Mr. Anti Snurk – Reviews & Ervaringen Anti-Snurkbeugel

Mr. Anti Snurk Ervaringen banner

Lees onafhankelijke reviews van klanten van Mr. Anti Snurk.
Klanten kunnen hun ervaringen met de anti-snurkbeugel delen via de stichting webwinkelkeur.

Mr. Anti Snurk - Ervaringen

Is Mr. Anti Snurk de beste snurkbeugel? Lees hieronder de ervaringen en oordeel zelf.

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed voor elkaar met snelle levering. Goede beschrijving en goed werkend product.
Aanrader.

Jc Temmen29 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed en betaalbaar product voor een oplossing van een groot probleem.

Tom Aarts28 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Een top produkt.

Maria Sangers 28 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super.

Saskia van Wijlick27 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Geweldig snel in huis! Makkelijk op maat te maken. Werkte helaas voor mij niet fantastisch opgelost door de klantenservice!

M27 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Na het slapen met de snurkbeugel zei mijn partner dat het snurken eerst 100% was en nu nog maar 20%.
Dus dat is wel fijn,
Alleen de beugel zat niet meteen goed.
Na een paar keer dompelen in heet en koud water begon de beugel aangenamer te zitten.
Het is wel nog wennen om een beugel in je mond te hebben, maar het resultaat is goed.

Karin26 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle afhandeling van bestelling.

J. van Willegen24 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

In het begin zeker aan moeten wennen maar nu na 1,5 week gaat het al veel beter.
Sindsdien niet meer gesnurkt.
S’ochtends wel wat last van gevoelige tanden omdat de beugel natuurlijk wat drukt om je kaak op de goede stand te houden.
Maar dat is na een uurtje weer weg.

Peter de Rooij 24 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het product was binnen 2 dagen binnen. Goed verpakt. Geen klachten dus.

Betty Valkenburg23 september 2018https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werken echt goed passen ook fijn in de mond, het is echt een succes vooral voor mijn vrouw, ze hebben bij mij een dubbele functie ook voor mijn knarsetanden en het snurken geweldig.

Francien Prudon23 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Je moet even wennen aan het feit dat je zo’n bitje in je mond hebt, maar dat gaat verrassend snel. De eerste dagen merkte vooral mij partner dat ik niet meer snurkte. Ik sliep na enkele dagen wennen ook beter. Alleen het op maat maken kostte mij wat moeite….

Bas23 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Een uitstekend product??
Er kan weer iemand rustig slapen.
Het snurken is over??

Riny Kamphuis 23 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede levering en de actie/korting was top.

Arjan Kleijer23 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. Werkt goed wel pijnlijke tanden.

Joyce Kemink23 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Alles volgens wens.

Maurice Haverkamp23 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.

A Ritchie23 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima: makkelijk snel en betrouwbaar.

Peter23 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel besteld en binnen no time in huis!!

Monique Sommer 22 september 2018https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel en correct bezorgd. Mooi het dagdeel aangegeven.

Josje Burger22 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering na bestelling. Ben niet anders gewend van dit bedrijf!!!

Maggie Knoester22 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd en tot mijn verbazing werkt het. Wel even wennen en gevoelige tanden.

Maikel22 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn man werd echt helemaal gek van mijn gesnurk. Het was elke dag weer een onderwerp van gesprek.
Sinds ik Mr. Anti Snurk gebruik, snurk ik nog wel af en toe, maar komt m’n man in ieder geval aan z’n nodige rust toe.
Het is echt aan te raden!!!

Elly21 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De bestelling verliep vlotjes en de levering was de dag erna, beter kan niet.

Christel de Leebeeck21 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd en prima kwaliteit.

Chris Siebrand21 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden.

Arie Jansen20 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Sinds ik de beugel in heb (nu 2 wkn) niet meer gesnurkt. Was wel apart gevoel om te slapen met zo’n beugel, maar raak er aardig aan gewend.

