Mr. Anti Snurk – Reviews & Ervaringen Anti-Snurkbeugel

Mr. Anti Snurk Ervaringen banner

Lees onafhankelijke reviews van klanten van Mr. Anti Snurk.
Klanten kunnen hun ervaringen met de anti-snurkbeugel delen via de stichting webwinkelkeur.

Mr. Anti Snurk - Ervaringen

Is Mr. Anti Snurk de beste snurkbeugel? Lees hieronder de ervaringen en oordeel zelf.

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. Ik slaap beter en mijn omgeving ook gelukkiger.

JB31 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het helpt echt tegen het snurken! Een goede investering voor mij.
Hij gaat nu nog weleens in m’n slaap uit. M’n mond staat ook iets open als ik de beugel in heb. Ik moet de beugel dus nog iets beter vormen dat deze iets beter zit. Heel fijn dat dat ook kan.
Je hebt geen benauwd gevoel. Je kunt goed door je neus en je mond ademen.
Het is aan te raden! Mijn vrouw is er ook blij mee! :)

Geurt Metz30 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt gewoon goed!

Ron Van Pelt29 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Keurig verpakt en snel geleverd!

Stefan de Vries29 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle en goede levering volgens afgesproken tijdsdeel. En een goed product voor een gunstige prijs.

Ton Jansen28 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Al eerder besteld en werkt heel goed… Mijn partner kan ook weer slapen.. Nu weer nieuwe besteld en was weer een snelle levering..

Carla Klaasse28 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.

Tijn Tijn28 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering en prima product.

Petra28 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Makkelijk en snel geleverd alles werkt goed de site en het gebit.

Irene van Veen28 juli 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Dit wordt mijn 3e exemplaar. Het helpt echt!

René Groeneveld27 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Duidelijke website, goede gebruiksaanwijzing, en oh wat een snelle levering. Was iedereen maar zo snel!!

Jeroen Dorrestein27 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het is mijn tweede exemplaar. Ben erg tevreden. Helpt uitstekend tegen snurken.

Ingrid Denissen27 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede service en snelle levering.

Jan van den Boogaard27 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Zeer snelle levering. Ik heb de beugel nog maar 2 nachten gebruikt, de eerste nacht was het wennen. De 2de nacht al veel beter, en blijkbaar niet gesnurkt, dus dit gaat de goede weg op. Opgelucht na maanden iedere nacht gewekt te worden of op een zetel te slapen.

G.S.19 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Wennen. Maar het is minder.

Ron Klein18 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zoals altijd erg tevreden mee, dit is denk ik al de 6e die ik bestel.

Steven14 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Moet er wel aan wennen.

Johan den Engelsman13 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Besteld en snel geleverd.

Harry van Lanen12 juli 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed product. Afspraak goed nagekomen. Heel tevreden.

Frank Bosman11 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zondag besteld, maandag al in huis.

Erica Witte11 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

‘s Avonds besteld en de volgende ochtend al in huis!

John Butter8 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas heeft de beugel bij mij niet het gewenste effect, maar de service vanuit Mr. Anti Snurk is uitstekend. Zonder discussie aankoopbedrag retour. Zouden veel webwinkels een voorbeeld aan kunnen nemen.

Martijn Meijer8 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De eerste keer lukte het mij niet om de beugel op maat te maken. Zonder probleem kreeg ik al de volgende dag gratis een nieuwe thuis gestuurd. Fantastische service! Moet wel zeggen dat ik de beugel nog niet heb uitgeprobeerd.

Wim Krol6 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed product!

Frans6 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het pas maken ging vrij simpel. Nu 2 nachten gebruikt en snurkvrij geslapen. Voel mij veel fitter en mijn vrouw ook. Klein beetje last gehad van kaak en tanden maar veel minder dan verwacht. Ben er erg blij mee.

Richard van de Velde4 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede service! Avond van te voren besteld en andere dag binnen! Super!! Ik kan weer rustig slapen!

