Hypnose om slaapproblemen op te lossen

Hypnose slaapproblemen

Hypnose bij slaapproblemen kan een oplossing zijn als je regelmatig ‘s nachts wakker ligt of kampt met nachtmerries of slaapwandelen. Lees hieronder hoe hypnose je in deze situaties kan helpen.

Hypnose bij slaapproblemen

Hypnose (hypnotherapie) wordt door hypnotherapeuten toegepast om slaapproblemen op te lossen. Het is met name effectief als je kampt met stress die je uit je slaap houdt of die je naar laat dromen. Denk bijvoorbeeld aan zorgen over je werk of een conflict met een familielid. Als er sprake is van een lichamelijke oorzaak, dan is er een andere oplossing nodig.

Tijdens de hypnose vindt er focust op het onderbewustzijn plaats om stress en negatieve gevoelens op te lossen. Hypnose is een normale bewustzijnstoestand, waarbij het onbewuste instructies kan krijgen. Je hebt als het ware grote vatbaarheid voor stimuli of beïnvloeding, wat een verandering in je denken teweegbrengt. Het kan hierdoor ook de oorzaken van slaapproblem en succesvol oplossen.

Ben jij geïnteresseerd in hypnose? Dan kun je ervoor kiezen om hypnose sessies te volgen bij een speciale hypnose kliniek. Als je het liever (eerst) zelf thuis probeert, heb je misschien iets aan onderstaande video van NLP & Hypnose Coaching:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 


Wist je dat…?