Mr. Anti Snurk – Reviews & Ervaringen Anti-Snurkbeugel

Mr. Anti Snurk Ervaringen banner

Lees onafhankelijke reviews van klanten van Mr. Anti Snurk.
Klanten kunnen hun ervaringen met de anti-snurkbeugel delen via de stichting webwinkelkeur.

beoordeling-mr-anti-snurk-webwinkel-keur

Is Mr. Anti Snurk de beste snurkbeugel? Lees hieronder de ervaringen en oordeel zelf.

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heel goed.

Patrick van der Meer9 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Blij met de aanschaf, slaap nu heel rustig zonder snurken. Een aanrader.

Wilma van der Vegt- Voorheijen7 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed product. Werkt zowaar echt! Snel geleverd.

Arien van Leusden7 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede snelle levering.

Menno van der Wel6 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle service en het snurken is verleden tijd!

Marcel Koopman6 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik snurk aanzienlijk minder, en mijn vriendin heeft nu weer goede nachten. Was vrij sceptisch over het product, maar het werk verrassend goed. Als hij over een paar maanden niet meer lekker zit, bestel ik de volgende.

Steven Laugs 3 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heel vlugge levering. Aanpassing aan eigen mond gaat niet zo vlot als beschreven. Even wennen om ermee te slapen maar het werkt.

Johan Carna2 april 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snurken is over en word uitgerust wakker.

Man31 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het lijkt inderdaad te helpen. Als je hem opnieuw verwarmt kun je de stand aanpassen.

Pieter Beer31 maart 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd en het werkt, dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!!!
Vrouw blij dus ik blij!! Wel even moeten wennen aan slapen met dit bitje in, eerste dagen pijn aan de tanden inmiddels gewend dus geen probleem meer. En nogmaals geen gesnurk 👌👌👌

Maurice Haverkamp31 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ten eerste was de levering supersnel, zoals beloofd. Maar de verbazing/opluchting kwam later pas, toen bleek dat het ding werkte! Ik heb in geen jaren snurkvrij geslapen. Sterker nog: mijn vrouw heeft oordoppen laten aanmeten, omdat ze gek werd van het lawaai. Oordoppen die 3 x zo duur waren als deze beugel. Ik ben er super blij mee! Mijn vrouw ook!
Zorg er wel voor dat je, bij het op maat maken, precies doet wat er beschreven staat. Ik heb namelijk per ongeluk te hard gebeten, zodat de beugel niet super goed over mijn kiezen valt.

Bertus Elings31 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Mijn vrouw is helemaal blij, maar vooral ik voel me weer fitter, energieker. Dit effect had ik nooit verwacht. Ik kan het iedereen aanraden.

Fred van der Salm31 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Gebitje is snel en keurig verpakt geleverd. Na het op maat maken volgens de duidelijke handleiding het gebitje in gebruik genomen. Het is in het begin even wennen met slapen, maar het werkt bij mij perfect. Mijn vrouw kan weer fatsoenlijk slapen.

Pascal30 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Anti snurk doet wat het belooft. Binnen 24 uur in huis. Het werk ook nog! Ik was een zware snurker.

Jan Woudenberg30 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik slaap niet meer op de bank hahaha.

Marco Hendriks29 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd en produkt werkt ook nog! Had er niets van verwacht maar wat fijn dat het werkt.

Rene Engels29 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Bestelling is goed en snel verlopen.

Hans van Randen28 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Pas in huis eerste resultaten na 3 nachten slaapt rustiger en minder snurken.

John Hoffmans28 maart 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede en vlotte afhandeling van de bestelling. Prima!

Jac. van Dam26 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas, ik zal bij die 10% behoren waarbij deze anti snurkbeugel geen invloed heeft op het verminderen van mijn gesnurk. Contact opgenomen in verband met het gestelde probleem. De procedure niet goed geld terug werd door hen aangeboden. Hierbij zal ik niet nalaten aan vrienden en kennissen te informeren over de goede service en kwaliteit v/h gestelde product.

Eric Doumen26 maart 2016

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed soms heel even niet, maar ben er tevreden mee.