Ada Maagdelijn3 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed en snel.

Anita Dinghs3 juli 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, en direct bij nacht 1 resultaat!

Ken Nieuwenhuis3 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, goede communicatie.

Peter-Paul Kramer2 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Kan niets anders zeggen, bestelling ging heel makkelijk, bevestiging, meldingen van verzending, via track and trace te volgen en correct tussen de aangeven tijden bezorgd.

Cor Wijker1 juli 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bestelling heel snel geleverd en het resultaat is erg goed. Je moet er wel even aan wennen maar na een aantal nachten gaat het prima. Absoluut het proberen waard!!!!!

Ilona29 juni 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helpt zeer goed tegen het snurken. Heel af en toe heb ik er nog last van.

Ingrid Simons28 juni 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Makkelijk aan te passen aan de vorm van je gebit.

Mark Zwart28 juni 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt goed.

Esther Koffeman27 juni 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd – werkt prima.

Paul de Haas26 juni 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, goed product. Klasse verpakt.

Adri Flohil18 juni 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na ruim 6 jaar met een Z-Quiet te hebben geslapen is dit echt een verademing. Ik gebruik de Mr. Anti Snurk nu een maand, maar na de eerste nacht wist ik het al. Deze is echt goed.

De pasvorm is perfect naar je eigen gebit te vormen.
Met de Z-Quiet had ik iedere ochtend zere tanden, dat is nu voorbij.

Ik ben blij dat ik de Mr. Anti Snurk heb gekocht. Ik heb maar van één ding spijt, en dat is dat ik hem niet eerder heb uitgeprobeerd.

Van mij krijgt hij de volle vijf sterren, alleen maar omdat ik er niet meer kan geven.
Dit is een blijvertje.

Rob16 juni 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ben tevreden want na 1 nacht gebruik was mijn partner al tevreden, snurken was al voor de helft minder 👍

John Janssen15 juni 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed.

Tim van Eerd14 juni 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd en ik kon heel makkelijk het bezorgmoment aanpassen. Top!

Merel Dunning13 juni 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Pakket zou worden bezorgd tussen 18.00 en 21.00 werd half 10 maar keurig op de hoogte gehouden!!
Het product zelf is top!!!
Voor de snurkers een aanrader!!

Richard13 juni 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vrouw zegt – na een nacht of drie gebruik – dat het snurken in ieder geval een heel stuk minder/zachter is :)

Ad Verkerk11 juni 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Deze beugel werkt echt goed, eindelijk heeft mijn vrouw ook weer wat nachtrust.

Martijn van Duin10 juni 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Voor 2e keer een bitje gekocht bij mr anti snurk. Snel geleverd, goed bitje, ik ben zeer tevreden.

N.H. Vogelzang9 juni 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering van een (voorlopig) degelijk product…

Jan Meeussen8 juni 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bestellen heel eenvoudig. Alveren zeer punctueel en goede communicatie over wanneer er wordt bezorgd. Het product gebruik ik al meer dan een jaar naar volle tevredenheid van mijn vrouw en daarmee van mijzelf.

Adrie Overdulve1 juni 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt perfect. Na jaren snurken terug muisstil.

Hans30 mei 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Website, levering en werking product perfect. Van 50% snurken naar 5%!!

Rogier Hagen27 mei 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede snelle service.

Sebastiaan Bellaard 25 mei 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Even een aanpassing en dan dik ok.

Karin Van Sebroeck18 mei 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt prima.

Mick Huising16 mei 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima service, snelle levering, product zoals beschreven.

Rob van der Ouderaa12 mei 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.

Ton Kerkhofs12 mei 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Uitstekend, ene dag besteld en de volgende dag al netjes thuis bezorgd.

Jeanine van der Heijden12 mei 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd. Het product laat mij beter slapen.

Ton Sliepenbeek11 mei 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Leveringstijd als beloofd, en het product werk echt! Vanaf de eerste nacht, nu 2de nacht, wel iets last van onder tanden maar snurken is helemaal weg!

