Mr. Anti Snurk – Reviews & Ervaringen Anti-Snurkbeugel

Mr. Anti Snurk Ervaringen banner

Lees onafhankelijke reviews van klanten van Mr. Anti Snurk.
Klanten kunnen hun ervaringen met de anti-snurkbeugel delen via de stichting webwinkelkeur.

beoordeling-mr-anti-snurk-webwinkel-keur

Is Mr. Anti Snurk de beste snurkbeugel? Lees hieronder de ervaringen en oordeel zelf.

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Volgende dag bezorgd. Duidelijke handleiding.

Paulien Hoekstra 9 oktober 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helaas werkt de Anti-Snurk beugel niet voor mijn partner, maar zonder enkel probleem werd zoals beloofd het geld retour gestort. Super service!

J.K.9 oktober 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

snelle en correcte levering.

Twan10 oktober 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden, snel in huis en het werkt. Partner ook heel blij, slapen alle twee weer hele nachten door!

P. van Selm25 september 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De bestelling is keurig afgeleverd en de snurkbeugel werkt goed alleen eerst even aan wennen

Alwies Kotte22 september 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel en correct bezorgd

Josje Burger20 september 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt prima!Eerst wel wat wennen.

E Weening16 september 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas werkte het bitje niet mij mij, maar de geweldige service van dit bedrijf maak je niet vaak mee. Volgens de regels krijg je uiterlijk na 7 dagen je geld terug, ik kreeg na drie weken mijn geld nog terug, zonder er om te hoeven vragen. Super!

Marc Voss15 september 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Is makkelijk op maat te maken en mijn vrouw zegt dat ik niet meer snurk.

Con Balfoort12 september 2017

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Wennen maar het werkt. Eerste nachten heel beroerd geslapen maar na een week ben ik er aan gewend en volgens mijn geliefde geen gesnurk.

W Stooker11 september 2017

Mr. Anti Snurk beugel 3 sterren ervaring

Prima service. Keurige website. Snel geleverd. Perfecte nazorg door Clariska.

Alleen levert de snurkbeugel niet het verwachte resultaat op en bovendien past deze slecht aan het gebit aan. Na drie – vier keer proberen de hoop opgegeven, dan maar iets anders proberen.

Tim Claes11 september 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden. Snel en op tijd bezorgd en ook perfecte oplossing geboden voor het terug sturen

Rawin Jagessar10 september 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden met deze oplossing, snurken is zo goed als over. Werkt alleen wat minder als ik op mijn rug lig

Dirk Schuit 2 september 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Verzending prima – zondag besteld, dinsdag ontvangen. Door dit anti snurk beugeltje heb ik weer op mijn rug geslapen, zonder te moeten draaien! Ben benieuwd hoe lang zal het/ik volhouden…

Remco29 augustus 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Helaas was de beugel niet voor mij bestemd.
Wel een geweldige service!
Klasse hoor!

John Rutgers21 augustus 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Nette afhandeling

Johannes Haze 20 augustus 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het helpt tegen het snurken. Erg prettig is het voor de drager niet omdat er meer speeksel wordt aangemaakt en als je wakker wordt zit het ding helemaal vast vanwege de droge mond.

BJ19 augustus 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Pakker kwam vlot. Produkt is het gewenste product.

luc middeldorp16 augustus 2017

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnelle levering.

Peter Van den Oever10 augustus 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.

JCM Brenninkmeyer10 augustus 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snurkbeugel besteld, snel geleverd, werkte helaas niet bij mij keurig opgelost door terugbetaling, topservice.

Marco van der Waal10 augustus 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Levering zoals afgesproken.

guy grosemans - amrath grand hotel 8 augustus 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik snurk niet meer, maar je moet er wel aan wennen.

Frans Weterings23 juli 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Levering was snel. Alleen het paste niet. Direct geld terug gekregen . Goede service.

Frans Evers22 juli 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden , vlotte service en goed product!

Hanne Dekker20 juli 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bijzonder tevreden over de snelle levering. Helaas behoor ik tot de 10% waarbij deze anti-snurkbeugel niet werkt, maar ook het retourzenden en niet goed geld terug garantie was super en snel geregeld. Dik in orde!

Christiaan20 juli 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snel en correct geleverd. Prima product.

Egidius Bosch20 juli 2017

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95