Mr. Anti Snurk – Reviews & Ervaringen Anti-Snurkbeugel

Mr. Anti Snurk Ervaringen banner

Lees onafhankelijke reviews van klanten van Mr. Anti Snurk.
Klanten kunnen hun ervaringen met de anti-snurkbeugel delen via de stichting webwinkelkeur.

beoordeling-mr-anti-snurk-webwinkel-keur

Is Mr. Anti Snurk de beste snurkbeugel? Lees hieronder de ervaringen en oordeel zelf.

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De levering heeft plaatsgevonden op de manier zoals het was aangekondigd. De snurkbeugel werkt, alleen de gebruiksaanwijzing zou aangepast moeten worden.

Andre van Oosten 30 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Zeer vlug geleverd. Niet handig maar wel efficient

edwin somers29 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima

Marc Lansman29 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Al daags na mijn bestelling had ik het product in huis. Beter kan niet.

Marion van den Beuken29 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Keurig binnen de afgesproken tijd geleverd.

Richard Broer29 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd, Product niet terug gestuurd dus daar heb ik geen ervaring mee

Jaap Winter29 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

bestelling en levering zoals gezegd

Noud van Gastel28 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd, goede communicatie en goede prijs.

Frank D28 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Op zondagmiddag besteld en maandag al in huis. Super.

Ron Hendrix27 december 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

snurken is niet helemaal weg maar wel veel minder

Richard moeliker 27 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer vlotte levering. Snurkbeugel voldoet aan de beloftes en mijn verwachtingen.

Henk K27 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede en snelle levering

Mark Speel 25 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd en de snurkbeugel werkt goed

Lh25 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ben zeer tevreden met de levering en de snurkbeugel een dikke 10 van mij

Albertus stuart24 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Hoor me zelf niet meet als ik slaap

Kelvin Van ooijen24 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas werkte het voor mij niet. Product geretourneerd en binnen enkele dagen mijn geld terug. Super service. Bestelling na 17.00 besteld en toch dag erna gekregen.

luc engels24 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Uitstekende service. Het product beviel me helaas niet. Dit kon ik makkelijk retourneren zoals vooraf beloofd. E-mails worden snel een duidelijk beantwoord.

Tom Verhees 23 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Makkelijk besteld, twee dagen later in huis. Werkt zoals het beloofd!

Iris Maas22 december 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vlotte afwikkeling en goed product!

Judith Janszen22 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helaas werkte het product niet voor mij. Zelfde dag nog geld terug via PayPal! Goede klantenservice

Thijs Wegkamp20 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Vlotte levering. Het bitje werkt wel maar zit vrij los wat niet comfortabel is. Als hier een oplossing voor is zou het perfect zijn.

M Moret 18 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Alles prima, ook het anti snurk apparaatje helpt☺️

Mw Bereslaap18 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het product heeft helaas niet gewerkt, maar de service, levering en communicatie was top! Vlot en netjes.

Esmee Paalman17 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Niet goed? Geld terug! Niet mijn product maar wel m’n centjes terug gekregen. Het is voor mij te groot in m’n mond en helpt niet tegen t snurken.

Marleen Polderman 17 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. De snurkbeugel werkt erg goed! Ondanks mijn overbeet werkt de snurkbeugel toch naar behoren. Ik had deze eerder moeten aanschaffen. Went erg snel.

Anoniem16 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurk niet meer. Wel een groot ding in je mond dat echt moet wennen. Slaap nu veel rustiger.

Bernard Schapelhouman16 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helaas heeft anti snurk niet gebracht wat ik had gehoopt. Effecten zijn minimaal. Ik koet zeggen dat de “aftercare” ontzettend goed is.
Mij is pro actief gevraagd of ik gebruik wilde maken van de geld terug garantie en heb het binnen 48 uur op mijn rekening teruggestort gekregen. Waar zie je dat tegenwoordig nog. Prima service. Dus ondanks dat het voor mij niet werkt, is de rest wel prima verzorgd !

Paco16 december 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het duurde even voor dat ik er aan gewend was, maar ik ben er wel tevreden mee en mijn medebewoners ook want we kunnen weer genieten van een goede nachtrust. :)

Erika Cheret11 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

Het schijnt volgens mijn vriendin wel wat te helpen maar niet erg overtuigend

Rens Koffeman10 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering helaas werkte het bij mij niet e-mail gestuurd voor retour
Ze storten de volgende dag het bedrag terug. Top service.

aldo cauli10 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snurk niet meer en voel me fitter

Marco R. Kalicharan10 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik blijf snurken dus bij mij helpt het niet, maar via de garantie krijg ik mijn geld terug.