Eli Smit11 mei 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Een beetje wennen, ik snurk bijna niet meer, dus een goed product, en na bestelling de 2e dag geleverd.

Greta Brons11 mei 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Went snel en mijn vrouw slaapt weer.

Gerard van Veen7 mei 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Even wennen, maar werkt prima!

J. Aartman5 mei 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle goede service.

Sebastiaan Bellaard5 mei 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer goed.

Glenn Jacobs29 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt en zit goed in je mond. Wel wennen.

Ruud Buren26 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Een prima service. Zeer tevreden over Mr. Anti Snurk. Service na verkoop is top!

Claudine van Laere26 april 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prettig winkelen.

Anthony Wouters25 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Geen gesnurk meer naast mij in bed. In lange tijd niet zo goed geslapen.

Gerita de Jong25 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ten eerste een snelle levering met een uitstekende uitleg over het gebruik.
Ten tweede nu twee nachten gebruikt en na genoeg niet meer snurken (volgens mijn vrouw), moest wel even wennen aan s’nachts “iets” in je mond en s’morgens gevoelige tanden, Maar geen droge keel meer bij het wakker worden. Nu hopen dat de kwaliteit van slapen wat verbetert. Het is een aanrader. Absoluut.

Kees Kuvener25 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Dinsdag besteld en de volgende dag al netjes in huis. Ik was eerst nogal sceptisch of het wel ging werken, maar met de 7 dagen niet goed, geld terug garantie, heb ik de beugel toch maar besteld. Nu 2 weken in gebruik en mijn vrouw is er zeer tevreden mee. Die slaapt nu gewoon door :-). Het zetten van de beugel naar je gebit is makkelijk. Waar ik nu alleen nog last van heb, is dat mijn voortanden, met het uitdoen van de beugel, ‘s ochtends een beetje gevoelloos zijn, maar dat trekt snel weg. Kortom ik (en zeker mijn vrouw) zijn zeer tevreden met het resultaat.

Barry24 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering en nog belangrijker: het product werkt!

Peter Woerdeman24 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima levering en het werkt meteen. Dat had ik eerder moeten ontdekken.

S.21 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heb de beugel nu twee nachten geprobeerd. Ik snurk nu nog een klein beetje, maar is te verwaarlozen. Kortom een grote vermindering van mijn gesnurk. Ik blij, mijn vrouw blij.
Levering was snel, beugel was makkelijk aan te passen, ook twee keer.

Peter van Dijk21 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De volgende dag reeds in huis. Snurken is aanmerkelijk minder geworden.

Jim Domingo21 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.

Conny van Tellingen20 april 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt uitstekend!!

Mo16 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik moet nog wennen aan het feit dat er ‘s nachts wat in mijn mond zit maar het snurken was gelijk over bij het 1e gebruik.
Mijn man heeft zijn nachtrust weer terug.

Joyce Plomp-Otten15 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heel tevreden.

H.R.J. Kester8 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Even wennen, maar ik merk wel dat het snurken minder is, dus ben er blij mee.

Karina Baars7 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Geen last meer van gesnurk. Super deal.

Alain van den Berghe4 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, binnen 24 uur geleverd.

Han Oelers3 april 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Eenvoudig op maat maken, werkt effectief.

Rob de Koning31 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Duidelijke site, snelle verzending.

Nathalie Mom30 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Beugel werkt niet bij mij, maar de service is perfect geregeld 👍

Teunis Roelofsen29 maart 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heel korte levertijd. Maandag besteld, dinsdag in huis.

I. Monnee29 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Makkelijk en snel aangepast aan het gebit! Snurk nu minder!

R Weber29 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Duidelijke handleiding en snelle levering. Product werkt als een geluiddemper volgens mijn vrouw.

Hans28 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Uitleg is simpel en ervaring is goed. Prijs/ kwaliteit verhouding is uitstekend!

