Anti Snurk Neusspreider Etos – Anti Snurk Pakket €29,95

dr breathe well anti snurk pakket verpakking voorkant witte achtergrond

Wil jij een anti snurk neusspreider bij Etos kopen? Dat is een goed idee! Helaas biedt Etos geen enkele neusspreider aan. Maar gelukkig kun je jouw anti snurk neusspreider eenvoudig online bestellen. Voor slechts €29,95 inclusief verzendkosten ontvang je een compleet anti snurk neusspreider pakket. Dit pakket bevat maar liefst 4 type neusspreiders.

Bestel het Dr. Breathe Well neusspreider pakket

Alhoewel de anti snurk neusspreider nog niet verkocht wordt bij Etos is het één van de meest gekozen middelen tegen snurken. Er bestaan verschillende type neusspreiders, weet jij welke je moet kopen? Waarschijnlijk niet. Daarom heeft Dr. Breathe Well een handig “probeer” pakket samengesteld met de 4 meest verkochte type neusspreiders.

dr breathe well anti snurk pakket verpakking voorkant witte achtergrond

Voor slechts €29,95 inclusief verzendkosten ontvang je de volgende neusspreiders:

  • 4 maten stevige anti snurk neusspreiders
  • 4 maten zachte anti snurk neusspreiders
  • 1 anti snurk clip
  • 30 anti snurk neuspleisters

Anti Snurk bij Etos bestellen

Etos verkoopt op dit moment slechts 2 type anti snurk producten: de snurkbeugel en de keelspray. De ervaringen met de keelspray zijn over het algemeen vrij matig. De snurkbeugel wordt door velen echter als bijzonder effectief beschouwt. Er is ook uitgebreid onderzoek gedaan naar de effectiviteit van snurkbeugels. Bijvoorbeeld het onderzoek van het NCBI heeft duidelijk uitgewezen dat de snurkbeugel voor meer dan 90% van de deelnemers het snurken verhielp of sterk verminderde.

Mr. Anti Snurk kopen bij Etos

Lijkt de snurkbeugel je wel wat, bestel hem dan bij Etos of via deze website.