Johan Fonville7 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Heeft een goede uitwerking op mij, moet wel erg wennen aan het bitje.

Rene Aalbersberg6 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snurkbeugel werkt prima. zit goed in de mond.
vanaf dag 1 dat ik hem in heb heb ik geen last meer van snurken.
Mijn vrouw heeft s nachts geen oordopjes meer nodig.

Wilco Zonnenberg6 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Duidelijke website en snelle levering. De website leek te suggereren dat het pakketje door de brievenbus zou worden afgeleverd, maar het werd afgegeven door een bezorger.

Tessa Lansu6 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super snelle bezorging, makkelijk aan te passen en prima resultaat. Voor twee weer gezonde nachtrust :-)

W S5 december 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering

Wim Steenis5 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima, volgende dag geleverd

Stef Van den Berg5 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

snelle bezorging .

Marcel van den Berg5 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd in een envelop.

M Rijneker4 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer snel geleverd!

Geert Thielens4 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Duidelijke website, vlotte levering, geweldig product dat echt werkt bij zowel mijn man als mijzelf

Jeanet Kerckhoffs 2 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Makkelijk in gebruik, goed aan te passen naar je gebit met de simpele gebruiksaanwijzing.
Het is wel even wennen als je het in je mond heb. Ook heb ik wat blaartjes aan de binnenkant van mijn mond, maar ik denk dat dit na verloop van tijd vanzelf verdwijnt.
Ik gebruikt het nu ongeveer een week en snurk niet meer.

Annemiek Machielsen 1 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden; snel geleverd en snurkbeugel werkt boven verwachting goed. aanzienlijk minder snurken

Joep Roeffen1 december 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het product schijnt te werken, is makkelijk persoonlijk aan te passen en een dag later al in huis!

Stephan Van den Oord29 november 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima antisnurk!

Piet29 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het werkt voortreffelijk.
Aanpassen van de snurkbeugel was easy.
Het gebruik is ook easy. Ik snurk niet meer en mijn vrouw kan weer rustig slapen.
Enige minpunt is een pijnlijke kaak in de ochtend. Miss wordt dit nog minder (gebruik hem nu 1 week).

Erik Derkink 29 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurkbeugel lijkt redelijk te werken, maar niet 100%. Om mijn rug en rechter zijde blijk ik toch nog snurk geluiden te maken

William Diebels 29 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Eenvoudig te vormen naar het gebit
Wel wennen
Maar het helpt wel tegen hinderlijk snurken

Anoniem27 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Makkelijk en snurkbeugel functioneert perfect

Joop Kaptheijns27 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het mocht bij mij helaas niet baten maar kreeg keurig mijn geld terug

alex potma26 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

snel in huis,top

Wim Teunissen27 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Op vrijdag besteld en zaterdag in huis. Super blij.
Na hele lange tijd weer 9 nachten achter elkaar naast elkaar geslapen. Toch weer een paar nachten herrie gemaakt (hard ademen en wat snurken). Daarna ook weer nachten naast elkaar. Conclusie het werkt wel. Allebei blij dat we weer (vaker) naast elkaar kunnen slapen.
Ik vind het nadeel dat ik wakker word met een zere en droge mond/tanden/ kaak. Het is wel minder dan de eerste nachten. Hoop dat het over een paar weken helemaal weg is. En anders heb ik het er voor over om samen te kunnen slapen.

Esther Van Altena26 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering! Top!
Door het gebruik van de snurkbeugel snurk ik gelukkig niet meer, maar het kost mij wel wat tijd om er aan te wennen. De eerste week had ik veel pijn in mijn kaak en kon niet de hele avond door ermee slapen, voelde alsof mijn tandvlees erdoor geïrriteerd werd, daarna had ik heel veel pijn in mijn kaak. Het is nu na 9 dagen nog wel gevoelig maar de pijn en spanning in mijn kaak wordt steeds minder en heb eindelijk een hele avond lang ermee geslapen. En mijn partner heeft gelukkig geen last van mijn gesnurk.

Geengesnurkmeer22 november 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helaas werkte de anti snurk beugel niet. Heb het in de nacht besteld.. omdat ik wakker lag van het gesnurk van mijn man.. had dus echt volle hoop dat het zou werken.. maar helaas..

Verder smelle levering en klantenservice helemaal top. Handig via mail contact. Meteen geld terug gestort gekregen.

