Mr. Anti Snurk – Reviews & Ervaringen Anti-Snurkbeugel

Mr. Anti Snurk Ervaringen banner

Lees onafhankelijke reviews van klanten van Mr. Anti Snurk.
Klanten kunnen hun ervaringen met de anti-snurkbeugel delen via de stichting webwinkelkeur.

Mr. Anti Snurk - Ervaringen

Is Mr. Anti Snurk de beste snurkbeugel? Lees hieronder de ervaringen en oordeel zelf.

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Binnen een dag geleverd en vanaf de eerste nacht (bijna) geen snurken meer.

Ron Klaver28 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. Besteld en volgende dag in huis. En het werkt echt. Top. Een blije echtgenote.?

W.Z.23 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Levering perfect! En vooral het product is super!

Luc Vastenhaeck23 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd en het bitje werkt echt. Na enige tijd gebruik merk ik wel dat het wat minder strak om mijn gebit past met als gevolg dat het bitje soms ‘s nacht uit valt.

H van Efferen23 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Eindelijk iets wat helpt.

Roelie Lasker22 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede service bitje was niet geschikt voor mij ivm frame keurig afgehandeld super top 10.

Ineke Bus-Pfeiffer21 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Bestelling is snel en correct uitgevoerd.

Michele Casu21 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helpt zeker, het snurken vermindert.

M V20 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik slaap beter, snurk niet en smorgens geen hoofdpijn meer.

Fred Tuinenburg19 juni 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.

M.18 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnelle levering en keurige snelle afhandeling bij probleem. Prima webwinkel.

M. Ruiter18 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik was een zware snurker en nu geen snurker meer. Niet verwacht maar werkt echt perfect! Alleen jammer dat deze na twee weken een stuk losser gaat zitten waardoor het effect iets afneemt.

Ilona Wijgerse18 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt helaas niet bij mijn man. Contact met klantenservice als positief ervaren. Ook de niet goed geld terug voorwaarde werd netjes afgewerkt.

Sybrine Bouwman18 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.
Werkt goed zegt mijn vrouw.

Conrad Bakelaar 17 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima product! Ik kan sinds lange tijd weer normaal naast mijn meissie slapen! In eerste instantie wel een beetje skeptish er over maar het werkt echt, voor haar werkt het super maar ik zelf word ook stukken uitgeruster wakker! Goed product! ??

Tim van Urk 17 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Inderdaad, de levering geschiedde cf.

Peter Laenen16 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ongelooflijk maar het werkt. Na 1x verkeerd te happen 2e besteld.

Gerjan Junte15 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Simpel te bestellen, product snel in huis. Niets op aan te merken ??

Stefan Witholt14 juni 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Nette en snelle levering, redelijk eenvoudig op maat te maken, en het mooiste, het helpt!!

Emile Talen14 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden, top bedrijf!

Wilco Ter Haar13 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede handleiding en op de site. In het begin even wennen, maar mijn vrouw is enthousiast!

Jos Stevens13 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden, makkelijke te vormen naar je gebit. Werkt daarna prima. Ik snurk alleen nog heel af en toe en als het gebeurt veel zachter. Ruim 90% overwinning dus!!!! In het begin wel even wennen.

Mark Zwart 13 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnele levering.
Product voldoet, makkelijk op maat te maken met een duidelijke instruktie.
Werkt volgens mij ook afdoende.

Elbert van Remmerden12 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De Mr anti snurk werkt bij mij niet, ik snurk nog net zo hard door…
Maar na deze melding hebben ze wel contact met mij gezocht, en ik heb netjes, zoals er wordt geadverteerd, mijn geld terug gehad!
Jammer dat het niet hielp, maar keurig afgehandeld!! Hulde!

Peter Pronk11 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Bevalt zeer goed.

Jan Groeneveld 10 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Besteld en volgende dag in huis.

Lia van Hees10 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, eenvoudig op maat te maken. Een hele enkele keer (1×3 mnd) heeft mijn partner toch nog wat overlast, maar daar kunnen we wel mee leven. ?

Nelleke Van Westering9 juni 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na 1 week gebruik: beugel doet wat hij moet doen. Mijn vrouw zegt dat ze mij niet meer hoort snurken. Het is wel wennen in het begin om te slapen met iets in je mond. Hij viel één keer uit mijn mond s’nachts (dag 2) maar verder gaat het goed. Ik merk dat ik hierdoor iets beter slaap.