Rita Naessens28 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vriendin geeft aan dat het snurken niet weg is, maar in elk geval een stuk minder dan voorheen. Bij inslapen is het even wennen en zit de ‘bit’ niet heel comfortabel, maar het idee erachter klopt, dus het resultaat is in elk geval meer slaap voor ons allebei.

Rob Ellenbroek25 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Direct de volgende dag geleverd. Complimenten.

Piet Grim24 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Nu 4 nachten gebruikt en het werkt! Een aantal uren ben ik echt snurkloos volgens mijn man en soms begin ik tegen de ochtend wat te snurken. Maar dat geluid is te verwaarlozen met het volume van voorheen. Kaak en tanden zijn wel wat gevoelig en een volle mond met die beugel voelt ook niet echt prettig. Maar een goede nachtrust voor ons beiden is mij veel waard!

Joke24 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Volledig perfect.

Herman Nys23 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnelle levering.

Nick van Gerven21 maart 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helemaal TOP!!! De ene dag besteld … de andere dag binnen. En volgens mijn vrouw heeft dit direct resultaat en ligt ze nu wakker omdat ik NIET snurk ;-))

Edwin van den Heuvel21 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering. Is 2e beugel voor in de caravan.

Jos Stevens20 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.

Jeannine Van Huffelen 18 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt goed en was netjes binnen 1 dag bezorgd. Top!!

Patrick de Raad18 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Top.

Iwan Velders18 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heb 12 maart 2019 een snurkbeugel besteld en was snel binnen. Ik heb deze beugel gebruikt maar het werkt voor mij voor geen meter, snurk er net zo hard doorheen. Contact opgenomen met Mr. Anti Snurk binnen de 7 dagen en krijg mijn geld netjes teruggestort. Dank jullie wel.

Coen De Blok18 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Besteld en conform afspraak geleverd.

Djufari de Meza18 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vandaag besteld. Morgen in huis. Perfect.

Harry van Lanen17 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Voor het doel is het uitstekend, want ik snurk niet meer. Het is wel wennen om in je mond te hebben en te houden.

Janneke Dokter17 maart 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik adem meer door de mond dan door de neus en mijn vrouw slaapt terug.

Ingrid Simons15 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas…door mijn wat grotere overbeet blijft de beugel toch niet goed zitten . Topservice echter en oprechte belangstelling van Mr. anti snurk…!!! Ik kreeg keurig mijn geld terug en het werd echt supergoed afgehandeld met een vlotte communicatie.

Margriet14 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede service en snelle levering.

Eddie14 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.

Paul Cools13 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Gewoon een goed product dat voldoet aan de verwachtingen!

Jurgen van Boxtel13 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima levering, helemaal volgens verwachting.

Fred Heijkers13 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed en lekker snel geleverd.

Wilma Koerts11 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Uitstekende levering, heb het product pas 1 nacht gebruikt en wel de indruk dat het werkt voor mijn specifieke snurk probleem.

Dennis Peters11 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Had mijn bestelling gauw in huis.

Robert van den Hooff11 maart 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima service!

Carla10 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering en nog steeds efficiënt.

Edwin Somers9 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima geregeld en afspraak nagekomen.

P. Bindels 9 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed.

J. Tushuizen9 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik ben er erg blij mee heb er weinig hinder van als ik hem in heb.

Karin Gruters8 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

S’avonds besteld, volgende morgen in huis. Supersnel!

Ronald Jansen8 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Geen gesnurk meer vanaf dag 1.👍

Theo Korsten8 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.

Nick Pel 8 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Eenvoudige bestelwijze en zeer snelle levering.

Hans Prins8 maart 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, prima.

Pierre Sophie8 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn man snurkte de hele buurt wakker vanaf hij Mr.Anti Snurk gebruikt is het een grote verbetering we sliepen zelfs apart en nu slapen we terug samen.

Christel de Leebeeck 8 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Besteld en volgende dag (in brievenbus) ontvangen.

