Waarin verschilt een anti-snurkbeugel voor vrouwen van een anti-snurkbeugel voor mannen? Het antwoord is simpel: marketing. Ieder gebit is namelijk uniek, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Ander kleurtje: 10% duurder

Het is bekend dat vrouwen zo’n 10 tot 30% meer betalen dan mannen, voor hetzelfde product! Dit is natuurlijk compleet belachelijk. We hebben dit gecontroleerd en een simpele zoekopdracht op prijsvergelijker beslist.nl bevestigde dit feit helaas. 

Exact dezelfde anti-snurkbeugel (op het roze kleurtje na) wordt voor 2 Euro duurder verkocht op dezelfde website. Dit valt nog mee, in het verleden hebben wij wel eens prijsverschillen gezien van wel 20%. Onacceptabel? Ja dat vinden wij ook.

Welke anti-snurkbeugel kunnen vrouwen kopen?

Bij de aanschaf van een anti-snurkbeugel heb je 2 opties. Optie 1 is het op maat aan laten meten van een anti-snurkbeugel, dit kost gemiddeld zo’n 800 Euro. Optie 2 is een anti-snurkbeugel die je zelf op maat kunt maken of op je gebit kunt afstellen.

Vrouwen kunnen dezelfde anti-snurkbeugel kopen als mannen

Er zijn geen duidelijke verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke gebitten. Dat blijkt uit onderzoek van de Vrije Universiteit Berlijn.

mr-anti-snurk-snurkbeugelEr is werkelijk geen enkele reden om een anti-snurkbeugel “voor vrouwen” te kopen. Tenzij je de kleur belangrijk vindt. Sowieso zijn de meeste anti-snurkbeugels wit of transparant-wit. Laat je keuze dus vooral afhangen van zaken als garantie, ervaringen van gebruikers en de prijs.

Sta je op het punt een anti-snurkbeugel te kopen? Bestel er dan één met een proefperiode ofwel een niet goed-geld terug garantie. Klik op onderstaande button om de bestverkochte snurkbeugel van Nederland met meer dan 1500 onafhankelijke reviews te bekijken.