Snurk-a-holic 7 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden en op tijd bezorgd en het werkt

Bert Vane5 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnel geleverd en het werkt echt! Jammer is dat ik em in mijn slaap uitdoe… maar dan wordt ik wel wakker gemaakt hoor!

Vero van der Sanden4 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Een dag vertraagde levering, maar meteen bericht dat de bestelling onderweg was.
Product werkte bij mij niet, maar is meteen goed opgelost.

Enderink4 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn vriend zegt dat het snurken niet over Is, maar het geluid is wel zachter. Bitje zit prima.

Chermain Lewis4 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima communicatie, er waren namelijk wat issues met de voorraad en doorlevering.

Paul Nijenhuis3 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Voor dat geld is het een goed artikel.

Nico Oskam3 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Artikel was niet pp voorraad maar kwam redelijk snel en werd netjes gecommuniceerd.

G Clarijs3 juni 2018

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

Beugel was snel geleverd en ook snel en makkelijk op maat te maken. Je voelt hem wel zitten maar het is te doen. Helaas had hij geen effect op mijn snurken.

Mw. M. van der Meulen2 juni 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De duidelijke informatie op de website klopte precies.
Volgende dag had ik de spullen al in huis.

Micha29 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima middel om het snurken tegen te gaan. Echt een aanrader.

T welling28 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Alles op tijd geleverd , goed verpakt .

Jan Koet28 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel in huis; werkt prima

Mark van Wendel de Joode28 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Nice

Mateusz Siedlecki26 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel bezorgd en een prima product! Werkt goed en is goedkoper dan vergelijkbare producten. Enige nadeel is dat er staat dat het door de brievenbus past. Dat is niet zo, hierdoor waren we niet thuis

Nathalie van Zwol 26 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima snurkbeugel voor de prijs eenvoudig op maat te maken!

A.W van Velzen24 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Zondag op maandagnacht besteld, dinsdag bezorgd.
De beugel zelf helpt wel, maar snurken is niet 100% voorbij.
Ik krijg wel pijnlijke ondertanden ervan. En het is wel een hele mond vol.

Paula24 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ben tevreden. Had het artikel snel in huis. Hij werkt goed!

Ellen Van den Eshof 23 mei 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd, goede service.

Sylvester Odijk23 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering met duidelijke beschrijving.

Anja Moes23 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed hulpmiddel tegen snurken mijn vrouw is er blij mee

Gerrit besselink20 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het product werkt goed en werd binnen 24 uur geleverd.

Ramon de Wilde20 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super goede service

Siebe16 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik kan weer lekker slapen. Dat merkt mijn kan nu ook; ik schijn nu ook af en toe te snurken…?

HHM Timmermans16 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed product, werkt prima

Rita Wilke-Lutgendorf 15 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Instructie op maat maken was helder. Mijn vrouw heeft vanaf nacht 1 dat ik Mr. Anti Snurk gebruik geen last meer van mijn gesnurk, omdat er niet meer gesnurkt wordt. Ikzelf moet nog wat wennen, maar na 1 week gaat dit ook prima.

Tommy Valk 15 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt naar tevredenheid

Frans Smienk 14 mei 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vanaf eerste dag snurk ik niet meer en als het toch een beetje is, is het zo zacht dat mijn partner wel kan slapen, bedankt!

Radeloze snurkster14 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering

Anny Van den brand 13 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, snurkbeugel werkt prima!

Barend Schenkel11 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het product werd snel geleverd en de kwaliteit van is in orde. Moet er alleen nog aan wennen.

H. Nieuwenhuijs 11 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

mooi op de afgesproken tijd.

Djoen Tan 11 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

In één woord: Uitstekend

Dries Boxman10 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Product helpt, dus tevreden

Edwin Somers10 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. Goede ervaring

Annette Delarue10 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat deze beugel echt zou helpen toen ik hem bestelde, maar in je wanhoop om toch een paar uur te kunnen slapen ga je vanalles proberen.
Tot nog toe bevalt deze beugel mij uitstekend. Ik slaap weer een hele nacht door zonder wakker te worden van mijn eigen gesnurk of dat ik naar adem moet happen. Hoop dat deze methode nog lang zal werken.
Door middel van heet water vormt de beugel zich perfect om je tanden. Ben er erg blij mee.

Alex Bouvrie10 mei 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima snel geleverd en in orde

Anton De Lugt 10 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Email met aanbieding ontvangen, direct besteld en snel geleverd!