Richard Toornman25 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd, goede service bij vragen en de beugel werkt goed.

Vanessa Simens25 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt perfect; Ik merk er niets van en mijn vrouw slaapt weer goed ;-)

Peter Jansen24 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bestelling binnen 36 uur in huis. Gewoon prima. Ik gebruik 3 beugels per jaar; bevallen prima. Koop er meteen meerdere met extra korting.

Frank Schokkenbroek23 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De anti snurkbeugel werkte helaas niet bij mijn moeder maar wat een fijne service dat je de beugel terug mag sturen en je het geld terug gestort krijgt. Onze complimenten hiervoor en overigens ook voor de supersnelle bezorging van de beugel. ‘s Avonds besteld, de volgende dag om 11.00 uur al in huis! 👍

Hilda21 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd en ik ben ook erg tevreden over de 7 dagen proefslapen.

Peter O21 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zondag besteld en maandag binnen. Meteen de nacht ingehaald en niet gesnurkt. Wel gaat hij elke dag wel een keer uit. Maar het werkt super goed.

Erik Goedhart21 maart 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Met de “Niet Goed Geld Terug Garantie” ben ik heel blij! Perfecte Service! Groeten ;-)

Lorien van den Bempt21 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede en snelle service en een uitstekend middel.

Henk Kenter20 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is nog maar kort, dat ik de beugel gebruik. Mijn indruk is goed.

Kees Lugtmeier19 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed apparaat.

Peter Meijer 19 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Na even wennen is het me aardig gelukt om het anti snurkbeugeltje in te houden. Volgens mijn man werkt het prima, dus een goede oplossing voor een zeer onprettig geluid. Dus tot nu toe Goed Product!!

Anneke Welp19 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden. Besteld en dag later in huis. Nog belangrijker: het werkt echt!! Tevreden klant en vrouw!

Martijn Ten Klooster18 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden, snelle levering. De beugel werkt écht. Niet 100%, maar als ik door de beugel 90% minder snurk is mijn vrouw 100% tevreden.

Ivo Janssen17 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is even wennen, maar het helpt vanaf het eerste moment. Geen gesnurk meer!

Lidy Scheele15 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Keurig op tijd geleverd. Goede gebruiksaanwijzing en makkelijk naar de juiste stand te vervormen. Prima pasvorm. En het fijnste van alles: het snurken is voorbij! Het is heel even wennen aan t gebruik, maar doordat alleen de tanden in de beugel staan – en je niet een hele mond vol plastic hebt – is dit geen probleem. Erg blij mee!

Chris15 maart 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd en het werkt!!

W. Vetketel15 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. Deze beugel heeft bij ons niet gewerkt. Wel een super service ook na de 7 dagen garantie!

Lisa14 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Een dag later geleverd. Maar eindelijk nachtrust!

anoniem14 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super geen gesnurk meer.

Maria Maurits12 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle en prima service!!

Arrie Nefs10 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt zoals beloofd en snel verzonden 👍

M v Uden10 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helaas werkt de snurkbeugel niet voor mij, maar de service nadien was uitstekend. Geld netjes & snel retour ontvangen. Goede service. De snurkbeugel is ook goed naar je gebit te vormen. Je moet er wel aan wennen, maar ik heb er niet minder door geslapen. Mijn vrouw helaas nog wel.

Anoniem8 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden. Snelle levering.

Patricia van Tiel7 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd. Werkt wel (vrouw blij) maar bitje is voor mij net te klein hij pakt alleen mijn voortanden waardoor in ochtend beetje last van de voortanden.

Ron7 maart 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Na 1 dag in huis, t werkte niet bij mij en toen binnen paar dagen geld terug.

Ronald De Vente6 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, product ziet er goed uit!

Pim Leenders6 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heel tevreden. Bestelling had ik gelijk de volgende dag.