Cees Braamzeel 8 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Vandaag besteld, morgen gelijk in huis. De beugel werkt goed, na de nacht heb je wel last van je kaak in de ochtend, is even wennen.
Volgens mijn man hoor je af en toe lichte gesnurk maar we zijn tevreden ermee!

Ouassima8 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Dit is de 2e beugel, de 1e raakte toch wat “versleten”, weer besteld omdat het echt werkt, ik slaap weer en mijn man slaapt zelf ook rustiger. De beugel was de andere dag al geleverd. Super product! En super service.

Diana8 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Top oplossing, zeker gewaardeerd door mijn vrouw.

Arjan Vermaas8 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, en werkt perfect!

Werner Bakker7 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt!

George Saro6 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Savonds besteld, volgende dag al in huis.

Nick van Gerven5 maart 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Geweldig geen gesnurk meer. Nu 5 dagen gebruikt. Nog wel tandpijn ‘s morgens maar dat zal vast minder worden.

Jessica Verhaar4 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Dit product HELPT ECHT, zegt mijn vrouw. TOTAAL GEEN GESNURK MEER ‘S NACHTS!! Raad het iedereen aan.

Een ex-snurker 4 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De beugel werkt echt effectief en helpt bij een goede nachtrust voor gebruiker en partner!

Lotti Elfferich1 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle correcte aflevering en een uitstekend produkt!!

Ingrid Magnée1 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering en zeer tevreden over het product zegt mijn vrouw, want ik kan mezelf niet horen snurken dus iedereen gelukkig bedankt.

Francois Verraedt26 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Netjes keurig bezorgd. Inderdaad de volgende dag in huis. Was netjes op de hoogte gehouden.

Irma Dekkers25 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Netjes volgens belofte afgeleverd.

Harrie Huijbers25 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik ga niet meer slapen zonder!

Anne-Marie23 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geregeld.

Mischa Roos20 februari 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Makkelijk op maat te maken. Snurken is niet helemaal weg, maar wel veel minder volgens mijn partner!

Lion Van der Velden - van Gerven20 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.
De snurkbeugel werkt prima.
Het doorslapen gaat nu veel beter.

Ria IJzelenberg20 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het vergt enige moeite om het tot een perfecte pasvorm te krijgen. Eerste dagen is het wat wennen maar voor mij en zeker mijn partner begint het te doen waar ik het voor gekocht heb. Anti-snurk dus.

Luc Bogaert18 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.
Prima product.

Angelique Steentjes17 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik ben heel tevreden. de ene dag product besteld en de volgende dag het product in huis.

Els Timmers-van Gilst16 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Duidelijke uitleg, snelle levering!

Ellen Geurts van Kessel 15 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel blij met de snelle afhandeling en levering, super.

Wim Ganzeboer15 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Geen idee hoe het werkt, maar het werkt! Volgens partner snurk ik vrijwel niet meer. Eerste paar dagen wel pijn in je tanden maar dat wordt steeds minder. Wel wat dik tussen je tanden maar dat is wennen.

A. Bergsma15 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer vlotte levering. Bedankt.

Ivan Vanderbrugge14 februari 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik snurk nog wel maar het geluid is een stuk minder geworden.

Dick Kat10 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helpt echt mijn partner slaapt weer.

Lian Schneijdenberg 10 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik had er mijn bedenkingen over maar…. het werkt, geen gesnurk meer 😁

Esther Melis9 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.

Daan Dekker7 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Weekend besteld dinsdag binnen goed verpakt; uitstekend.

Teun Van Dam7 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, geen last meer van apneu en geen lawaai/ gesnurk meer. Word ook weer uitgerust wakker.

Ruud Klarenbeek6 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden.

M Brouwer6 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer tevreden. Vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag al in de brievenbus.

E.C. Grool5 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super snelle levering zoals beloofd!
En het werkt perfect, ik ben er heel blij mee. (en mijn man nog blijer)

Petra4 februari 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na 2 dagen gebruik al aanmerkelijke verbetering. Veel minder last van mijn slaapapneu!

