Mr. Anti Snurk – Reviews & Ervaringen Anti-Snurkbeugel

Mr. Anti Snurk Ervaringen banner

Lees onafhankelijke reviews van klanten van Mr. Anti Snurk.
Klanten kunnen hun ervaringen met de anti-snurkbeugel delen via de stichting webwinkelkeur.

beoordeling-mr-anti-snurk-webwinkel-keur

Is Mr. Anti Snurk de beste snurkbeugel? Lees hieronder de ervaringen en oordeel zelf.

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Gewoon doen wat je de klant belooft! En zo hoort het!
Bestelling geplaatst, bevestiging ontvangen, verzendbevestiging ontvangen, en binnen 24u het product in de bus.
Duidelijk, simpel en snel. Dikke 10.

Mathijs KLM13 juli 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima.

Martijn De Vries9 juli 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering in keurige verpakking.
De beugel werkt echt. Mijn echtgenote slaapt weer!

S. Gál23 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, goed verpakt voor brievenbus.

Hans Siemonsma22 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik heb hier veel baat bij. Het snurken is over en ik ben beter uitgerust.

H. Koopman22 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het snurken is veel minder hard geworden. Ik vind de beugel niet echt lekker zitten omdat je je onderkaak naar voor moet plaatsen zodat je tanden op elkaar komen en je huig vrij blijft, waardoor je dus minder snurkt.
Had niet verwacht dat het effect zou hebben maar dat is duidelijk wel zo!
Dus ondanks dat ik het niet comfortabel vind zitten, blijf ik het gebruiken.

Pino 22 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Supersnelle levering, goede en simpele handleiding, maar belangrijker: het werkt!

R. van den Belt22 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De webwinkel is prima, alleen bij mij helpt de snurkbeugel niet.

Martin Halfweeg21 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Superrr.

Ger van Gelder19 juni 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden. Snurkbeugel had ik de volgende dag in huis. Had eerste dagen wel veel last van mijn kaken. Nadat ik gevraagd had of dit erbij hoor kreeg ik vrij snel antwoord met garantie dat als na paar weken nog last van kaken had ik geld terug kon krijgen. Gelukkig heb ik nergens meer last van en slaap ik zo stil als een muis.

Mary Peters17 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Volgens afspraak geleverd!

Lenneke Verheul 16 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima product, snelle levering. Fijn dat het ook een week geprobeerd kan worden zonder risico.

Karst Reudink13 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima me pakketje was er erg snel.

Linda van de Burgt12 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik ben heel tevreden over de vlotte levering van mijn snurkbeugel!

Hilda Eestermans9 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle en correcte levering! En het produkt werkt inderdaad!

Sandra Verlinden9 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle verzending, top product.

R.8 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Wat een goede service, topbedrijf!!

Familie Driessen8 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed geprijsd , snelle levering. Uitstekend product ????

Agnes Dennebos5 juni 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle aflevering, prima service met niet goed, geld terug.

Herman Meinders2 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering! Helaas was de anti snurkbeugel veel te groot voor mij ondanks paar keer de snurkbeugel volgens instructie aangepast te hebben. Nadat ik dit gemeld had, kreeg ik mijn geld terug!

Manuela de Greef1 juni 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, goede service.

Marco De Veen31 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Waargemaakt wat beloofd is. Uitstekend.

Geer Hendriks29 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer tevreden. Donderdag besteld, de volgende dag bezorgd. Top! Werkt trouwens goed. Het snurken is een stuk minder!

Liona Rossen26 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Vraagt wat gewenning. Volgens mijn vrouw werkt Mr. Anti Snurk prima, ook tegen mijn apneu. Ik zelf heb het idee dat ik meer uit gerust wakker wordt. Het enige nadeel is dat de snurkbeugel soms zijn eigen leven leidt en hem ‘s morgens moet zoeken.

Ad23 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Bij het overnieuw willen aanpassen van de snurkbeugel lukte het niet goed om de juiste vorm te krijgen. Kosteloos een nieuwe beugel gekregen, super snel geregeld top.

L V23 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik ben tevreden over deze aankoop (en mijn vrouw ook). De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Snurken vermindert (verdwijnt niet maar duidelijk minder hard geluid en minder frequent). Bij mij valt de snurkbeugel ook niet uit de mond in de nacht. Zit redelijk comfortabel, al blijft het natuurlijk een vrij groot kunststof ding in je mond.

Rinze22 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik slaap beter en snurk inderdaad minder. Het is niet helemaal gestopt, het is wel voldoende.

Suzanne22 mei 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel bezorgd, niet duur, makkelijk aan te passen aan je eigen gebit. Kortom; kan goed concurreren met vergelijkbare producten van 300 to 900 euro.