P.H.6 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed product. Inmiddels voor de tweede keer besteld. Ik dacht de eerste keer echt ‘ga ik nou voor 28 euro een plastic beugel bestellen, beetje zonde als het weer niet werkt’. Gelet op de positieve recensies en de wanhoop nabij heb ik de beugel toch besteld en het werkt echt! Beugel werd de dag erna direct geleverd. Mijn vriend had de eerste 3 dagen een beetje last van een gevoelige kaak maar daarna was dat voorbij en kon ik weer heerlijk slapen. Een half jaar later begon het snurken weer een beetje en kreeg hij weer een beetje last van zijn kaak, dan weet je dat het tijd is om een nieuwe te bestellen (aangeraden wordt volgens mij eerder na zo’n 3 maanden?) Voor de twijfelaars zeg ik zeker proberen!

Eef4 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Beugel werkte bij mij niet, maar aankoopbedrag werd netjes teruggestort.

Dré Van Melis5 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het snurken is voor 95% minder, SUPER.

Arie Duijf5 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heb goede ervaringen met dit product.

A.J.4 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Artikel besteld en de volgende dag al in huis!!!

Els Timmers-van Gilst4 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt top! 1 nachtje moeten wennen aan het bitje en ademhalen en mijn partner is dolgelukkig dat ze gewoon kan doorslapen :-))

Marcel Krauth3 maart 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Gekregen wat ik bestelde, en al de derde op rij.
Prima en snel geleverd.

R. Rozekrans3 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ondanks dat de beugel bij mij niet werkte, was de bezorging uitstekend, zo ook de retourzending!!

Betsy Luchtenburg2 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle betaling, levering, duidelijke instructies en eerlijke prijs. Plus goede reviews!

Nathan Mandjes2 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heel tevreden, snelle levering, en belangrijk van het snurken af👍🏼

Riny Kamphuis2 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Levering was snel. Product had niet genoeg effect in mijn situatie maar de klantendienst was heel snel en vriendelijk en Mr Anti Snurk stelde dadelijk zelf een geschikte oplossing waar ik tevreden over ben.
Zeker uitproberen.

David Maes2 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Geen gesnurk meer.

Guus Van Dijk2 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik heb de anti snurkbeugel nu 2 weken. Mijn man kan nu weer rustig slapen dus wat dat betreft is het een succesvolle oplossing. Ikzelf heb alleen elke ochtend pijnlijke voortanden. Hopelijk wordt dit minder na verloop van tijd. Verder vind ik het een prima oplossing voor weinig geld.

Pascal Lourens-Versteeg1 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het snurken is met 90% afgenomen. Wel is het enorm wennen aan het gebitje. Duurt bij mij al langer als een week om er aan te wennen.

Hans Velthuis1 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede service van bestelling tot levering!

Peter van Osch1 maart 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer snelle levering! Zondag besteld, maandag geleverd.

Jos van Schijndel1 maart 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Besteld en de volgende dag ontvangen, prima.

Lambert Dik28 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, duidelijke gebruiksaanwijzing. En…het werkt!

Monique28 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Volgens mijn vrouw (want zelf heb ik nergens last van :-)) snurk ik beduidend minder. Dat is dus heel mooi!
Levering verliep snel en vlotjes. Handzaam doosje, handleiding die voor zich spreekt.
Het slapen met de anti snurkbeugel vergt wel gewenning. De eerste nachten vond ik geen pretje. Het voelt behoorlijk vreemd aan om te gaan slapen met de beugel in je mond, en als ik ‘s nachts wakker werd was ik me er te veel van bewust dat ie in mijn mond zat … rond een uurtje of 4, 5 doe ik ‘m dan ook uit. Ik gebruik de beugel nu ruim een week, en begin er meer en meer aan te wennen.
‘s Ochtends heb ik enigszins gevoelige tanden. Je merkt dat de beugel druk uitoefent op de tanden. Nogmaals, ik gebruik ‘m nu een goede week dus hoop dat dit gevoel zal overgaan.
Al met al na mijn eerste week positief over het gebruik en de resultaten van de beugel, waarbij ik hoop dat de beschreven ‘minpunten’ nog zullen wegebben.

Charles28 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het is niet te geloven maar het werkt echt!! Eerste nacht was even wennen maar daarna geen problemen meer.

