Mr. Anti Snurk – Reviews & Ervaringen Anti-Snurkbeugel

Mr. Anti Snurk Ervaringen banner

Lees onafhankelijke reviews van klanten van Mr. Anti Snurk.
Klanten kunnen hun ervaringen met de anti-snurkbeugel delen via de stichting webwinkelkeur.

Mr. Anti Snurk - Ervaringen

Is Mr. Anti Snurk de beste snurkbeugel? Lees hieronder de ervaringen en oordeel zelf.

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Geweldig geen gesnurk meer. Nu 5 dagen gebruikt. Nog wel tandpijn ‘s morgens maar dat zal vast minder worden.

Jessica Verhaar4 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Dit product HELPT ECHT, zegt mijn vrouw. TOTAAL GEEN GESNURK MEER ‘S NACHTS!! Raad het iedereen aan.

Een ex-snurker 4 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De beugel werkt echt effectief en helpt bij een goede nachtrust voor gebruiker en partner!

Lotti Elfferich1 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle correcte aflevering en een uitstekend produkt!!

Ingrid Magnée1 maart 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering en zeer tevreden over het product zegt mijn vrouw, want ik kan mezelf niet horen snurken dus iedereen gelukkig bedankt.

Francois Verraedt26 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Netjes keurig bezorgd. Inderdaad de volgende dag in huis. Was netjes op de hoogte gehouden.

Irma Dekkers25 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Netjes volgens belofte afgeleverd.

Harrie Huijbers25 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik ga niet meer slapen zonder!

Anne-Marie23 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geregeld.

Mischa Roos20 februari 2019

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Makkelijk op maat te maken. Snurken is niet helemaal weg, maar wel veel minder volgens mijn partner!

Lion Van der Velden - van Gerven20 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.
De snurkbeugel werkt prima.
Het doorslapen gaat nu veel beter.

Ria IJzelenberg20 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het vergt enige moeite om het tot een perfecte pasvorm te krijgen. Eerste dagen is het wat wennen maar voor mij en zeker mijn partner begint het te doen waar ik het voor gekocht heb. Anti-snurk dus.

Luc Bogaert18 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.
Prima product.

Angelique Steentjes17 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik ben heel tevreden. de ene dag product besteld en de volgende dag het product in huis.

Els Timmers-van Gilst16 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Duidelijke uitleg, snelle levering!

Ellen Geurts van Kessel 15 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel blij met de snelle afhandeling en levering, super.

Wim Ganzeboer15 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Geen idee hoe het werkt, maar het werkt! Volgens partner snurk ik vrijwel niet meer. Eerste paar dagen wel pijn in je tanden maar dat wordt steeds minder. Wel wat dik tussen je tanden maar dat is wennen.

A. Bergsma15 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer vlotte levering. Bedankt.

Ivan Vanderbrugge14 februari 2019

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik snurk nog wel maar het geluid is een stuk minder geworden.

Dick Kat10 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helpt echt mijn partner slaapt weer.

Lian Schneijdenberg 10 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik had er mijn bedenkingen over maar…. het werkt, geen gesnurk meer 😁

Esther Melis9 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.

Daan Dekker7 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Weekend besteld dinsdag binnen goed verpakt; uitstekend.

Teun Van Dam7 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, geen last meer van apneu en geen lawaai/ gesnurk meer. Word ook weer uitgerust wakker.

Ruud Klarenbeek6 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden.

M Brouwer6 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer tevreden. Vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag al in de brievenbus.

E.C. Grool5 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super snelle levering zoals beloofd!
En het werkt perfect, ik ben er heel blij mee. (en mijn man nog blijer)

Petra4 februari 2019

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na 2 dagen gebruik al aanmerkelijke verbetering. Veel minder last van mijn slaapapneu!

Gert4 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Tot mijn verbijstering werkt Mr anti snurk uitstekend en zelfs zo goed dat ik mijn Apneu Apparaat niet meer hoef te gebruiken. Ik ben dolgelukkig 😃

Bert Schoonhoven3 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle service.

A.J. Wit-Cramer3 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, en t werkt perfect.

Patrick van der Burgt2 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Gewoon keurig!

Hans Schuurmans2 februari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle bezorging en werkt prima.

Jan Bakker 30 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering van product. Top!

A. Bunnig 30 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik had het product zaterdagmiddag besteld en maandag keurig netjes afgeleverd.

Leo Suijkerbuijk 30 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Mijn complimenten voor de super goede service van Mr. Anti Snurk. De beugel was volgens de vervoerder afgeleverd, maar helaas geen Mr. Anti Snurk beugel in de bus. Dit direct bij Mr. Anti Snurk gemeld en binnen een paar uur (en dit op zaterdagavond!!) kreeg ik een reactie op mijn email dat er a.s.a.p. een nieuwe zou worden opgestuurd. Binnen 2 werkdagen had ik die binnen, TOP service en de beugel werkt goed want volgens mijn partner snurk ik niet of nauwelijks meer. Wel eerst wat tandpijn problemen gehad, de beugel daarna nog een keer opnieuw gemodelleerd en nu gaat het een stuk beter. Het is even wennen aan iets in je mond maar het niet snurken is wel zo fijn.

M. B.28 januari 2019

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima.

A Visser28 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden, gewoon op tijd.

Annie Eenkhoorn27 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Donderdag laat in de avond besteld en maandag ochtend geleverd aan huis. Product werkt zoals ze beloven.

Jobe27 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. Product werkte voor mij helaas niet maar heb het zonder probleem kunnen retourneren.

Frans26 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Geen gesnurk meer en uitgerust wakker.

Peter Klaasse25 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Vanaf de eerste dag……. super!