E.M.L.19 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De instructie was duidelijk en de instructie heb ik uitgevoerd. Het resultaat is goed. Ik heb me alleen misschien niet goed gerealiseerd dat ik het bitje netjes symmetrisch in mijn mond moest doen en mijn onder- en boventanden recht onder elkaar. En ik denk dat ik er wat te hard ingebeten heb. Maar hij is goed draagbaar. En gezien de kosten kan ik het de volgende keer (zonodig) netter doen. Ik heb er wel een hoofdband bij gekocht. Soms duw ik hem er nog uit tijdens mijn slaap. Een duur bitje voor een paar honderd euro aan laten meten, lijkt me niet meer nodig.

R.j. Meijer19 september 2018https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bevalt prima!

HvL18 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mr Anti Snurk helpt! Ik heb het gebit in wanneer met mijn partner en ik bij elkaar slapen. Wij zijn blij met het resultaat. We kunnen beide doorslapen. Ik moet wel wennen aan het gebit. Zo nu en dan heb ik last van mijn tanden bij het wakker worden. Maar dat trekt gedurende de ochtend weer weg. Een tip voor de makers; ontwerp een ander bewaardoosje zonder het logo van Mr. Anti Snurk zichtbaar op de voorkant. Al met al, ik ben zeer tevreden!

Bi18 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Sinds mijn man de Mr. Anti-snurk gebruikt, snurkt hij niet meer, wordt uitgeruster wakker en het allerbelangrijkste ik ook ??? love it!!

Guy van der Valk17 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurken is behoorlijk minder, ik heb weer een blije vrouw.

Carlo Louwers17 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

goed gedaan

Sergio Gretna17 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik heb twee bitjes besteld, apart van elkaar. Beiden werden zeer snel geleverd, de eerste via pakketdienst, de tweede in de brievenbus. De eerste heb ik zelf in gebruik, even een paar nachten wennen maar vanaf de eerste nacht al geen klachten meer over mijn gesnurk! De tweede heb ik voor mijn partner besteld omdat hij ook enthousiast werd van het resultaat bij mij. Hij vindt het echter niet prettig en gooit het bitje er in zijn slaap uit. Dus hij heeft het na drie nachten opgegeven. Keurige en snelle afhandeling ook bij het retourneren!

L. van de Velde16 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ok.

Roy Ceustermans14 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Even wennen. Snurken verminderd volgens mijn vrouw. Ik slaap beter.

Jos14 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bij mij heeft het helaas niet geholpen. Heb keurig mijn geld teruggekregen!

Robin Windhouwer14 september 2018https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

In begin even wennen maar het resultaat mag er wezen.

R. Veltman12 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Duidelijke gebruiksaanwijziging, snelle service en zowel produkt als garantie stralen vertrouwen uit.

Stan Van de Ven12 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heb nog niet gesnurkt sinds ik Mr. Anti Snurk heb. Dus het lijkt goed.

Sikke Soeting9 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Tevreden met de levering helaas werkte het niet bij mij, zat bij die 10%.

Verder de retour afspraak prima geregeld mijn compliment.

M. van Lier9 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering! Goed product, werkt prima??

PCJ van der Linde8 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Besteld, en netjes op tijd geleverd.

John Klootwijk7 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede service en ik werd vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Jairzinno Pattiasina7 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Simpel maar is wel effectief.

Jeroen Polak7 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Hij werkt echt prima.

Alex Spanninga6 september 2018https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede service en goed produkt.

Simon Taal6 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Kunnen weer lekker slapen.

J. Hilverda6 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, goede service.

H.M. Lamé6 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd super!!

Leon4 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas werkt de beugel niet bij mij.
De belofte van een week proberen is helemaal waargemaakt.
Er wordt niet moeilijk gedaan over terugbetaling.

Prima Service!

Dirk Aerts3 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ging allemaal vlotjes. En dat ding lijkt te werken.

Roy van der Voort 3 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima, snel geleverd.