H.A.M. Verhoeven27 februari

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helaas heeft de anti snurkbeugel bij mij niet het gewenste resultaat. Echter de service die Mr. Anti Snurk levert voor het retour zenden van het product is meer dan uitstekend. Bij mijn collega werkt de anti snurk beugel overigens wel goed, dus het ligt niet aan het product.

Frits Zwijsen26 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Resultaat na 1 nacht met de anti snurkbeugel slapen was top! Beide heerlijk geslapen. Service is goed en het werkt! Erg blij mee!!!!

Petra van Zante26 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed, snelle levering.

Liesbeth Dijkstra26 februari

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer tevreden. Snurken is afgelopen tenzij ik op mijn rug lig. Daar weet mijn vrouw dan wel raad mee. Ook beet ik ‘s nachts wel eens ongemerkt op mijn tong. Nu niet meer. Pasvorm was na 1x o.k. Ongemak valt wel mee, went snel. Aanrader!

E.J. van de Veen25 februari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Sinds ik een aantal weken de Mr. Anti Snurkbeugel in heb, snurk ik niet meer.

Dorien van den Akker25 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik heb hem nu een maand ongeveer. Werkt volgens mijn vrouw goed. Alleen na 2 weken moet ik nadat mijn anti snurkbeugel uitvalt s’nachts weer opnieuw vormen, dan werkt het weer.

Bas Vorsselen van25 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas geen effect gehad. Het snurken is niet minder geworden. Maar wat niet vergeten mag worden om te benoemen is de klantenservice. Als ik 10 sterren had kunnen geven dan had ik dat gedaan. Zij geven een nieuwe dimensie aan klantenservice. Ga zo door!!!! Echt top.

Alen24 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Handig pas te maken.

J.N. Gelok23 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle verzending en een goed resultaat.

Pgj Minten23 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Duidelijke website, duidelijke aanbieding en goede snelle levering.

Ralph Musters23 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Erg tevreden en sinds 3 weken rustige nachten!

René Bour22 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Delivery was really fast and the product works for me, which is great!

Shannon Jordan21 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Artikel werkte niet bij mij. Zonder omhaal werd mijn aankoopbedrag gestorneerd. Klasse!

Rob Jonkman19 februari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Wonder boven wonder werkt het prima, s’morgens beetje raar gevoel in mijn mond en wat pijn in mijn kaak maar prima tevreden, sinds tijden slaapt mijn vrouw weer naast me!!!

D Ranzijn18 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima bestelprocedure en prima product.

H v Bracht18 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering…en het werkt echt. Ik snurk niet meer.

M.18 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Nog steeds zeer tevreden over mijn anti snurk gebitje. Wel heb ik overdag een plastic smaak in mijn mond. Daarnaast heb ik de vraag hoe ik ‘m goed schoon houdt. Ik spoel m iedere dag schoon met water, maar het ruikt niet prettig naar een paar weken. Daarom maar weer een nieuwe gekocht. De vierde inmiddels.

Miranda Nieuwenhuis18 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer tevreden over de levering, binnen 24 uur was het beloofde pakket bezorgd, hoefde hiervoor niets eens thuis te blijven. Het product geeft ik een goede kans, werkt maar nog niet optimaal. De beschrijving om het product klaar te maken voor een eerste gebruik was helder en bruikbaar.

Jaco15 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle goede levering. Snurkbeugel werkt ook nog aantoonbaar. Wel 2 dagen wennen aan ademen en wat last van tanden.

Danny Bode14 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het is voor mij een uitstekend hulpmiddel tegen snurken en apneu. Wel is nodig het goed voor te bereiden, zoals beschreven door u.
Het was voor mij geen wennen. Vanaf de eerste dag ging alles goed. Van belang is goed de instructie te lezen als voorbereiding. Het was er binnen een dag. Nu is alles nog beter. Daarom dank. Vriendelijke groet, Martien Hurkmans.

Martien Hurkmans14 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed, in begin helemaal stil, nu heel af en toe wat snurkgeluidjes, maar niet echt hinderlijk.

C Cnossen14 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Product was snel geleverd. Ben tevreden.

Roelf Schoenmaker14 februari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Erg tevreden, de beugel was niet geschikt voor mij een heb keurig mijn geld terug gekregen.

