • Voor 19:00 besteld, morgen in huis.*
 • Gratis verzending binnen Nederland, naar België €5,-
 • Past bijna altijd door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te zijn.

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 10.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk vergeleken met andere anti snurkbeugels

 • Merk
 • Succesgarantie

 • Proefperiode

 • Niet goed, geld terug garantie
 • Aan te passen aan uw gebit
 • Prijs inclusief verzendkosten
 • Sleeppro flex
 • check

 • 30 dagen

 • check

 • check

 • €159,95

 • Snorflex
 • cross

 • cross

 • cross

 • check

 • €79,00

 • Roncofer
 • cross

 • cross

 • cross

 • check

 • €59,00

 • Sleeppro
 • check

 • 30 dagen

 • check

 • check

 • €37,95

 • Mr. Anti Snurk
 • check

 • 7 dagen

 • check

 • check

 • €27,95

Niet goed, geld terug!