Mr. Anti Snurk – Reviews & Ervaringen Anti-Snurkbeugel

Mr. Anti Snurk Ervaringen banner

Lees onafhankelijke reviews van klanten van Mr. Anti Snurk.
Klanten kunnen hun ervaringen met de anti-snurkbeugel delen via de stichting webwinkelkeur.

Mr. Anti Snurk - Ervaringen

Is Mr. Anti Snurk de beste snurkbeugel? Lees hieronder de ervaringen en oordeel zelf.

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zoals altijd lekker snel geleverd.

Steven1 januari 2019

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Nog niet gebruikt maar snelle en goede service.

John Walraven31 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Hartstikke blij met dit bitje! Ik heb deze vrijdag namiddag besteld en had hem zaterdag begin van de middag al in huis.
Het bitje werkt perfect, volgens mijn partner snurk ik helemaal niet meer. Aangezien het snurken volgens mij enigszins genetisch bepaald is in de familie, heeft mijn vader precies hetzelfde bitje. Hij maakt hier al langer gebruik van en bij hem helpt het ook goed. Mijn tanden voelen heel iets vreemd aan in de ochtend, maar dit trekt vrij snel weg, verder helemaal nergens last van!

Hannah Van Noort31 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden: na bestelling snel geleverd.
Makkelijk aan te brengen.
Mijn partner heerlijk geslapen zonder mijn gesnurk.

Bart Posthuma30 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Product werkt perfect en dat voor nog geen €30,-

Carlijn30 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ook tijdens de drukke decembermaand….snelle en punktuele levering.👍

Martin van Klaveren27 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.

JA Bruil Reinderink26 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn ervaring met deze winkel is prima. Duidelijke site en snelle levering. Alleen werkt de snurkbeugel bij mij niet helaas.

Chantal16 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima levering en een gedegen product voor een schappelijke prijs.

GGM de Bruin14 december 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Net pas 2 nachten geprobeerd
Tot op heden goed resultaat
Ben op het moment verkouden dus met hoestbuien even uit
Maar boven verwachting goed

Leo van Liempt14 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering de dag erop al in huis. Er zat een goede gebruiksaanwijzing bij. Het werkt echt!

Robert 12 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd, juiste informatie over de levering.

Willem Haaksema11 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden. Goede nachtrust voor mij en mijn partner klaagt niet meer over het snurken.

Alain Maes11 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vriendin is er erg blij mee en ik kom uitgeslapen uit bed.

J Scholte10 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd. Voldeed helaas niet aan verwachting maar retour ook snel geregeld.
Zie mijn geld met vertrouwen tegemoet😉

Maris Geukers10 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnelle levering. Snel en eenvoudig op maat te maken. Benieuwd naar het resultaat: het werkt!
Een tevreden vriendin die heerlijk heeft kunnen slapen en niet meer wakker werd van mijn gesnurk.

Ramon9 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed product, prima prijs en perfecte en inderdaad snelle levering.

Elles Bouwhuis9 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, werkt goed.

Dielushairis Ortela9 december 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel, correcte levering.
Snurkprobleem is opgelost. (al jaren in gesprek met diverse specialisten, uitsluitend dure oplossingen zonder garantie)
Wel ‘s ochtends last van kaken

Erik Kleijnen6 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd (zondag besteld, maandag geleverd). Duidelijke instructie en het werkt beter dan mijn (duurdere) oude anti-snurk beugel.

Eric5 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering en even wennen maar werk wel goed.

Rene Martens5 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel binnen.

Sebastiaan Bellaard 3 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Erg snelle levering. Doen wat ze beloven.

Wilma Klerkx3 december 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Kortom TOP, zoals het hoort!

Edison Portier30 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Donderdag besteld, vrijdag in huis👍🏻

H. de Wagt 28 november

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed, maar af en toe niet. Zal met vermoeidheid te maken hebben, denk ik.

Ron Van Pelt26 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. Nog niet in gebruik, dus ff afwachten of het helpt tegen het snurken:)

Frans van der Heide26 november 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is even wennen zo’n beugel in je bakkus, maar het werkt wel. Ik heb een snurkmeter app op mijn telefoon en die geeft heel goede resultaten aan. 55-60 % snurken, waarvan momenten heel hard, apneu, is gereduceerd tot 10-15% zacht. Prima product dus.

Hjalmar Silberman26 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Geweldig bezorging, zou willen dat meer bedrijven dit op deze manier doen. Bestelling goed te volgen.