Anoniem13 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Al meermaals besteld. Snelle levering, prima product. Aanrader.

Ramon Lambert12 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snurken gedaan, al 10 dagen stil in bed.

Christel de Leebeeck12 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt prima, wel aan de prijs.

Menno den Dulk12 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ondanks dat het helaas niet heeft gewerkt wil ik toch graag zeggen dat Mr. Anti Snurk bijzonder goed omgaat met zijn klanten! Bestelling de volgende dag al in huis en na een week testen kon ik hem terug sturen en het geld werd direct terug gestort. Echt top!

MHM Nijhuis12 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Wat ik had besteld was de volgende dag in huis. Snelle goede service.

Nathalie Meursinge-Mitchell12 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Super snel geleverd.

Martin Tibosch11 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Binnen een dag geleverd. En inderdaad het helpt echt. Ik had niet gedacht dat zo’n hulpmiddel effectief zou werken. Een echte aanrader.

E. Jongstra11 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer fijne duidelijke website en tevens ook een goed product. Werkt perfect en is heel makkelijk op maat te maken. Het snurken is zo goed als over. De beugel is echter de eerste dagen wel even wennen… Ik had een beetje last van gevoellige tanden, maar dit trekt na een paar minuten weg.

Daniel Gorissen9 februari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima service!

Kristof Krauss9 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima, heel goed produkt.

Chris Van Gennip8 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helaas, toevallig hielp bij mij het produkt weinig. De nazorg en garantie is echter prima.

Mvg

B. Jansen

Bart Jansen7 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede en snelle levering.

Giel Logister7 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd en product voldoet aan verwachting.

Marieke Snel7 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed product werkt perfect mijn vrouw kan nu weer rustig door slapen.

Otto Vliesch7 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De snurkbeugel is goed, maar een ontzettende droge mond, maar mijn vrouw slaapt goed.

JP Boscher6 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd. Ik heb het geprobeerd, maar voor mij werkt de snurkbeugel helaas niet. Mr. Anti Snurk heeft netjes het geld geretourneerd. Erg prettig geregeld. Ik zou het product desondanks aan iedereen aanbevelen. Niet geschoten is altijd mis.

Jan6 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Bitje werkt gewoon niet, kan gebeuren. Door de goede service is het bedrag terug gestort.

J Kemper6 februari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Was er binnen een dag, is heel simpel perfect passend te maken en bovenal werkt prima

jwa harmsen 5 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helpt goed geen klachten meer van de wederhelft

herman5 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Deze anti snurkbeugel is beter dan andere goedkopere varianten die ik heb geprobeerd.

Ronald Van Berkel5 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

Ja hoor prima levering, maar het snurken niet helemaal weg wel minder geworden.

Fred Bergers2 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik schijn heel erg te snurken, en af en toe apneus.
Door de beugel snurk ik nu 90 procent minder
Ik heb haast geen last meer van ochtendhoofdpijn.

Op deze simpele manier kan ik een afspraak in een slaapcentrum nog even uitstellen.

EW Koerts2 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

De eerste drie nachten ging het wonderbaarlijk goed. Ik snurkte niet. De vierde nacht ging het weer mis. Ben nu aan het kijken wat de oorzaak zou kunnen zijn. Heb opnieuw gedoemd in warm water. Hoop dat het weer zo gaat als de eerste drie nachten.

Theo Van Son2 februari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Erg tevreden over snelheid, manier van bestellen en leveren.

T.P.M.F. Brueren 31 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

ontvangen beschadigd pakket werd snel zonder problemen vervangen

Wim31 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle toezending, goede service.
Helaas hielp de anti snurk beugel niet bij mij. Ik kreeg binnen 1 week het geld terug.

Josi Rademakers-Roos31 januari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Er werd keurig gemeld dat de levering iets langer duurde dan de bedoelng was.
De beugel werkt goed.

Lous30 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Levering vlot en netjes.

Sam Barends30 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd en het snurken is met 80% verminderd. Snurkbeugel zit “prettig” in de mond.