Andre Van oosten10 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Keurig de volgende dag geleverd

Fred van Roest9 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Spijtig werkte het niet voor mij; maar een snelle levering en een prima klantenservice, terugbetaling dadelijk zonder problemen,
als firma een aanrader!

Eddy Pauwels9 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is even wennen en je moet goed de instructie lezen en opvolgen , maar ik kan na twee weken gebruik concluderen dat het uitstekend werkt. Ben tot nog toe zeer tevreden.

Christina de Ruijter 6 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mr anti snurk werkt prima zolang je met je mond dicht slaapt.

Agnes Jasper 6 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

volgende dag al in huis!

Monique Schuijt4 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis.

Harry van Lanen4 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

My boyfriend had a brilliant nights sleep the first time I used it, in fact he had to feel if I was still alive!!!!!

Gillian Cox3 mei 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik moet erg wennen aan dat bit in mijn mond maar ik blijf het proberen.

Frans Jong2 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Moest de beugel wel minimaal twee keer verwarmen. Merk na een week in gehad te hebben dat ie wel losser gaat zitten. Verder redelijk tevreden.

J.p. Schmitz 2 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het werk mijn man slaapt weer naast mij.. In het begin is het even lastig om zo’n bit in je mond te hebben maar het went gauw. Alleen na mijn eerste nacht had ik s’morgens last van pijn aan mijn onder tanden

Nelie Mulder2 mei 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

s avonds besteld. de volgende dag al in huis.

Marjon Hansen30 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super goed bedrijf uitstekende service geef een 10

A van der Poel29 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na JAREN van waardeloze nachten, slapen wij eindelijk weer rustig samen. Af en toe een snurk te horen maar dat is het dan ook. Normaal gesproken is het geluidsniveau van de motor van een Boeing 747 er niets bij! Een absolute aanrader! Gewoon even goed kijken hoe hij passend gemaakt moet worden. Goede nachtrust is niet in geld uit te drukken, ook niet als het een stukje plastic betreft. Gewoon een slim product en daar mag wat voor betaald worden.

Joyce29 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed . Zit voor geen meter.

Barry Van den Brink 29 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helpt tegen snurken. Vòel me fitter smorgens

Marco R. Kalicharan26 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

is een goed produkt

Sabrina Noels26 april 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Vlotte levering van de bestelling!

Irene De Dreu 25 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Niet goed geld garantie klopt

RICHARD Ozir25 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Beugel werkte helaas niet maar kreeg na een telefoontje geld terug.

Jos vd Wetering25 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De service van Mr.Anti snurk is fantastisch! Helaas werkt het product niet voor mijn partner.

TF23 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede service

Rens Rohde 23 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het snurken is voor 80 procent verminderd

Philomeen Oudejans 22 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Hele snelle levering de volgende dag in de brievenbus hartelijk dank .

Gladys Geerlings21 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Makkelijke bestelling en snelle levering. Top!

Kristof De Baets 18 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bij mij werkte het helaas niet. Na mailcontact kreeg ik direct een antwoord en is mijn aankoopbedrag teruggestort. Prima

Bob Draijer26 april 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

afhandeling prima

Erwin Stolwijk 17 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Geld terug gekregen omdat beugel niet goed zit

Liesbeth Mondeel16 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Perfecte service

Marcel Van der Veer16 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

snel bezorgd.
werkt wel maar hij valt halverwege de nacht uit de mond. Misschien moet ik hem nog een keer opnieuw met heet water vormen. Beter dan alle andere anti snurkproducten.

Greet Mayle 15 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het product werkt goed, helaas niet 100%.

Erwin van Baaren 15 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed

dennis 15 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Jammergenoeg werkt het gebitje niet voor mij. Is netjes afgehandeld en geld terug ontvangen.

Sander van Susteren 15 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering

Frank Verhage14 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima service

Shirley Lubbers14 april 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering
Uitstekende service

Mary ann Martens13 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het werkt fantastisch

Peter Roelofsen12 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik snurk inderdaad veel minder en heb weer een blije vrouw.
Absoluut een aanrader

Bas Gorissen12 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima item. Snurkbeugel werkt volgens mijn partner! :)

HB15 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

X

Atze Schriemer12 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel binnen en werkt al aardig goed.

Gaby Methorst12 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede service, product werkt niet (bij mij) en men stort een paar weken te laat alsnog het geld terug, super service!

marcw11 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle bezorging. En het werkt!

Karin10 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ben tevreden

Claris Mpaka9 april 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95