Janet van den Hurk25 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Levering van de beugel duurde paar dagen langer door drukte bij parcell (decembermaand). Kreeg keurig een mail van mr. Anti snurk over latere levering.
De snurkbeugel werkt goed en is gemakkelijk op maat te maken.

Sanne Huijsman25 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Had er al een, werkt erg goed volgens mijn vrouw!

Han Van de Sande24 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurken tot minimaal gereduceerd en veel rustiger slapen, voorheen veel draaien en nu echt een stuk minder.

J. Verhaar22 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Verstuurd op zondag, maandag ontvangen. Volgens mijn vriendin werkt Mr. Anti Snurk prima :-)

Harrie Best 21 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na enkele andere snurkbeugels, die geirriteerd tandvlees veroorzaakten, is dit een simpele, prima beugel.

Els Beekman21 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

In het begin was het wennen, maar langzaam aan gaat het goed. Snurk minder maar ook omdat ik ‘s nachts op mijn tanden beet, vrij hard is nu heel wat verminderd. Gebruik hem nu al enkele weken. Moest hem wel voor een tweede maal aanpassen maar dat ging vlot.
Als het zo blijft denk ik wel nog eens een te bestellen in de toekomst.

Nicole Hacke 21 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vlotte levering. Helaas hielp de beugel bij mij niet. Het aankoopbedrag was snel weer op mijn rekening.

J.t. Knijpinga19 november 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt.

M van Opzeeland17 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.

Meta de Wreede16 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Top.

Pim Valk13 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Nadat ik mijn huisnummer vergeten was, stuurde jullie gelijk een mail om dat als nog te doen.
Volgende dag was het product al in huis.

Clemens Groot12 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het product was de volgende dag al in huis. Prima aan te passen aan je gebit. Nu twee nachten gebruikt nog niet gesnurkt! Wel pijnlijke voortanden, ga ervan uit dat dit nog moet wennen/afnemen.

Kees12 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering en de eerste nacht al succesvol!!

Bart Jan Garretsen12 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering! Top product!

Ingrid Bolder8 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Chapeau! Ook voor de snelle bezorging. Al 4 nachten niet gesnurkt!

Rianne van der Velden5 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Precies zoals belooft. Werkt prima, ik ben zeer tevreden.

Robert Randles4 november 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tot mijn verrassing werkt t prima! Geen wakker wordende bedgenoot meer!

Renate Bouwmeester4 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.

Tymon Eillebrecht3 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.
Duidelijke beschrijving.

Jos3 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Vrijdag ‘s avond besteld en zaterdagmorgen al binnen. ‘s Avonds gelijk gebruikt en volgens mijn man snurk ik alleen nog een beetje ‘s morgens tegen een uur of 6.

Mathilde van Dalen2 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede en snelle levering. Tot op heden is mijn partner erg blij, omdat de beugel volgens haar zijn werk al doet.
Zelf moet ik er nog wel aan wennen, aangezien ik sochtends nog wat last heb van mijn tanden. Waarschijnlijk moet ik de beugel gewoon even opnieuw aanmeten.

Godthelp1 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt perfect ! Begin is het wel wennen maar mijn vrouw is er blij mee ?

Dinand Rink 1 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel besteld, en snel ontvangen. Duidelijke uitleg hoe en wat te doen……….en nu maar hopen dat het werkt (vooral voor mijn omgeving). We gaan het beleven.

Ronald Folkerts1 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed alleen even wennen 1ste nachten maar daarna geen probleem meer goed produkt voor deze prijs.

Paul Proost1 november 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Nu 2 nachten het bitje in gehad. Het is wennen maar mijn vrouw heeft gelukkig geen last van mij gehad. Wel is het bitje een keer uit mijn mond gevallen tijdens de slaap. Ben benieuwd wat de komende tijd brengt.

A Vorsteveld31 oktober 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vrouw hoort niets meer en ik ben beter uitgerust.

Michel Hochstenbach30 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Aangezien het voor mij niet werkt een goed beoordeling, maar de service is uitstekend! Product binnen 1 dag geleverd en de ‘Niet goed, geld terug garantie’ is super geregeld!

Kimberly29 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer goede ervaring met bestellen en bezorgen.

Carolien Elissen27 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering en goede helpdesk. Beugel werkt prima.

Amadee Pelgrim26 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ben zeer tevreden.

Kirsten Lubbers26 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helpt tegen snurken, pasvorm is matig.

Arthur Broxks26 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Fijne service! Denken goed mee.

