Mr. Anti Snurk – Reviews & Ervaringen Anti-Snurkbeugel

Mr. Anti Snurk Ervaringen banner

Lees onafhankelijke reviews van klanten van Mr. Anti Snurk.
Klanten kunnen hun ervaringen met de anti-snurkbeugel delen via de stichting webwinkelkeur.

beoordeling-mr-anti-snurk-webwinkel-keur

Is Mr. Anti Snurk de beste snurkbeugel? Lees hieronder de ervaringen en oordeel zelf.

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Tussen de bestelling en de levering zat maar 24 uur

Edwin Wessels 30 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering – correct

Xavier Catry28 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goed

Ger Sondag 27 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurkbeugel werkt goed. Ben heel tevreden mee.

Sekoera Nazir 27 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Bestellen ging simpel en produkt werd snel geleverd. Duidelijke gebruiksaanwijzing aanwezig voor het “pasklaar” maken. Snurken soms wel minder en soms niet.

N. Smit 27 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer snel geleverd. Eerste 2 nachten even wennen, maar nu geen gesnurk meer.

Flip Jansen25 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Na een paar nachten gaat het steeds beter. Alleen het passend maken gaf me wat problemen.

Aty Bieze25 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Correcte en snelle afhandeling van de order.

William Schreurs23 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurkbeugel voldoet de verwachtingen.

willy Dekoninck21 maart 2017

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas werkte het anti snurk bitje niet voor mij, zonder probleem mijn geld terug, dat is service!

Gert20 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De beugel werkte helaas niet bij mij. Door de niet goed geld terug garantie kan ik de beugel terugsturen en krijg ik m’n geld terug, de nazorg van de webwinkel is dus prima.

Miriam18 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Na belletje over huisnummer, heel attent, vlot geleverd. Snurkbeugel voldoet aan verwachtingen.

Piter de Vries 18 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, prima product.

E.L.17 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurkbeugel voldoet aan verwachting en keurig op tijd geleverd.

Robert Kamphuis12 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering en het werkt ook nog!
Af en toe valt de snurkbeugel wel uit.
Maar als je de beugel draagt is het snurken gestopt.

Frits Van Duijn9 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Het helpt echt!!!!!

els willemsen9 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Van 10% snurken naar ca 1%.
Dat is een mooi succes voor weinig geld.

Frits Grobben9 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering en geen last meer van gesnurk. Prima snurkbeugel.

Norbert van Wijk5 maart 2017

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snelle levering. Snelle reactie op email en een goedwerkend produkt. Aanrader dus!

Ursula Roestenburg4 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Eerste exemplaar was niet helemaal in orde, werd onmiddellijk vervangen. Echt super service! Ik snurk inmiddels niet meer en slaap als een roosje!

Bart4 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering, het snurken is niet volledig gedaan maar wel met 80% verminderd. mvg

pierre sophie3 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goede service.

Ronald Hoogenboom3 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Minder snurken. Heeft een positief effect.

Rudy D’Exelle2 maart 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Product werkt redelijk goed maar het is een heel persoonlijk iets. Soms werkt de beugel echt niet goed, maar in het algemeen redelijk goed. Snurken is dus niet geheel weg, maar voldoende… Natuurlijk kun je deze beugel dit niet aanrekenen. Hij is lekker goedkoop als je dit vergelijkt met een op maat gemaakte snurkbeugel.

Ik blijf hem in ieder geval gebruiken.

Marco Hemgenbergs28 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Ik ben zeer tevreden m.b.t de anti snurkbeugel. Ben sinds 1 week in het bezit van deze beugel.

varcom27 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle service en past door de brievenbus.

W26 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurk zeker minder maar niet geheel snurkvrij. Even wennen met slapen in het begin, en opbouwen van de duur. Verder prima, mijn vrouw is ermee tevreden.

H Berens24 februari 2017

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Vlot besteld en geleverd.

Rene De Laet24 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Lijkt te werken.

P23 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle levering.

Daniel Rodenhuis23 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is een paar nachten even wennen aan de fixatie van de onderkaak. De anti snurkbeugel is wel effectief. De nachtelijke verhuizing naar de logeerkamer is verleden tijd.

Jelle18 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurkbeugel werd snel geleverd, helaas werkte het bij mij niet. Uitstekende service, geld binnen 3 dagen teruggestort zonder problemen.

Michel van Orsouw17 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snurkbeugel helpt helaas niet voor mij. Geld terug gekregen via de klantendienst. Prima service!

Guy Germyns16 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurkbeugel snel bezorgd en werkt prima.

Anny Van den Brand13 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden. Op maandagavond besteld en op woensdag keurig in de brievenbus.

Joop12 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurkbeugel is snel geleverd en discrete verpakking.

N.v.W.12 februari 2017

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas was de snurkbeugel niet de oplossing voor mij, maar is de service wat betreft het retourbeleid fantastisch.