Wim van Eupen3 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Na de eerste keer afstellen niet helemaal goed gegaan maar na een tweede keer werkt hij prima.

Marco Engels2 september 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed geregeld.

Arend Lichtenberg31 augustus 2018https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, partner merkt goed het verschil!! Snurken is over.
Mr. Snurk is in dit geval Mrs. Snurk.

G. Elings31 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Dinsdag besteld en woensdag in huis.

Huub In de Braekt30 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het werkt echt!

Rik Hartland30 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Zeer prettig bedrijf. Product werkt bij mij helaas niet, maar keurig geholpen. Na een eerste mailtje nog tips gehad om nog iets aan te passen om te kijken of dat hielp. Toen dat echter ook niet werkte direct na mijn volgende mailtje dezelfde dag nog mijn geld terug.

G.T.H. Thijs30 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik ben in begin een paar keer wakker geworden dat ik de beugel uit deed. Nu ben ik er inmiddels aan gewend.

Sander Vogels29 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden vrouw kan nu zelf eerder slapen.

Johan van de25 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering en het werkt.

Geert Bruinsma24 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Super.

Arno ter Reehorst23 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering?

Peter Rupert22 augustus 2018https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed product voor redelijke prijs.

Rijn Zwaal21 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bestelling snel geleverd. Helaas voor ons was het product niet toereikend. Contact met de klantenservice snel en heel correct. Geld retour gekregen. Prima service!

Michel Luppes21 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vrouw zegt dat het beter gaat, ze slaapt beter nu dus sjapo top.

Roland Verwaayen20 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De bestelling was inderdaad een dag later in huis, en het gebitje helpt erg goed!!

Karin Smeets16 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima service! De eerste poging om de beugel op maat te maken ging niet helemaal goed. Mail gestuurd waarop ik een snelle reactie kreeg en een dag later kreeg ik kosteloos een nieuwe beugel toegezonden.
Ik heb de beugel inmiddels 1 keer in gehad. Volgens mijn partner is het snurken in ieder geval een stuk verminderd. Met slapen merk ik er niet veel van dat ik de beugel in heb. Ik had de volgende morgen wel even wat licht pijnlijke tanden.

Anoniem16 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Product conform toezegging ontvangen en voldoet aan kwalificaties en met duidelijke uitleg.

FM Huitema16 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle en correcte levering.

Erik Versfeld15 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik ben heel tevreden. Het werkt goed, je bent er snel aan gewend en het is heel veel goedkoper dan de beugel die ik eerder had laten aanmeten.

Wim van der Noort15 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Eenvoudig aan te passen aan je gebit
Makkelijk in gebruik
En volgens mij vrouw hoort ze geen gesnurk meer dus
Een geweldig gebitje van mr. Anti snurk

Lucien van den Hoogen15 augustus 2018https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, prijs/kwaliteit maakt product zeer aantrekkelijk. Inmiddels reeds tweede besteld.

Luc Schnieders 14 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Hele snele levering van mij hoeft de afzender niet zo op de envelop

Petra Schoenmakers14 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurk beugel werkt perfect volgens mijn vrouw.

Ron Van Pelr13 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bestelling ging erg goed en snel binnen, helaas heb ik gemerkt dat de beugel niet bij mij werkte. Ook terug sturen ging erg goed en snel kortom keurig bedrijf en goede behandeling !

Henk Reuter 11 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het afstellen van de beugel was even oefenen, maar zit nu goed en heeft het gewenste effect.

Wim Manuhutu11 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Op maat maken is een beetje experimenteren, maar naar een paar keer had hij de juiste vorm. Slapen met zo’n ding in je mond is een beetje wennen. Voelt raar, maar niet vervelend. Na de eerste nacht nog ‘s ochtends nog wat gevoel in de mond, maar na een paar keer gebruikt nergens last meer van.
En belangrijkste: met beugel geen gesnurk meer. Ook hoor ik van mijn vrouw dat ik veel rustiger slaap.
Al met al resultaat boven verwachting.