Gabrielle Spit 25 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bestelling en levering ging soepel en snel!

Xander Bolderheij24 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Beetje wennen, maar blijkt toch te werken :-)

Andy De Smet23 oktober 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering! Ik moest wel even wennen aan het bitje, maar sliep meteen veel beter . Word niet meer van mijn eigen gesnurk wakker. Zo blij mee!

Yolanda Kortstra23 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heb het pas twee nachten kunnen proberen maar ben tot zover tevreden. Goed geslapen.

Anita 22 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Duidelijke omschrijving, even wennen, maar mijn man weer normaal slapen, hij hoort mij niet meer snurken (en dat scheen heel hard te zijn) hadden we veel eerder moeten doen!

Inge reek-hofland 20 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik had een review gegeven met de opmerking dat het kleiner maken vd beugel niet goed was gelukt. Vervolgens kreeg ik een mail met de optie om de beugel opnieuw te bestellen met een zeer aantrekkelijke korting. Beugel opnieuw besteld, volgende dag al in huis. Nu is het kleiner maken vd beugel wel goed gegaan. Bedankt voor de goede service!

Monique Birkhoff 20oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Zeker even wennen, snurken is niet helemaal over. Maar het geluid is bijna weg en mijn vrouw is er erg content mee

Piet Aardse20 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnel en zelfs op maandag geleverd. Alleen werkt de beugel bij mij niet. Hopelijk gaat het retourneren net zo soepel als het bestellen.

Janine Steenhuizen19 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ben zeer tevreden, levering was inderdaad de volgende dag.
Ik gebruik de Anti snurk nog maar 2 nachten en ik snurk inderdaad niet, sterker nog ok heb 2 nachten geheel doorgeslapen terwijl ik anders meerdere keren per nacht wakker werd.

Siep Bos18 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurken bijna weg dankzij beugel. Alleen als ik op mn rug lig snurk ik nog. s’Ochtends wel eventjes wat pijn aan de tanden, maar dat verdwijnt weer snel. Ik kan weer naast mn vrouw slapen zonder dat zij wakker wordt.

Titus17 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas werkte het bitje niet bij mijn man, maar kreeg snel reactie en het bedrag krijgen we netjes terug gestord!! Hoe netjes is dat?

Coor 17 oktober 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Enorm snel geleverd. 1 nacht mee geslapen. Even wennen maar niet gesnurkt.

Jeroen Huisman15 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt super! Vanaf gebruik niet meer gesnurkt.

Natasja Broeke15 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Even wennen dat ding in je mond, maar ik slaap nu zelf ook beter en dieper! Word uitgerust wakker!

Pim Ligthart15 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De bestelling was prima op tijd, zoals aangegeven op de site.
Het product doet wat het beloofd. Ik heb 3 zeer rustige nachten achter de rug.
Enige nadeel is wel dat ik het idee heb dat mijn tanden denken dat het een beugel is bij de orthodontist vandaan.

Astrid van den Hoek14 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vrouw is er zeer blij mee hahahaha.

Rik Ilbrink13 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.

Bert Hoekzema12 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Perfect. Snel in huis, duidelijke handleiding en werkt als een tierelier!

Karlijn Smits-Houtman10 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Alle afspraken met levering is volgens afspraak verlopen en ook het “happen” met de juiste uitleg was zeer simpel. Vanavond de eerste nacht uit proberen. Welterusten :-)

Marcel Olijerhoek10 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De bestelling was supersnel in huis! Helaas werkte hij om medische redenen niet goed bij mij en kon ik hem in de proefperiode nog retourneren. Ik kreeg ook keurig mijn geld terug. Super service!

Annemiek Buter 9 oktober 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Tevreden, alles ging vlot van bestellen tot bezorgen.

AtriCure Europe B.V. Marlene Lee7 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ben nog in de gewenningsfase; word wakker met zere tanden, maar het snurken wordt zeker onderdrukt.

John Kemp6 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik gebruik al jaren het anti-snurk bitje naar volle tevredenheid.

Geertje Blok5 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Zaterdag besteld, maandag in huis. kreeg netjes updates over de verzending.

Kevin van der Draai4 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed.

Lieven Rahier3 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden, zeer snelle service. Voor herhaling vatbaar.

Christophe Boon3 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Was perfect van levering.

Dries Verdonck3 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Partner gelukkig.

Andy Laurier2 oktober 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt uitstekend, snelle verzending en prettige prijs.

Wouter Simonse1 oktober 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95