Y. van Hoof11 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het pakje is prima aangekomen en in gebruik genomen. Tot nu toe positief resultaat: het snurken is duidelijk vermindert.
Al moet men wel even wennen aan zo’n bitje in de mond, maar je kan er goed mee slapen.
Al met al een prima hulpmiddel! Bedankt!

I.A.H. Leupen-Kuurstra10 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Super handig en na een aantal jaren van snurken een goede nachtrust voor mij en mijn partner.

Michel Bruurs10 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Werkt goed, kunnen nagenoeg weer ongestoord slapen.

Anke van der Zanden10 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Helaas was de anti snurkbeugel geen oplossing voor mij maar zonder problemen en zeer snel het aankoopsbedrag terug gekregen. Top service.

Stefan 9 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Het is wel even wennen, ook had ik enkele dagen wat last van de tanden.
De ene dag werkt de snurkbeugel beter als de andere dag, maar algemeen geeft het wel een verbetering, ofwel minder gesnurk.

Twan Thijssen9 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Goed.

Henk Kenter 6 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Heel tevreden. Levering de volgende dag. En ook een zeer goede service.

B B5 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Goede omgang met klachten! Geld direct teruggestort na een klacht. Goeie service!

Irene Thiele4 februari 2017

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Toevallig zag ik de snurkbeugel van Anti Snurk op Internet. Omdat deze niet te duur was heb ik hem besteld maar was erg kritisch of dit mijn probleem of beter het probleem van mijn partner zal oplossen.
Ik ben ontzettend tevreden. Volgens mijn partner slaapt hij sindsdien weer uitstekend.
Ik kan dit product zeer zeker aanraden.

Hanna4 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Mijn man slaapt al 7 dagen heeeerlijk…want ik snurk niet meer. Ik had al heel veel geprobeerd om het snurken te laten stoppen, olietjes, neuspleisters…zelfs naar de KNO arts. Ik ben dus heel erg blij met mijn anti snurk gebitje. Het enige is op dit moment dat ik echt last van nek en schouder heb, omdat ik mijn kaken geklemd zitten. Nu maar hopen dat dit een kwestie van gewenning zal zijn!

Bart Oonk4 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

De snurkbeugel werkte helaas niet voor mij, maar de service is echt heel goed. Zowel met begeleiden van het aanpassen, als met het retourneren van het bedrag. Een dikke pluim voor jullie!!

M de G4 februari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel en correct geleverd.

Josh30 januari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Tevreden met de snelle service.

jackie iliohan30 januari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

U zou het geld terugsturen omdat ik een boven en onder prothese heb.
Ik daardoor de snurkbeugel niet gebruiken. Dit stond niet op de website maar wel bij de vragen. U hoefde de beugel niet terug te hebben.
Ik vond de service zeer correct. Er is correspondentie van mij. Hartelijke groet Bouma

Gerrit Bouma27 januari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snelle afhandeling.

C Vd Akker26 januari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Voldoet niet aan de verwachting.
Klant vriendelijkheid tevreden. Goede nazorg en afhandeling.

Dolf Amade26 januari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Zeer tevreden.

Patrick Bogaerts21 januari 2017

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Makkelijk bestellen, snelle levering, duidelijke info, snurkbeugel voldoet prima.

Hr20 januari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Hele snelle levering, alles duidelijk gemaild gekregen, betaling soepel verlopen en duidelijke en eerlijke product informatie, kortom super service! Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Verbeterpuntje: niet heel duidelijk (zoals nu) op de verpakking aangeven dat het van Mr. Anti snurk komt, kan mij enigszins voorstellen dat sommige mensen dit ongemakkelijk vinden.

Sjors Roelofs13 januari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snurkbeugel werkt perfect, doet alleen wel wat pijn aan de tanden na een hele nacht in te hebben.

Toon Michielsen12 januari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Prima service! Ik had bij de bestelling mijn huisnummer vergeten te vermelden en ik werd daarover netjes gebeld. Volgende dag was de snurkbeugel al binnen!

R de Boer9 januari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Voor mij werkt het.

Johan Kannegieter 8 januari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Snurkbeugel helpt niet, maar het contact met het bedrijf is echt super.
Niet goed, geld terug is ook echt geld terug! :D

anoniem8 januari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Mijn snurkbeugel werd snel geleverd, ook kreeg ik een melding op het moment dat de beugel onderweg was.

frank groenland3 januari 2017

Mr. Anti Snurk beugel 4 sterren ervaring

Snel, goed, alles ok.

antonio serrano29 december 2016

Mr. Anti Snurk beugel 5 sterren ervaring

Makkelijk besteld, snel geleverd, meteen de volgende dag en goede handleiding bijgevoegd! Helemaal top.

Jaap Meijer18 december 2016

Probeer Mr. Anti Snurk en slaap

weer net zo lekker als vroeger!

Al meer dan 20.000 Nederlanders gingen u voor:

Slechts €27,95