AvdL 10 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle en correcte levering.
Moet nog even wennen aan het product maar volgens echtgenote doet het wat het beloofd.
Een aanrader.

Gunther Stevens9 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

S’avonds het product besteld en de volgende dag in huis. Duidelijke website met voldoende informatie.

Danny Derickx 7 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Binnen één dag in huis!
Helpt echt goed!
Op de lange duur iets pijnlijker in de mond, tandvlees enzo
Maar in totaal: zeeer tevreden!!

Carine Dekker 6 augustus 2018https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vrouw slaapt nu ook weer lekker, ikzelf moet er wel aan wennen eerlijk gezegd.

Bob Meijer1 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer snelle verwerking van het bestelde produkt.

B Schilder1 augustus 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede snelle levering.

Pete31 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden.

Jorg Vennix30 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Tevreden over het product en werd de volgende dag al bezorgd.

L.H. Loen30 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Op tijd bezorgd, keurig verpakt.

Bertus Biersteker29 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas werkte het voor mij niet maar de afhandeling daarna was perfect. Gewoon proberen bij de meeste werkt deze oplossing wel.

Remco Bunder29 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering. Eerste 2 nachten was het dragen van de beugel even wennen, maar vanaf de eerste nacht niet meer gesnurkt!

Join29 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden, de persoon naast mij heeft ook weer een goede nachtrust.

Harold Blaauwgeers28 juli 2018https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima levering.

Gisèla van Caelenberg28 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snurk niet meer met deze beugel.

Raymond Grote Ganseij28 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik ben zeer tevreden over de beugel. Kan het zelf niet geloven. Kan weer samen slapen met mijn vriendin zonder dat die stevige oordoppen moet dragen. Heb zelf de beugel iets kleiner gemaakt aan de uiteinden voor ik ze pasvorm gaf. Dit geeft een minder vol gevoel in de mond, daar ik vlug kokhals. Zo past die perfecter en geeft na gewenning zelfs het gevoel dat je de beugel niet draagt.

Bart Hermans28 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Geweldig product, zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Peter van Staveren27 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima levering en product.

Fred27 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Had het product heel snel in huis en een prima service hebben ze!

Jolanda Sierink26 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Binnen 24 uur had ik het bestelde in huis, netjes afgeleverd door post nl.

GeeJee25 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas werkt de beugel niet bij mij.
De belofte van een week proberen is helemaal waargemaakt.
Er wordt niet moeilijk gedaan.
Zeker proberen als je twijfelt. Als het voor jou wel werkt, is dit bedrag een schijntje!
Prima Service!

Roland Westerhof 24 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, handig in gebruik te nemen. De pasvorm veranderd helaas wel na gebruik, waardoor de eerste nacht het beste resultaat leverde. Opnieuw “molden” levert wel weer wat verbetering, en het snurken is mega verminderd. Nu hoor je echter wel een vreemde zware ademhaling en laat het bitje af en toe los. Laten we zeggen 60-70% van de klacht opgelost.

John Van Schoonhoven24 juli 2018https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden, snelle bezorging en het bitje werkt perfect, van zwaar snurken naar helemaal niet meer snurken. Geweldig!!

L van den Brink23 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, werkt goed.

Ronald Koppers23 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is even wennen, maar het systeem werkt wel.

Petra Meulman23 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Netjes op tijd, volgens afspraak, geleverd.

Arnold Nieuwstad23 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tijdig en netjes geleverd.

Remco Snoep23 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik snurk niet meer!!! Even wennen maar daarna complete rust ?

Guy Van der Valk21 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Volgens mij werkt het maar slapen met een bitje in is nog wennen.

Ruurd Berends21 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik heb het op dinsdag besteld en woensdagochtend al in huis! Een goeie gebruiksaanwijzing erbij om hem meteen passend te maken en zit top! Eerste nacht een beetje vreemd om iets in je mond te hebben, daarna geen punt. Het werkt perfect: mijn echtgenoot slaapt weer rustig en ik ook, zonder gesnurk!