Carin Post28 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het product was snel in huis, maar helaas hielp het niet, mailtje gestuurd en toen keurig het geld teruggekregen. Prima service !

Bakker27 januri 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De service is uitstekend.
Bij mij heeft t niet geholpen. Email gestuurd en binnen 2 dagen werd mijn geld
teruggestort.

E van Ree-Burgerhout27 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering en de snurkbeugel werkt perfect!

Venessa Pattiasina27 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Op zaterdag besteld en maandag in huis, vanaf die dag hoort snurken tot verleden tijd een aanrader dus.

Adi de Haan27 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering netjes verpakt

antoinette van beem26 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

snel levering goed product

Marius de Moel26 januari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

Snel in huis, het snurken is veel minder, maar ik vind het onhandig in mijn mond.

Frank Haeldermans26 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helaas werkte deze snurkbeugel niet bij mij, ze kwamen zelf met een reactie voor een niet goed geld terug garantie.
Zou het zeker proberen, werkt het niet dan krijg je gewoon je geld terug!

Jelle Baijens 26 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Bestelling keurig verwerkt en afgehandeld.

S van den Beld 26 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd, goed verpakt. Er mag wat mij betreft een betere instructie voor het reinigen bijgevoegd worden.

Bert Heinhuis26 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik gebruik de anti snurk beugel nu een week of 4 en ben uiterst tevreden. Ik snurk nu niet meer. Mijn partner en ik kunnen nu heerlijk doorslapen.
Meestal werd zij wakker van mijn gesnurk en kreeg ik zo nu en dan een flinke por zodat ik ook wakker werd om me om te draaien en dat was zeer vervelend aangezien we allebei vroeg op moeten staan om te werken. Nachtrust is heel belangrijk en dankzij Mr. Anti snurk zijn onze slaap problemen verleden tijd. Was wel eerste paar nachten even wennen.

Teus van den Herik25 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden, geleverd volgens afspraak en product voldoet aan verwachting

Xander Van den Berg24 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

90% van het snurken is weg.
Werkt echt goed.

Martin Beekmans23 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima service, goed product!

Peter23 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Produkt was snel in huis.

Ray van Altena 22 januari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het werkt toe nu toe afdoende.

Hay van den Broek22 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas behoorde ik tot de 10% waarbij het niet hielp. Opzich voor mij geen verrassing omdat ik vooral last van mijn holtes heb. Maar ik dacht ik kan het proberen. Bij de retour werd ik daarna nog eens uitstekend geholpen en heb zonder gemor mijn geld terug gehad. De service is echt uitstekend!

Hans Raaijmakers 22 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Betrouwbaar, netjes op tijd geleverd

Hendrikus Bredewoud22 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Besteld en de volgende dag al in huis.

appie21 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, alles perfect verlopen! Zeer tevreden!

Serge de Clerck20 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vanaf de eerste dag helpt het.

SNURK NIET MEER

Herman Bruiss20 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De bestelling was snel binnen, maar jammer genoeg werkte het niet bij mij. Heb keurig netjes m’n geld terug gekregen. Prima!

Pl. Van Luik Gardenier20 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vanaf het moment dat ik de snurkbeugel gebruik snurk ik niet meer!

Monica Divendal 20 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed!

Peter van der Ende20 januari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

Prima klantenservice 😁

Arno21 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Eindelijk rust zegt mijn man! Het werkt echt, ongelooflijk. Moest wel eerst wennen aan het bitje en een paar keer opnieuw naar mijn mond maken. Zelf slaap ik nu ook beter. Het enige wat je voelt in de ochtend is dat je tanden een beetje gevoelig zijn door de lichte druk, maar dat is zo weer over. We zijn er super blij mee, probeer het ook!!

Carla18 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, fantastisch product.

Ferry Van de Wijdeven18 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Tevreden.

Jan Boeve17 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De duidelijke gebruiksaanwijzing was erg nuttig.

Paul Kavelaars15 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik heb nu een paar nachten het gebruikt en het lijkt echt te werken, het snurken is in ieder geval verminderd. Je moet wel wennen omdat het ondergebit (bij mij) wat naar voren wordt geduwd (wat ook de bedoeling is). Slikken gaat in het begin ook wat moelijk maar dat is ook een kwestie van wennen.