Riet Werner25 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Je kan de beugel heel gemakkelijk aan passen. Het is wel een beetje wennen om met een beugel te slapen.
Ben zelf benieuwd hoe het binnen enkele dagen zal zijn.

Stefaan Mestdag 25 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het snurken is een stuk minder en zachter.

Ties Vos23 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Oke.

Rosalinde Van Raemdonck 23 januari 2019

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.

R Kerkmeester22 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel goed, ik wordt meer uitgerust wakker.

Andrea Jansma22 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd. Conform afspraak.

Peter Hendrix 22 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vlot en volgens afspraak geleverd. Complimenten.

Johannes Kortsmit22 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na jaren lang zwaar ademen en de laatste jaren erg snurken ben ik nu helemaal stil zegt mijn man.
Hij wordt niet meer wakker van mijn gesnurk en ik wordt ook veel uit geruster wakker.
Echt een aanrader .
Wij zijn 100% tevreden.

Wendy Oosterbeek22 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnelle levering. Dag later al in huis. Bitje werkt echt perfect. Wel even wennen om met iets in je mond te slapen en smorgens gevoelige tanden te hebben maar van heel veel snurken naar nihil gegaan! Echte aanrader!

Marc20 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt echt en snel geleverd.

Bart Pijpers19 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Sinds vier dagen gebruik ik de Mr. Anti Snurk. Geweldig ik slaap weer heerlijk en mijn man is verbijsterd hoe stil ik ben. Echt een aanrader.

Tineke Klein18 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Geen last meer van gesnurk.

A van de Haar18 januari 2019

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima oplossing en uitstekende service.

Soufian Pijou18 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle en correcte levering.

Frank Nassen18 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Nu ik de beugel wat langer gebruik, ben ik er toch wel tevreden over.
Ook de levering was helemaal super.

Helma van Kuijk 15 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering en goed resultaat

Yvonne Koevoet14 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas hielp het mij niet, maar snel geleverd en goede retour service.

Jeanine13 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd zoals op de website vermeld staat.
Makkelijk op maat te maken. 1e nacht geen gesnurk, echter zat hij niet helemaal lekker. Dus nogmaals op maat gemaakt, zit nu perfect.
Nu 3 nachten mee geslapen, 3 nachten geen klachten over snurk lawaai. :)

1x was ik hem ‘s morgens kwijt, blijkbaar was ik hem verloren tijdens het slapen. Als je gewoon rustig slaapt en je kaken bij elkaar houd dan blijft hij prima op z’n plek, blijkbaar slaap ik niet altijd rustig genoeg.

Ferry van Yperen13 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na plaatsing bestelling om 15.30 de volgende dag binnen.
Mail ontvangen dat bestelling was bezorgd.

Harm van der Veen13 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Volgens mijn vrouw werkt het, ze kan terug slapen:)

Flip Peeters13 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Compleet: snel geleverd, duidelijk gebruik handleiding, simpel op maat te maken.

Frans van ’t Hof 12 januari 2019

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering en mijn partner is blij met het resultaat! Ze heeft geen last meer van mijn gesnurk! Hopen dat het zo blijft.

Pascal Sinkeler12 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, was een beetje sceptisch, maar het werkt echt. Mijn vriendin slaapt de nacht weer door. En merk dat ik ook rustige slaap. Wel even wennen, en kaken een beetje stijf, maar zeker een aan rader.

Martin11 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel besteld en snel ontvangen, prima!

Eveline du Croo11 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.

Dick Gijsbertsen 10 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Beugel werkte helaas niet voor ons. Maar na een nette email hebben we netjes ons geld teruggekregen waardoor we dus nog steeds positief zijn over dit bedrijf. Dank je wel.

Alma Ribic9 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Eerste indrukken zijn prima. Ik snurk veel minder.

C. Hendrix9 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vanaf het bestelmoment tot en met de hele afwikkeling, Prima!

Johan Gruppen8 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vrouw kan eindelijk weer een gehele nacht door slapen zonder waker te worden door mij. Deze beoordeling is dan ook van haar.

Alex Koolschijn8 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Makkelijk in gebruik, wel wennen met ‘iets’ in je mond slapen…

P.A.M. Scheepe7 januari 2019

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima product en snel geleverd!

Jan Jacobs6 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Donderdagavond besteld. Vrijdagmorgen was het er al, top.

Cindy Voeten6 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heb wel last van gevoelige voortanden en kiezen smorgens maar dat verdwijnt na een tijdje. Werkt voor mij goed. Snurk niet meer volgens mijn man.

Rheba Hullekes6 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer tevreden. Geen gesnurk meer. Blije medebewoners!
Top vinding! Dank jullie wel

Christiaan Van Batenburg5 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden de volgende dag binnen.

Ulises Merencia5 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering met goed resultaat.

Evelyn Delnoy 4 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het product was snel in huis, het afstellen van de beugel ging door de bijgeleverde handleiding erg makkelijk. Maar bovenal: ik snurk bijna niet meer, waardoor ik én mijn vrouw beter slapen en uitgeruster wakker worden.

Richard Bremer4 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Binnen een dag had ik de beugel binnen. Eerste dag meteen resultaat. Man lief sliep beter en ik werd uitgeruster wakker. Na een paar dagen begonnen mijn tanden gevoeliger te worden. Gelukkig stond dit ook bij te verwachte mogelijkheden. Nu weer een paar dagen verder en alles voelt goed.

Cassandra Eijkenboom4 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Binnen twee dagen geleverd. Werkt heel eenvoudig, vergelijkbaar met hockeybitje. Bitje zit best comfortabel. Meteen gebruikt en ik heb heel goed geslapen, mijn partner is ook blij omdat ik geen lawaai meer maakte. Voor deze kleine prijs de snurkproblemen opgelost, had het eerder moeten doen.

Alexander3 januari 2019

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95