Lian21 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering. Goed product. Helpt écht tegen snurken!

Felice19 juli 2018https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering. Eenvoudige handleiding. Artikel doet wat hij moet doen, snurk nu minder tot helemaal niet meer.

J Oudejans19 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super heel blij ermee
Geen gesnurk meer

HS de Widt18 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Eerste paar dagen last van kaak en kreeg kiezen niet meer op elkaar
Snurken vanaf eerste dag echt over !
Na week geen last meer van kaak en stand van tanden weer als vanouds
Heel blij met t product!

Leontien Wilde de17 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Bevalt prima!

Arno van Smirren16 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vlotte levering – product doet wat het moet doen.

Luc Schnieders 15 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering en uitstekend product!

Nick14 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering
slimme procedure
Veel betere nachtrust
Super concept!

Janna Nijeboer 14 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, maar helaas werkte het product niet bij mij. Waarschijnlijk hoor ik bij dat kleine percentage waarbij het niet werkt. In overleg heb ik mijn geld teruggekregen, dus een pluim voor de goede en snelle service. Ik zou dit product zeker aanbevelen. Het is de moeite waard en het scheelt een hoop geld als je het laat aanmeten door een specialist.

Raymond van den Bergh14 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Volgende dag in huis.

Allard 13 juli 2018https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is goed. Ze snurkt wel maar het geluidsvolume is sterk verminderd.

Angeni Atwaroe12 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik was zeer sceptisch………….maar het werkt en ben er erg blij mee en mijn partner ook.

Dorry 12 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Bij mij werkte het niet helaas. Kreeg netjes mijn geld terug.

Iwan Pot 12 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd.

Roy Jongen11 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Volgens afspraak geleverd.

Maarten de Vos11 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik ben zeer tevreden met de bestelling en zonder beschadigingen.

Erdogan Acikgoz9 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering en uitstekende service.

Diana9 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is top.

Maria Sangers 8 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vriend is er blij mee kan nu fatsoenlijk slapen ik moet er nog wat aan wennen ook mijn tanden maar wordt al veel beter.

Pauline Kop8 juli 2018https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering!

Belinda Blaak8 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Alles goed!!!

Ruud Faassen7 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Volgens mij heeft mijn vrouw geen last meer van mij………

Eric Blank6 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering. De uitleg mbt het vormen van het bitje is helder.
Het snurken is inderdaad een stuk minder dan voorheen. Ik heb ‘s ochtends wel last van gevoelige ondertanden.

Arthur Van Dijk5 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zat een kleine productie fout in, maar na een mailtje sturen kreeg ik direct een nieuwe gestuurd. Top service!

Steven4 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Webwinkel en klantenservice zijn goed. De anti snurk beugel werkte bij mij helaas niet maar het werd op een klant vriendelijke manier opgelost.

Luc Mattys4 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Correct geleverd.

Christiaan Drijfholt2 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helpt goed tegen het snurken, krijg gedurende nacht wel een droge keel.

Marc v.d. Boogert1 juli 2018https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle en juiste levering.
Opmerking en tip voor iedereen: het spateltje moet er helemaal doorheen anders kun je niet ademen, dit staat helaas niet duidelijk in de gebruiksaanwijzing. De spatel ging maar een stukje in door mogelijk een foutje in het materiaal, en kreeg dus geen lucht na het passend maken.
na de 2e poging een beter resultaat en wonderbaarlijk is mijn gesnurk weg ondanks een nu slecht passende beugel. Dit aan een vriendelijke klantenservice uitgelegd en deze stuurt meteen een nieuwe beugel. Complimenten voor dit bedrijf en de aardige dame van de klantenservice. Eindelijk van mijn gesnurk af dankzij dit Topproduct

WLJ Bosman29 juni 2018https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95