Karel Bastiaansen15 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Product besteld, volgende dag al in huis, ‘s nachts al gebruikt en resultaat direct al hoorbaar, lekker geslapen. En voor mijn man ook.

B.G.M de Vries - Brummelhaus14 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het artikel is snel geleverd de volgende dag al.

Gerda Damen14 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heel tevreden. Product werkt erg goed. Werd snel geleverd.

Hiljon te Boome13 januari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel en betrouwbaar.

Michael Heij13 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede bestel ervaring. Bitje beviel mij uiteindelijk niet, direct geld retour ontvangen.

Alfred Menting13 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Top.

Robert Nederstigt12 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De bestelling is vlot verlopen, het leveren ook.

Hugo De Kesel12 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima apparaat. Nog wel wennen.

Ismay Hetty Callender11 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Handig product.

Dhr. van Rooij11 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas werkt het niet bij mij, ondanks dat ik dit niet heb gemeld binnen de 7 dagen proef kreeg ik zonder discussie het geld terug. Dat is nog eens Top Service!

Alice11 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Super snelle levering!

Inge Paulissen10 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Geen opmerking. Het is een goed product.

C.G. Oudshoorn9 januari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Levering en beschrijving van product was goed.

Bert Loeffen9 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd en met bijgeleverde handleiding eenvoudig aan te passen aan het eigen gebit.
Het proces is een dag later eenvoudig te herhalen, voor betere pasvorm.
Ondanks het dragen van een nachtbeugel als puber, is het een aantal dagen wennen aan het gevoel van de anti-snurkbeugel in je mond, maar daarna weet je niet beter.
Volgens mijn vrouw is het snurken hiermee flink verminderd (nog af en toe een snurk) en de nachtrust van ons beide sterk toegenomen.

Hans9 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering.

Hans van Heusden8 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Een genot voor m’n echtgenoot, de beugel zit goed en is zeker niet irritant.

Monique Timmerman8 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De beugel is mij helaas niet goed bevallen. Had zeer gevoelige tanden de volgende dag. Aangegeven gebruikt te willen maken van de regeling “7 dagen niet goed, geld terug garantie” en dat hebben ze heel erg netjes afgewikkeld. Bestellen en leveren ook snel, ondanks besteld tijdens de afgelopen feestdagen. Zouden andere webwinkels een voorbeeld aan moeten nemen. Aan te bevelen!

John van der Veen 8 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Als je de beschrijving goed leest is het product goed naar je mond te vormen.
Het is wel erg wennen zo’n ding in je mond maar het werkt wel.

Jeroen Druijff8 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het snurk bitje werkt wel goed, alleen ik heb moeite met het inhouden van het bitje.

Anja Huijbers7 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden want bij mij werkte het niet en kreeg meteen mijn geld terug.

J.m.w.e. Direks 7 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden. Binnen 24 uur na bestelling produkt geleverd!

Maggie Knoester6 januari 2018

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Gewoon heel tevreden.
Goed en alles snel afgehandeld.

Raymond Jonkman6 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Niets aan toe te voegen. Wat de beugel betreft: Moest er wel een week aan wennen. Mijn partner is er zeer over te spreken, al 10 dagen niet gesnurkt.

Dries Boxman6 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Product binnen no time gekregen en het doet wat er op de website wordt gezegd. Dag snurk probleem.

Ben Schnitger6 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede en snelle service.

Evelyne Meijers4 januari 2018

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Beugel werkt prima. Heb wel dat ik druk op tanden voel volgende ochtend.

HM Vos31 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt echt! Mijn partner slaapt weer heerlijk door na 10 jaar! Echt geweldig product.

M Jaspers30 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Even wennen, maar uiteindelijk wel goed. Heeft effect op mijn slaapgedrag.

Rene Aalbersberg30 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt afdoende maar niet altijd.

Marcel Graat 30 december 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Paste niet direct geld terug snelle afhandeling.

Sjonny Weinans30 december 2017

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95