Ludje 21 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd, snurkbeugel aanpassen naar de mond gaat eenvoudig. Resultaat is goed.

Kals21 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De snurkbeugel werkt echt bij mij!

Eddy Wimmers21 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Werkt super!

Rob van Bergeijk21 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Was even wennen in het begin, maar het werkt uitstekend. Geen gesnurk meer.

Gerlof Harmens21 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

De snurkbeugel was heel snel in huis. Het duurt een paar dagen voordat het comfortabel en goed “zit”, en werkt goed.

Bas Felius21 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Prima service.

Marion20 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn ervaring met Mr. Anti Snurk was wat betreft de levering best snel.
Ik had maanden geleden bij levering de snurkbeugel direct aangepast volgens het schrijven op mijn gebit. Het Anti Snurk model paste als gegoten op mijn gebit. Ik ben eraan gewend geraakt en mijn vrouw slaapt weer heerlijk rustig. EEN UITKOMST voor niet veel geld aan kosten.
BEDANKT VOOR DEZE UITVINDING.

Johan Knaapen20 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel geleverd; niet tevreden over product. Maar dat heeft niets te maken met de kwaliteit van de snurkbeugel. M’n man vindt het erg vervelend dat je mond open blijft staan tijdens het dragen van het product. Zo krijg je nl een vreselijk droge kwek. Daar heb je als snurker meer last van, dan het snurken zelf :)

Amarens Bergstra18 mei 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer goed.

Joost van der Molen11 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden op tijd gekregen werkt goed.
Mijn vrouw kan weer slapen?

Michel Piquer11 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik ben erg tevreden. Dit is de tweede snurkbeugel die ik aanschaf. Omdat de eerste zo goed beviel, ga ik ermee door!

Miranda Nieuwenhuis 10 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer vlotte aflevering.

Jos de Bruijn9 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Erg tevreden over Mr. Anti Snurk. Goede website en snelle levering. Helemaal niets op aan te merken!

Rene van Moorsel9 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden. Snel geleverd. Snurkbeugel werkte helaas niet bij mij. Retour ging vlekkeloos. Goeie service, heel klantvriendelijk.

Mustafa Kiziltepe 8 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Geen commentaar, adequate levering.

Kees Van der Wal5 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik ben tevreden over de snurkbeugel en de levering.

Rene5 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Eerste nachten zijn wat lastig door het vreemd gevoel van het mondstuk, maar verder duidelijke instructies en gemakkelijk gebruik.

Rob Wijnings4 mei 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering, mét track&trace. Juiste prijs-kwaliteits verhouding naar mijn mening.

P Moolevliet4 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Volgende dag geleverd, helemaal goed

Michel4 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer tevreden ook met de retourzendingen.

Lerry Jager 3 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

snelle en goede service

erik brouwer1 mei 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik merk echt een verschil met slapen! Kan het iedereen aanraden die niet uitgerust is door het snurken.

Mijn dank.

Eduard Joosten30 april 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het is zeer doeltreffend werkt uitstekend.
Zeker aanrader ,mijn vrouw moest er nog niet eens aan wennen.
Zo simpel en gemakkelijk. Voor ons 5 Sterren top

Groetjes Marc & Linda

marc Janssens29 april 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Na lang zoeken, eindelijk iets gevonden wat echt helpt

Chris Vanheukelen28 april 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is niet pijnlijk in de mond en het vermindert het snurken.

Sylvia van Polanen25 april 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

snel geleverd en moet zeggen dat ik duidelijk beter slaap

W Hardeman4 mei 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle afhandeling

Silke Bakhuis14 april 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaaas geen positief resultaat met de beugel maar wel snel opgelost en geld retour van de webwinkel.

Michael 11 april 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Ik heb hem twee weken geleden geprobeerd. opzicht werkt je wel goed. alleen erkomt veel speeksel in mijn mond.

Mostafa Zeriouh 10 april 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer snel en goed bezorgd

Nicole Lenen8 april 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

snelle service en de snurkbeugel werkt echt

Annette Lievaart6 april 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Binnen 2 dagen in huis!

cootje 3 april 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.
Prima en correcte service.

Martine 1 april 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Normaal reageer ik nooit op een vraag over een beoordeling, maar deze keer wil ik graag een uitzondering maken. Eigenlijk heb ik nog nooit zo een goede service meegemaakt, ik stond er dan ook zeer versteld van. Dank jullie hiervoor, zeer klantvriendelijk gericht.

Marieke van den Heuvel30 maart 2017https://

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Levering was snel en correct

Ankie Van Geffen30 maart 2017https://

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95