M.20 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed

Alain Van Belle19 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Savonds besteld en volgende werkdag geleverd

Inge Luyckx19 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ramon van Noort19 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De snurkbeugel werkt bij mij uitstekend, alleen na een bepaalde tijd “valt ” het uit mijn mond waardoor het gunstige starteffect verdwijnt. Kennelijk heeft het materiaal waarvan het gemaakt is geen “duurzaam” karakter. Ik ben wel aan het prutsen om de verbinding wat te verbeteren in de hoop dat ik het wat langer in de mond kan houden. Overigens moet ik vermelden dat mijn vrouw er erg enthousiast over is….

Cor Degreef 18 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, goede service,,makkelijk op maat te maken, helaas werkte deze bij mij niet, dus terug gestuurd en netjes per e mail werdt mij gezegd dat ik het aankoop bedrag terug gestort kreeg. Top service dankjewel. ?

Geert Van Erp17 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel en netjes allemaal

R.P. Siemelink16 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima bestelproces en communicatie gedurende het proces. Ook tevreden met het product!

Mark16 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnel geleverd

C.Suijkerbuijk14 november 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Alles naar wens.

A Kruit14 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het is heel jammer dat het bitje niet werkt bij mij maar wel Mw Anti Snurk een dikke 10 geven voor de nazorg en hun belofte niet goed geld terug
super hoor !

Chessika Caubo 13 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering. Bitje doet wat het moet doen.

Tim de Jong13 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer tevreden, snelle levering

Oene Hek 11 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super snelle levering ??

Erik Hornsveld 9 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt heel goed tegen het snurken, het doet wel pijn in je mond dat is een nadeel.

HR Wolbink9 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Keurig geregeld, vooral na een eerder ontstaan misverstand!

Bob6 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede info op de site. Snelle levering, binnen 2 dagen op de mat.

Irma4 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

MR anti snurk

Helemaal top ???

Gertruda Van vroenhoven2 november 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn man had heel veel last van mijn gesnurk. Nu heeft hij weer rustige nachten. Nog een heel klein beetje gegrom, maar dat is te verwaarlozen.

In 1 woord fantastisch.

K.W.2 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer goede service
Anti snurkbeugel werkte niet goed bij mij. Enkele keren opnieuw op maat gemaakt maar geen goed resultaat. Dit binnen 7 dagen via de mail gemeld. Alles werd netjes afgehandeld. Zonder problemen.

Winnie2 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Gewoon goed

Gerrit Besselink2 november 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

ZeSuper snelle levering en schijnt amper gesnurk ?

Filip30 oktober 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Na hem passend gemaakt te hebben, helpt het mondstuk onmiddellijk. In mijn geval zowel tegen het snurken als tegen de apneu. Was even wennen aan het mondstuk.

Ruud Klarenbeek 30 oktober 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. Prettig materiaal waardoor wij beide weer goed kunnen slapen.

N Gerssen30 oktober 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vlot in huis. Erg gemakkelijk op maat te maken naar je eigen gebit.
En wat volgens mij nog veel belangrijker is …….dat het heel goed helpt tegen het snurken.
Eerst even wennen, maar dat was naar een paar dagen geen probleem meer.
En nu zowel voor mij als voor mijn vrouw heerlijk rustig slapen.

R. Speelman28 oktober 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super tevreden de beugel deed helaas zijn werk niet. Kreeg direct het bedrag teruggestort

Danielle Oosterwijk 28 oktober 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De levering was erg snel en het product bevalt goed !

Frans27 oktober 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Top, enkel de initiele mail van de verzender was in het frans, maar daar kan ik mee leven ……

pascal Daniels27 oktober 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel snelle levering. Product voldeed niet voor mij maar ik kreeg dadelijk mijn geld terug zonder enige discussie of extra formaliteiten.

Jan Leenaerts 27 oktober 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel geleverd en snurkbeugel werkt uitstekend. Goede prijs!

Eva de Jong 23 oktober 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Uitstekende service. Helaas werkte het product voor mij niet.
Even een mailtje en ik kreeg mijn geld onmiddellijk teruggestort. Perfect.

Johan Koren20 oktober 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De beugel werd snel geleverd, en nadat bleek dat ik er niet mee overweg kon, kon ik deze zonder problemen retourneren en kreeg ik mijn geld terug. Prima service!!

L Zoeteman20 oktober 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt perfect en de snurkbeugel is heel eenvoudig op maat te maken.

Patrick Frijns19 oktober 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het product werkte niet naar behoren. Maar de klantenservice is meer dan top. Reageren spoedig en helpen je waar ze kunnen helpen..

Thijs Duisters11 oktober 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De levering was volgens afspraak. De beschrijving was duidelijk. Na een nacht proberen paste de beugel niet helemaal lekker, maar dit is later nog weer eenvoudig aan te passen.

Ruud 11 oktober 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden!Snelle levering!Goed product!

Jantien van der Pant9 oktober 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95