Gert4 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Tot mijn verbijstering werkt Mr anti snurk uitstekend en zelfs zo goed dat ik mijn Apneu Apparaat niet meer hoef te gebruiken. Ik ben dolgelukkig 😃

Bert Schoonhoven3 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle service.

A.J. Wit-Cramer3 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, en t werkt perfect.

Patrick van der Burgt2 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Gewoon keurig!

Hans Schuurmans2 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle bezorging en werkt prima.

Jan Bakker 30 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering van product. Top!

A. Bunnig 30 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik had het product zaterdagmiddag besteld en maandag keurig netjes afgeleverd.

Leo Suijkerbuijk 30 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Mijn complimenten voor de super goede service van Mr. Anti Snurk. De beugel was volgens de vervoerder afgeleverd, maar helaas geen Mr. Anti Snurk beugel in de bus. Dit direct bij Mr. Anti Snurk gemeld en binnen een paar uur (en dit op zaterdagavond!!) kreeg ik een reactie op mijn email dat er a.s.a.p. een nieuwe zou worden opgestuurd. Binnen 2 werkdagen had ik die binnen, TOP service en de beugel werkt goed want volgens mijn partner snurk ik niet of nauwelijks meer. Wel eerst wat tandpijn problemen gehad, de beugel daarna nog een keer opnieuw gemodelleerd en nu gaat het een stuk beter. Het is even wennen aan iets in je mond maar het niet snurken is wel zo fijn.

M. B.28 januari 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima.

A Visser28 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden, gewoon op tijd.

Annie Eenkhoorn27 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Donderdag laat in de avond besteld en maandag ochtend geleverd aan huis. Product werkt zoals ze beloven.

Jobe27 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. Product werkte voor mij helaas niet maar heb het zonder probleem kunnen retourneren.

Frans26 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Geen gesnurk meer en uitgerust wakker.

Peter Klaasse25 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Vanaf de eerste dag……. super!

Riet Werner25 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Je kan de beugel heel gemakkelijk aan passen. Het is wel een beetje wennen om met een beugel te slapen.
Ben zelf benieuwd hoe het binnen enkele dagen zal zijn.

Stefaan Mestdag 25 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het snurken is een stuk minder en zachter.

Ties Vos23 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Oke.

Rosalinde Van Raemdonck 23 januari 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.

R Kerkmeester22 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel goed, ik wordt meer uitgerust wakker.

Andrea Jansma22 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd. Conform afspraak.

Peter Hendrix 22 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vlot en volgens afspraak geleverd. Complimenten.

Johannes Kortsmit22 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na jaren lang zwaar ademen en de laatste jaren erg snurken ben ik nu helemaal stil zegt mijn man.
Hij wordt niet meer wakker van mijn gesnurk en ik wordt ook veel uit geruster wakker.
Echt een aanrader .
Wij zijn 100% tevreden.

Wendy Oosterbeek22 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnelle levering. Dag later al in huis. Bitje werkt echt perfect. Wel even wennen om met iets in je mond te slapen en smorgens gevoelige tanden te hebben maar van heel veel snurken naar nihil gegaan! Echte aanrader!

Marc20 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt echt en snel geleverd.

Bart Pijpers19 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Sinds vier dagen gebruik ik de Mr. Anti Snurk. Geweldig ik slaap weer heerlijk en mijn man is verbijsterd hoe stil ik ben. Echt een aanrader.

Tineke Klein18 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Geen last meer van gesnurk.

A van de Haar18 januari 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima oplossing en uitstekende service.

Soufian Pijou18 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle en correcte levering.

Frank Nassen18 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Nu ik de beugel wat langer gebruik, ben ik er toch wel tevreden over.
Ook de levering was helemaal super.

Helma van Kuijk 15 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering en goed resultaat

Yvonne Koevoet14 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas hielp het mij niet, maar snel geleverd en goede retour service.

