Mr. Anti Snurk snurkbeugel nu ook verkrijgbaar bij Etos!

Snurkers opgelet: vanaf maandag 7 oktober is de Mr. Anti Snurk beugel verkrijgbaar bij Etos. De drogist heeft besloten de anti-snurkbeugel aan het assortiment toe te voegen in het kader van de campagne over slapen. Lees hieronder hoe Mr. Anti Snurk werkt en waarom 90% van de snurkers ermee geholpen is.

Campagne van Etos

Etos wil zich met de nieuwe campagne focussen op slaap en de vele slaapproblemen waarmee Nederlanders kampen. Uit onderzoek van het CBS is gebleken dat in 2017 één op de vijf Nederlanders problemen had met slapen. Zij konden bijvoorbeeld niet goed in slaap komen of werden heel vroeg wakker.

Ook snurken komt vaak voor: naar schatting heeft zo’n één op de drie Nederlanders hier regelmatig mee te maken. Mensen die met regelmaat snurken, slapen minder diep dan niet-snurkers. Ook zij kunnen op den duur last krijgen van vervelende kwaaltjes. Bovendien kampen sommige snurkers met slaapapneu, een ernstige slaapstoornis die gepaard gaat met ademstilstanden.

Snurken heeft niet alleen invloed op de snurker zelf, maar ook op zijn of haar omgeving. De geluidsoverlast vormt vaak een groot probleem bij partners van snurkers, wat kan leiden tot slaapgebrek en irritaties.

Hoe werkt Mr. Anti Snurk?

Snurken wordt veroorzaakt doordat er een vernauwing in de luchtweg plaatsvindt. In de meeste gevallen ontstaat deze vernauwing doordat je spieren zich tijdens de slaap ontspannen. Hierdoor valt de onderkaak samen met het zachte gehemelte en de huig naar achteren, wat leidt tot een belemmering van de luchtweg.

Het gevolg is dat lucht slechts een kleine opening heeft en turbulent wordt. Deze turbulente luchtstroom zorgt voor trillingen van de slappe keelweefsels: het snurkgeluid.

Mr. Anti Snurk is een effectieve remedie tegen snurken omdat snurkgedrag bij de oorsprong aanpakt. Het is een mondprothese die de onderkaak tijdens de slaap in positie houdt, zodat een blokkade van de luchtweg wordt voorkomen. Doordat de luchtweg volledig vrij blijft, vindt er geen gesnurk plaats.

Werking anti snurkbeugel

De beugel is zowel effectief voor snurken dat ontstaat ter hoogte van het zachte gehemelte en de huig als bij de achterkant van de tong en het strottenklepje.

De beste keus: anti-snurkbeugel op maat

Er zijn vele verschillende soorten anti-snurkbeugels verkrijgbaar. Als je besluit een anti-snurkbeugel aan te schaffen, kies dan altijd voor een anti-snurkbeugel op maat. In tegenstelling tot standaard beugels zijn deze aanpasbaar op je gebit en hierdoor een stuk effectiever en comfortabeler.

Je kunt een anti-snurkbeugel bij de tandarts laten aanmeten, maar dit is enorm prijzig. Het is daarom slimmer om een beugel te kopen die je zelf op maat kunt maken, zoals die van Mr. Anti Snurk. Je kunt dit eenvoudig zelf binnen 5 minuten doen. Hierbij gebruik je de ‘kook-en-bijt’ techniek.

Deze techniek houdt in dat je de beugel eerst in heet water dompelt, waardoor hij zacht wordt. Je kunt hem hierdoor perfect aanpassen aan je gebit. Hierna houdt je de beugel in koud water om hem hard te laten worden. De beugel is nu klaar voor gebruik.

Waarom Mr. Anti Snurk?

Er zit een groot aantal voordelen aan de anti-snurkbeugel van Mr. Anti Snurk:

  • Onmiddellijk resultaat
  • Effectief bij ongeveer 90% van de snurkers
  • Wetenschappelijk aangetoonde werking door het NCBI
  • Laagdrempelige oplossing
  • Perfecte pasvorm: eenvoudig en snel zelf op maat te maken
  • Doet geen inbreuk op je slaapcomfort
  • Eenvoudig schoon te maken, op te bergen (in het speciale doosje) en mee te nemen op reis.

Mr. Anti Snurk kopen bij Etos

Wil jij Mr. Anti Snurk kopen? Dan kun je dit doen via de webshop en in de fysieke winkels van Etos. De reguliere verkoopprijs van de beugel is €27,95. Je kunt hem ook via de button hieronder bestellen.