Anti Snurk Neusspreider Kruidvat – Anti Snurk Pakket €29,95

dr breathe well anti snurk pakket verpakking voorkant witte achtergrond

Ben jij van plan een anti snurk neusspreider bij Kruidvat te kopen? Wat een geweldig idee! Echter biedt Kruidvat helemaal geen neusspreiders aan. Niet getreurd, je kunt jouw anti snurk neusspreider snel en simpel online bestellen. Dr. Breathe Well biedt je een compleet anti snurk neusspreider pakket aan voor slechts €29,95 met gratis verzending. 

dr breathe well anti snurk pakket verpakking voorkant witte achtergrond

Bestel jouw neusspreider pakket

De anti snurk neusspreider is één van de meest gekozen oplossingen tegen snurken, het is daarom verbazingwekkend dat Kruidvat ze niet verkoopt. Wist jij dat er verschillende type neusspreiders bestaan? Zo zijn er zachte en stevige buisjes, de anti snurk clip (bij voorkeur met magneet), de neusklem, de neuspleisters en andere minder goede neusspreiders.

Weet jij welke je uit al deze neusspreiders moet kiezen? Waarschijnlijk niet. Daarom heeft Dr. Breathe Well een handig “probeer” pakket samengesteld met de 4 type bestverkochte neusspreiders.

dr breathe well anti snurk pakket verpakking voorkant witte achtergrond

Voor slechts €29,95 inclusief verzendkosten ontvang je de volgende 4 type neusspreiders:

  • 4 maten stevige anti snurk neusspreiders
  • 4 maten zachte anti snurk neusspreiders
  • 1 anti snurk clip met magneet
  • 30 anti snurk neuspleisters

Anti Snurk bij Kruidvat bestellen

Kruidvat verkoopt op dit moment enkel de keelspray tegen snurken. Wellicht helpt de spray je van het snurken af, maar over het algemeen zijn de ervaringen met dit product vrij matig. Het vrij onbegrijpelijk waarom de Kruidvat niet meer anti snurk producten verkoopt. Geschat wordt dat meer dan 30% van de Nederlanders last heeft van gesnurk in de slaapkamer. Veel mensen gaan dus op zoek naar een middel tegen snurken bij Kruidvat. Laten we hopen dat Kruidvat snel meer anti snurk producten gaat verkopen.