Jeanine13 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd zoals op de website vermeld staat.
Makkelijk op maat te maken. 1e nacht geen gesnurk, echter zat hij niet helemaal lekker. Dus nogmaals op maat gemaakt, zit nu perfect.
Nu 3 nachten mee geslapen, 3 nachten geen klachten over snurk lawaai. :)

1x was ik hem ‘s morgens kwijt, blijkbaar was ik hem verloren tijdens het slapen. Als je gewoon rustig slaapt en je kaken bij elkaar houd dan blijft hij prima op z’n plek, blijkbaar slaap ik niet altijd rustig genoeg.

Ferry van Yperen13 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na plaatsing bestelling om 15.30 de volgende dag binnen.
Mail ontvangen dat bestelling was bezorgd.

Harm van der Veen13 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Volgens mijn vrouw werkt het, ze kan terug slapen:)

Flip Peeters13 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Compleet: snel geleverd, duidelijk gebruik handleiding, simpel op maat te maken.

Frans van ’t Hof 12 januari 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering en mijn partner is blij met het resultaat! Ze heeft geen last meer van mijn gesnurk! Hopen dat het zo blijft.

Pascal Sinkeler12 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, was een beetje sceptisch, maar het werkt echt. Mijn vriendin slaapt de nacht weer door. En merk dat ik ook rustige slaap. Wel even wennen, en kaken een beetje stijf, maar zeker een aan rader.

Martin11 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel besteld en snel ontvangen, prima!

Eveline du Croo11 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.

Dick Gijsbertsen 10 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Beugel werkte helaas niet voor ons. Maar na een nette email hebben we netjes ons geld teruggekregen waardoor we dus nog steeds positief zijn over dit bedrijf. Dank je wel.

Alma Ribic9 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Eerste indrukken zijn prima. Ik snurk veel minder.

C. Hendrix9 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vanaf het bestelmoment tot en met de hele afwikkeling, Prima!

Johan Gruppen8 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vrouw kan eindelijk weer een gehele nacht door slapen zonder waker te worden door mij. Deze beoordeling is dan ook van haar.

Alex Koolschijn8 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Makkelijk in gebruik, wel wennen met ‘iets’ in je mond slapen…

P.A.M. Scheepe7 januari 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima product en snel geleverd!

Jan Jacobs6 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Donderdagavond besteld. Vrijdagmorgen was het er al, top.

Cindy Voeten6 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heb wel last van gevoelige voortanden en kiezen smorgens maar dat verdwijnt na een tijdje. Werkt voor mij goed. Snurk niet meer volgens mijn man.

Rheba Hullekes6 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer tevreden. Geen gesnurk meer. Blije medebewoners!
Top vinding! Dank jullie wel

Christiaan Van Batenburg5 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden de volgende dag binnen.

Ulises Merencia5 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering met goed resultaat.

Evelyn Delnoy 4 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het product was snel in huis, het afstellen van de beugel ging door de bijgeleverde handleiding erg makkelijk. Maar bovenal: ik snurk bijna niet meer, waardoor ik én mijn vrouw beter slapen en uitgeruster wakker worden.

Richard Bremer4 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Binnen een dag had ik de beugel binnen. Eerste dag meteen resultaat. Man lief sliep beter en ik werd uitgeruster wakker. Na een paar dagen begonnen mijn tanden gevoeliger te worden. Gelukkig stond dit ook bij te verwachte mogelijkheden. Nu weer een paar dagen verder en alles voelt goed.

Cassandra Eijkenboom4 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Binnen twee dagen geleverd. Werkt heel eenvoudig, vergelijkbaar met hockeybitje. Bitje zit best comfortabel. Meteen gebruikt en ik heb heel goed geslapen, mijn partner is ook blij omdat ik geen lawaai meer maakte. Voor deze kleine prijs de snurkproblemen opgelost, had het eerder moeten doen.

Alexander3 januari 2019

Bestel Mr. Anti Snurk vandaag

en slaap morgen rustig!

Al meer dan 30.000 Nederlanders gingen je voor:

Slechts €27,95